Bu Hayvanlara N'olmus?
-
18 yildir ayni evde yasiyoruz simdiye kadar evden cikan en buyuk hayvan karafatmaydi ama bu sene farkli seyler oluyor eskiden heryer yesillikti olmasi normal olurdu ama simdi beton yigini etraf. simdiye kadar hic gormedigimiz hayvanlar cikmaya basladi evde bunun bi caresi varmidir? cikan hayvanlara ornekler: el buyuklugunde cekirge , circir bocekleri , iki parmak buyuklugune hayatimda gordugum en buyuk 40 ayak ciyan kadar buyuku , ve son olarak en korkunc ve igrenci tarantula :/
-
Hocam national geographic ayağına gelmiş şikayet ediyorsun hemen bir macro camera kapıp olaya tanıklık etmelisin :|¨¨
1-618-GR tarafından 10/Ağu/12 22:22 tarihinde düzenlenmiştir
Hocam yer neresi tam olarak artı caps yokmu, yaz aylarından ötürü o çıkışlarda tam saptarız.
Hep diyorum bir doğa bölümü açılsın diye, bak zorla giriyorlar hayatımıza yine mevzu oluyor :|¨¨ -
tarantula mı? nerede yaşıyorsun hocam sen?
-
Tarantula dediğin bu ikisinden birisi miydi hocam? Öldürdünüz mü? Nerede oturuyorsun?
krypt tarafından 10/Ağu/12 22:24 tarihinde düzenlenmiştir
-
detan maxi al, sık ve kurtul. Yuvalarına kadar kökünü kurutur
-
jawsap67 bunu yazdı
Hocam nasıl bir yok ediş sitili bu :D Belki yeni bir tür belki zor bulunan bir tür hele hele tr'deyse arkadaş %100 zor bulunan bir türdür belki buraya ait yerli bir türdür yani her şey öldürülmez ki :|¨¨ -
1-618-GR bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
Hocam nasıl bir yok ediş sitili bu :D Belki yeni bir tür belki zor bulunan bir tür hele hele tr'deyse arkadaş %100 zor bulunan bir türdür belki buraya ait yerli bir türdür yani her şey öldürülmez ki :|¨¨Hocam Cok Fantastik Hayallerin var :)) Hayran kaldım Daha Doğaçlama Yapsan belki açarlar doğa bölümü
tarantula konusunda Şu müride olaş : http://www.tahribat.com/Murit-Bloom/
Reskam tarafından 10/Ağu/12 22:30 tarihinde düzenlenmiştir -
caps malesef yok beyler :/ sopayla ezip attik hayvani :D yer b.cekmece telefondan griyorum uzun yazmak zor geliyo :D pcye gecince detayli anlatim yapicam :D
-
yerinde olsam evi hayvanat bahçesi yapar para kazanırdım :|
-
Geçenlerde bir haber vardı bir evi yılanlar basmış adam sonunda dayanamayıp evi ateşe vermiş :) aman dikkat.
-
buiyimi bunu yazdı18 yildir ayni evde yasiyoruz simdiye kadar evden cikan en buyuk hayvan karafatmaydi ama bu sene farkli seyler oluyor eskiden heryer yesillikti olmasi normal olurdu ama simdi beton yigini etraf. simdiye kadar hic gormedigimiz hayvanlar cikmaya basladi evde bunun bi caresi varmidir? cikan hayvanlara ornekler: el buyuklugunde cekirge , circir bocekleri , iki parmak buyuklugune hayatimda gordugum en buyuk 40 ayak ciyan kadar buyuku , ve son olarak en korkunc ve igrenci tarantula :/
Dinsiz imansız ağustos böceğinin atayist gomünist yayınlar dağıtmak suretiyle diğer böcekleride dinden imandan çıkarmasıyla bütün bir böcek alemi evrime yönelmiş :|