Bu Hayvanlara N'olmus?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Tövbe estafurullah bişey olmuş ya

http://www.youtube.com/watch?v=OOizruz_Wes

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı

Seviş onlarla olmadı uyuşdurucu bir şeyler ver sonra detaylı bir inceleme yap video şeklin de biz de izliyelim :D ben kediye hap verdim kediye işlmedi amk kazlara votka içirdim milete sardılar :D keyifli oluyor

Senin semtinde olan yaşayan organizmalar nekadar şanslı hacı :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı
    Bloom bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı
    Bloom bunu yazdı
    buiyimi bunu yazdı
    @bloom hocam siyah buyuk ve kemikliydi tarantula diyd tahmin ettim ben oldurunce baya kani cikti kahverengiydi kani

Hocam İstanbul'da tarantula imkansız,besleyenlerden biri kaçırdıysa belki sana denk gelmiştir :D

şöyle birşey miydi?

eresus

abi çok tatlıymış bu ya :D normalde büyük örümcekleri pek sevmem halbüki. latince ismini öğrenebilir miyiz acaba? 

Resimdeki örümcek Eresidae familyasına aittir, Eresidae familyasına ve Salticidae familyasına ait örümcekler çok sevimli oluyorlar. Latince ismi Eresus walckenaeri .

lan oha ya bunun nesi tatlı yuh . Sanki evcil köpek beğeniyorlar abi pff..

haci bunun götü neresi başı neresi :)

ali sen çok yaşa ya :D:D:Dmfjshdf yarıldım lan

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı

Seviş onlarla olmadı uyuşdurucu bir şeyler ver sonra detaylı bir inceleme yap video şeklin de biz de izliyelim :D ben kediye hap verdim kediye işlmedi amk kazlara votka içirdim milete sardılar :D keyifli oluyor

Senin semtinde olan yaşayan organizmalar nekadar şanslı hacı :D

bizim buranın hayvanları bile ayrı dünya da yaşıyorlar :D

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hapymy707
    hapymy707's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

atayiz böcekler evrim geçiriyor işte hoca. Bak peygamber devesine hiç evrim mevrim geçiriyor mu? Namazında niyazında böcek.

güzel arkadaşım lütfen dalga geçme din lerle biz seninle dalga geçmiyoruz sende bizimle geçme oki =)

hapymy707 tarafından 11/Ağu/12 17:24 tarihinde düzenlenmiştir

yorum yoh
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    hapymy707 bunu yazdı
    Tengri bunu yazdı

atayiz böcekler evrim geçiriyor işte hoca. Bak peygamber devesine hiç evrim mevrim geçiriyor mu? Namazında niyazında böcek.

lan git başka dinle dalga geç gözünü seveyim  bizim güzel din imizle dalga geçme bas git lan hayvan 

Hocam bu adam hep böyle son 1 aydır dahada böyle hatta, banlandı bir kaç kez ama I ı anlamıyor.

Saygının, edebin ve hayanın mücessem bir varlık olarak dünyaya gelse bu adamın kılına bile benzemeyeceğine bahse girerim.

Anlamıyor yani, her konuda bir laf sokmaya çalışıyor illaki artık adminlerin insiyatifine kalmış.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hapymy707
    hapymy707's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı

hacı gülmekten kırıldım puhaha yaptın mı lan gerçekten

yorum yoh
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hapymy707
    hapymy707's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı
    hapymy707 bunu yazdı
    Tengri bunu yazdı

lan git başka dinle dalga geç gözünü seveyim  bizim güzel din imizle dalga geçme bas git lan hayvan 

Hocam bu adam hep böyle son 1 aydır dahada böyle hatta, banlandı bir kaç kez ama I ı anlamıyor.

Saygının, edebin ve hayanın mücessem bir varlık olarak dünyaya gelse bu adamın kılına bile benzemeyeceğine bahse girerim.

Anlamıyor yani, her konuda bir laf sokmaya çalışıyor illaki artık adminlerin insiyatifine kalmış.

hacı dogru söylüyon ya sorry daha yapmıycam söyleyin oda yapmasın geçmesin dalga

yorum yoh
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı
    hapymy707 bunu yazdı
    Tengri bunu yazdı

ne alaka lan kimle neyle dalga geçmişim şu mesajımda.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hapymy707 bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı

hacı gülmekten kırıldım puhaha yaptın mı lan gerçekten

ciddi ciddi yapdım kazlar fena oldular bura da melahat teyze var kazları meşhurdur 1 kilo votkayı döktüm alkol kulanmıyorum diye sularına :D votka da hediye gelmişdi 

Toplam Hit: 7717 Toplam Mesaj: 43