Bu Durum Fakirlik Belirtisi Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @yazipcikacak ,biraz üstüne düşündüm de, bende ki gırtlak biraz belirgin. yüksek yakalı gömlekler, yutkunurken sıkıntı yaratıyor. ondan herhalde.

birazda simetri hastalığı var herhalde, bazı kravat düğümleri, sırtını duvara dayamış, ters büyük L gibi duruyor, gıcık oluyorum. bende muntazam oluyor(tabanı yukarıda eş kenar üçgen gibi). ama yakaları birleştiremiyorum. :D hep biraz bol olacak, gömlek, pantolon. tişörtler mesela V yaka, asla bisiklet yada O şeklinde olmuyor. -_< ama kaban yada yazlık mont dik, hakim yaka dediklerinden. yazınca gördüm. amma takıntılımışım @_@

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Decatlondan farkli türde üç tişört aldım. Ev arkadaşıma yazın hangisi giyilir diye sordum. %100 pamuklu olanını tercih ettik. 

Toplamda üçü 45 TL tutmuştu. Benim tercih ettiğim ise 9 TL idi. Geri kalan iki tişörtü iade edip 2 tane daha 9 TL olanından aldım.

Adamlardan bana 15 TL lik daha ürün almamı istemelerini beklerken kasiyer direk nakit para verdi. Normalde ürün teklifi beklerken nakit para vermeleri beni şaşırttı. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

Decatlondan farkli türde üç tişört aldım. Ev arkadaşıma yazın hangisi giyilir diye sordum. %100 pamuklu olanını tercih ettik. 

Toplamda üçü 45 TL tutmuştu. Benim tercih ettiğim ise 9 TL idi. Geri kalan iki tişörtü iade edip 2 tane daha 9 TL olanından aldım.

Adamlardan bana 15 TL lik daha ürün almamı istemelerini beklerken kasiyer direk nakit para verdi. Normalde ürün teklifi beklerken nakit para vermeleri beni şaşırttı. 

hocam daha yüksek fiyata satış yapan mağzalara girersen yakana yapışırlar bırakmazlar. ama normal fiyatdan satış yapan yerler çok da milleti sallamazlar.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    yazipcikacak bunu yazdı

hocam daha yüksek fiyata satış yapan mağzalara girersen yakana yapışırlar bırakmazlar. ama normal fiyatdan satış yapan yerler çok da milleti sallamazlar.

Aynen öyle geçenlerde hatemoğluna gittim alışveriş yaptım kasaya gitti. 25-30 tl falan indirim kazanmışım adam indirimi kullandırtmadı çorap aldırttı üstüne bide 7 lira para aldı aq düşün.

Konuya gelirsek sürekli aynı renk t-shirt ü  gömlek kazak hırka giymek açıkçası beni rahatsız eder 2-3 kere üst üste kareli gömlek bile giysen insanların dikkatini çekeceğini düşünüyorum özellikle yazın renkli iç açıcı t shirtler gömlekler giymek varken kuzey korede yaşıyormuş gibi 1-2 renge sabit kalmak çok yanlış bence.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Nasıl bir konu bu a.q,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

valla bende http://urun.n11.com/tisort-atlet/koton-erkek-basic-tisort-v-u-yaka7-renk-P101881982 bundan takılıorum,2-3 ayda 10 tane sipariş geciorum

Sadece sosyal medyada biraz sırıtıyor o kadar, bi bakıosun albüme bütün fotolarda aynı tshirt 

http://urun.n11.com/tisort-atlet/tutku-100-pamuk-erkek-kisa-kol-v-yaka-t-shirt-P60947028 ikisi karısık alıp denemelisin  ( tabi siyah 

Genki tarafından 03/Nis/16 11:36 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Decathlon tekstil ürünleri pek kaliteli olmuyor. Aldığın tşörtlerin yaka kısımları ilk yıkamada açılabilir.

طדṮ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

Dikkat çekmek için bu kadar uğraşma doğal samimi ve kendin ol yeter 

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Nispeten daha makul bir varlığa sahip aileden geliyorsan bu tip düşüncelere sahip olman doğal. Esasen senin bilinçaltında yatan bir eziklik psikolojisinin kurbanı oluyorsun.

Zuckerberg, S. Jobs gibi isimlerin karar verme süreçlerine katkı sağlaması için böyle giyindiklerini okumuştum. Esasen mantıklı. Her gün sen bugün ne kombinlesem diye düşünmektense böyle giyinirsen üzerine kafa yormana gerek kalmaz.

Resmi bir kurumda çalışıyorsan her gün beyaz gömlek giymene kimsenin laf edeceğini hatta farkedeceklerini bile zannetmiyorum. Özelde de aynı şekilde. Eğer bir plazada çalışmıyorsan kimsenin arkandan "bu da her gün aynı giyiyor ne benal :S" diyeceğini zannetmiyorum. Ancak fazla kasıntı, bakış açısı rezil durumda olan basit insanlar seni bu şekilde yorumlarlar. Bu insanların gönlünü neden hoş tutmak isteyesin ki? 

Kıyafete özel bir anlam vermiyorsan ne mutlu sana. Rahat ediyorsan, hoşuna gidiyorsa, üzerinde de güzel duruyorsa istersen çuval giy, ama o karar senin olsun. Başkası ne dedi diye karar verme.

Austen tarafından 03/Nis/16 12:45 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bi kac kelam da ben edeyim :)

oncelikle herkes yanlis yaklasiyor.. Insan once kendine su soruyu sormali.. Sen basarili misin? Bir marka degeri misin?

Eger cevabin hayir ise kiyafette tek cesit giymenin anlami yok. Hemen orneklerini vereyim..

1- cem yilmaz.. ilk gosterilerinde giydigi seye bak

2- steve jobs ilk tanitimlarinda giydigi elbiselere bak

3- acun ilicali ilk muhabirlik yillarina bak

4- marc zuckerberg

gibi gibi ornekler devam edebilir.. Anlasilmasi gereken oncelikle bir basariya ulasin ondan sonra kendi tarzinizi olusturun. Bu adamlarin da bu sekilde giymelerinin sebebi bildigim kadariyla hem secme olayini azaltarak zaman tasarrufu hem insanlarin adamin kilik kiyafetine degil de yaptigi ise/urune odaklanmalarini saglamak.. Bulent ersoy'u gorunce herkes 1 saat kiyafetlerini cozmeye calisirken cem yilmaz'i goren adam oyle detayli dusunmez.. Bulent ersoy ismi akliniza gelince bir suru sey akliniza gelir, ama cem yilmaz diyince sadece komedi akliniza gelir..

O yuzden basari yakalamamis insanin bu tarz hareketleri ozentiden baska bir sey degildir bana gore. Cunku insanlara sunacak bir seyiniz yok.. 

unbalanced tarafından 03/Nis/16 12:53 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 5412 Toplam Mesaj: 39
elbise tek renk