Bu Hayvanlara N'olmus?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    18 yildir ayni evde yasiyoruz simdiye kadar evden cikan en buyuk hayvan karafatmaydi ama bu sene farkli seyler oluyor eskiden heryer yesillikti olmasi normal olurdu ama simdi beton yigini etraf. simdiye kadar hic gormedigimiz hayvanlar cikmaya basladi evde bunun bi caresi varmidir? cikan hayvanlara ornekler: el buyuklugunde cekirge , circir bocekleri , iki parmak buyuklugune hayatimda gordugum en buyuk 40 ayak ciyan kadar buyuku , ve son olarak en korkunc ve igrenci tarantula :/

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Hocam national geographic ayağına gelmiş şikayet ediyorsun hemen bir macro camera kapıp olaya tanıklık etmelisin :|¨¨

Hocam yer neresi tam olarak artı caps yokmu, yaz aylarından ötürü o çıkışlarda tam saptarız.

Hep diyorum bir doğa bölümü açılsın diye, bak zorla giriyorlar hayatımıza yine mevzu oluyor :|¨¨

1-618-GR tarafından 10/Ağu/12 22:22 tarihinde düzenlenmiştir

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

tarantula mı? nerede yaşıyorsun hocam sen?

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Tarantula dediğin bu ikisinden birisi miydi hocam? Öldürdünüz mü? Nerede oturuyorsun?

turkey21.JPG%20%28500×375%29

chaetopelma_concolor_1.jpg%20%28314×209%29

krypt tarafından 10/Ağu/12 22:24 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

detan maxi al, sık ve kurtul. Yuvalarına kadar kökünü kurutur

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı

Hocam nasıl bir yok ediş sitili bu :D Belki yeni bir tür belki zor bulunan bir tür hele hele tr'deyse arkadaş %100 zor bulunan bir türdür belki buraya ait yerli bir türdür yani her şey öldürülmez ki :|¨¨

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı
    jawsap67 bunu yazdı

Hocam nasıl bir yok ediş sitili bu :D Belki yeni bir tür belki zor bulunan bir tür hele hele tr'deyse arkadaş %100 zor bulunan bir türdür belki buraya ait yerli bir türdür yani her şey öldürülmez ki :|¨¨

Hocam Cok Fantastik Hayallerin var :)) Hayran kaldım Daha Doğaçlama Yapsan belki açarlar doğa bölümü

tarantula konusunda Şu müride olaş : http://www.tahribat.com/Murit-Bloom/

Reskam tarafından 10/Ağu/12 22:30 tarihinde düzenlenmiştir

Memento Mori
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    caps malesef yok beyler :/ sopayla ezip attik hayvani :D yer b.cekmece telefondan griyorum uzun yazmak zor geliyo :D pcye gecince detayli anlatim yapicam :D

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

yerinde olsam evi hayvanat bahçesi yapar para kazanırdım :|

Cigu bigule :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

Geçenlerde bir haber vardı bir evi yılanlar basmış adam sonunda dayanamayıp evi ateşe vermiş :) aman dikkat.

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    buiyimi bunu yazdı
    18 yildir ayni evde yasiyoruz simdiye kadar evden cikan en buyuk hayvan karafatmaydi ama bu sene farkli seyler oluyor eskiden heryer yesillikti olmasi normal olurdu ama simdi beton yigini etraf. simdiye kadar hic gormedigimiz hayvanlar cikmaya basladi evde bunun bi caresi varmidir? cikan hayvanlara ornekler: el buyuklugunde cekirge , circir bocekleri , iki parmak buyuklugune hayatimda gordugum en buyuk 40 ayak ciyan kadar buyuku , ve son olarak en korkunc ve igrenci tarantula :/

Dinsiz imansız ağustos böceğinin atayist gomünist yayınlar dağıtmak suretiyle diğer böcekleride dinden imandan çıkarmasıyla bütün bir böcek alemi evrime yönelmiş :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 7716 Toplam Mesaj: 43