Bu Hayvanlara N'olmus?
-
Bloom bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıBloom bunu yazdıbuiyimi bunu yazdı@bloom hocam siyah buyuk ve kemikliydi tarantula diyd tahmin ettim ben oldurunce baya kani cikti kahverengiydi kani
Hocam İstanbul'da tarantula imkansız,besleyenlerden biri kaçırdıysa belki sana denk gelmiştir :D
şöyle birşey miydi?

abi çok tatlıymış bu ya :D normalde büyük örümcekleri pek sevmem halbüki. latince ismini öğrenebilir miyiz acaba?
Resimdeki örümcek Eresidae familyasına aittir, Eresidae familyasına ve Salticidae familyasına ait örümcekler çok sevimli oluyorlar. Latince ismi Eresus walckenaeri .
lan oha ya bunun nesi tatlı yuh . Sanki evcil köpek beğeniyorlar abi pff..
-
7/24 pencere açık oturuyoz adamı huylandırmayın yaz günü ya
-
şöyle konulara girmeden edemiyorum. girdiğim andan itibaren kaşınmaya başlıyorum olm yapmayın tikli insanlarız lan :D
-
buiyimi bunu yazdıevet hocam buna cok benziyor :D
Aklıma başka olasılık gelmiyor, zararsız bir örümcek aslında, durduk yere gelip sizi ıssırmazlar hayvanları öldürmeye ve panikleme gerek yok.
-
1-618-GR bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
detan maxi al, sık ve kurtul. Yuvalarına kadar kökünü kurutur
Hocam nasıl bir yok ediş sitili bu :D Belki yeni bir tür belki zor bulunan bir tür hele hele tr'deyse arkadaş %100 zor bulunan bir türdür belki buraya ait yerli bir türdür yani her şey öldürülmez ki :|¨¨aklıma anadolur parsı geldi :D
-
Hacı öldürme hayvanları sakla belkide nesli tükenmekte olan birşeydir büyük para kırarsın :D
-
Seviş onlarla olmadı uyuşdurucu bir şeyler ver sonra detaylı bir inceleme yap video şeklin de biz de izliyelim :D ben kediye hap verdim kediye işlmedi amk kazlara votka içirdim milete sardılar :D keyifli oluyor
-
asa42 bunu yazdıBloom bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıBloom bunu yazdıbuiyimi bunu yazdı@bloom hocam siyah buyuk ve kemikliydi tarantula diyd tahmin ettim ben oldurunce baya kani cikti kahverengiydi kani
Hocam İstanbul'da tarantula imkansız,besleyenlerden biri kaçırdıysa belki sana denk gelmiştir :D
şöyle birşey miydi?

abi çok tatlıymış bu ya :D normalde büyük örümcekleri pek sevmem halbüki. latince ismini öğrenebilir miyiz acaba?
Resimdeki örümcek Eresidae familyasına aittir, Eresidae familyasına ve Salticidae familyasına ait örümcekler çok sevimli oluyorlar. Latince ismi Eresus walckenaeri .
haci bunun götü neresi başı neresi :)
-
HoLyCat bunu yazdıasa42 bunu yazdıBloom bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıBloom bunu yazdıbuiyimi bunu yazdı@bloom hocam siyah buyuk ve kemikliydi tarantula diyd tahmin ettim ben oldurunce baya kani cikti kahverengiydi kani
şöyle birşey miydi?

haci bunun götü neresi başı neresi :)
koptum arkadaş :D:D:D:D
harbiden götü başı belli değil
-
Gökyüzünden Gelen Sesler Ardından Evinden Çıkan Böcükler..... Yok yok Kıyamete Az Kaldı..
Yahu Şu Tarantula Resimlerini Kocaman Kocaman Gözümüze Sokmayın. Tarantuladan Fena Tırsıyom be yahu.
ShockMan tarafından 11/Ağu/12 11:17 tarihinde düzenlenmiştir