Bu Hayvanlara N'olmus?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

atayiz böcekler evrim geçiriyor işte hoca. Bak peygamber devesine hiç evrim mevrim geçiriyor mu? Namazında niyazında böcek.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

atayiz böcekler evrim geçiriyor işte hoca. Bak peygamber devesine hiç evrim mevrim geçiriyor mu? Namazında niyazında böcek.

aga böcek dediğin küçük kalacak, insan dokununca iğreniyor, geçen hafta bir hamam böceği öldürdüm fare mi öldürdüm hamam böceği mi öldürdüm ayırt edemedim :| işaret parmağı kadar hamam böceği mi olur amk. nasıl bir mutasyon geçirmiş şerefsiz antenli kısçaklı piç bir mahluktu, o an terlik de bulamadım üzerine basarken midem alt üst oldu.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

İstanbul'da tarantula yaşamıyor, büyük ihtimal gördüğünüz örümcek türü Lycosidae familyasına aittir,eğer daha uzun bacaklı bir örümcekse Heteropoda familyasına aittir.

Türkiye'de sadece Chaetopelma cinsi tarantula var oda Alanya - Hatay civarlarında dağılım gösteriyor.

Alanya Dim Vadisi'nde arazide karşılaştığımız bi canlı, sanırım el kadar :)

çekirge

Öldürmeyin hayvanı koyun bi kabın içine atın gitsin dışarı.

Bortubocek sever
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    doga doga diye yirtiniyolar ama evlerden cikmiyorlar :/

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

amk geçenlerdede şu örümceklerin büyüklerinden bizim eve girdi neyse öldürdüm perdeye bi baktım karafatma doğum yapıyordu onu öldürmedim aldım aşşağı attım .

Merhabaaaaa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    @bloom hocam siyah buyuk ve kemikliydi tarantula diyd tahmin ettim ben oldurunce baya kani cikti kahverengiydi kani

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek
    buiyimi bunu yazdı
    @bloom hocam siyah buyuk ve kemikliydi tarantula diyd tahmin ettim ben oldurunce baya kani cikti kahverengiydi kani

Hocam İstanbul'da tarantula imkansız,besleyenlerden biri kaçırdıysa belki sana denk gelmiştir :D

şöyle birşey miydi?

eresus

Bortubocek sever
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Bloom bunu yazdı
    buiyimi bunu yazdı

Hocam İstanbul'da tarantula imkansız,besleyenlerden biri kaçırdıysa belki sana denk gelmiştir :D

şöyle birşey miydi?

eresus

abi çok tatlıymış bu ya :D normalde büyük örümcekleri pek sevmem halbüki. latince ismini öğrenebilir miyiz acaba? 

Çok sıkılıyom
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    Bloom bunu yazdı
    buiyimi bunu yazdı

şöyle birşey miydi?

eresus

abi çok tatlıymış bu ya :D normalde büyük örümcekleri pek sevmem halbüki. latince ismini öğrenebilir miyiz acaba? 

Resimdeki örümcek Eresidae familyasına aittir, Eresidae familyasına ve Salticidae familyasına ait örümcekler çok sevimli oluyorlar. Latince ismi Eresus walckenaeri .

Bortubocek sever
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    evet hocam buna cok benziyor :D

Toplam Hit: 7719 Toplam Mesaj: 43