Bu Hayvanlara N'olmus?
-
atayiz böcekler evrim geçiriyor işte hoca. Bak peygamber devesine hiç evrim mevrim geçiriyor mu? Namazında niyazında böcek.
-
Tengri bunu yazdı
atayiz böcekler evrim geçiriyor işte hoca. Bak peygamber devesine hiç evrim mevrim geçiriyor mu? Namazında niyazında böcek.
aga böcek dediğin küçük kalacak, insan dokununca iğreniyor, geçen hafta bir hamam böceği öldürdüm fare mi öldürdüm hamam böceği mi öldürdüm ayırt edemedim :| işaret parmağı kadar hamam böceği mi olur amk. nasıl bir mutasyon geçirmiş şerefsiz antenli kısçaklı piç bir mahluktu, o an terlik de bulamadım üzerine basarken midem alt üst oldu.
-
İstanbul'da tarantula yaşamıyor, büyük ihtimal gördüğünüz örümcek türü Lycosidae familyasına aittir,eğer daha uzun bacaklı bir örümcekse Heteropoda familyasına aittir.
Türkiye'de sadece Chaetopelma cinsi tarantula var oda Alanya - Hatay civarlarında dağılım gösteriyor.
Alanya Dim Vadisi'nde arazide karşılaştığımız bi canlı, sanırım el kadar :)

Öldürmeyin hayvanı koyun bi kabın içine atın gitsin dışarı.
-
doga doga diye yirtiniyolar ama evlerden cikmiyorlar :/
-
amk geçenlerdede şu örümceklerin büyüklerinden bizim eve girdi neyse öldürdüm perdeye bi baktım karafatma doğum yapıyordu onu öldürmedim aldım aşşağı attım .
-
@bloom hocam siyah buyuk ve kemikliydi tarantula diyd tahmin ettim ben oldurunce baya kani cikti kahverengiydi kani
-
buiyimi bunu yazdı@bloom hocam siyah buyuk ve kemikliydi tarantula diyd tahmin ettim ben oldurunce baya kani cikti kahverengiydi kani
Hocam İstanbul'da tarantula imkansız,besleyenlerden biri kaçırdıysa belki sana denk gelmiştir :D
şöyle birşey miydi?

-
Bloom bunu yazdıbuiyimi bunu yazdı@bloom hocam siyah buyuk ve kemikliydi tarantula diyd tahmin ettim ben oldurunce baya kani cikti kahverengiydi kani
Hocam İstanbul'da tarantula imkansız,besleyenlerden biri kaçırdıysa belki sana denk gelmiştir :D
şöyle birşey miydi?

abi çok tatlıymış bu ya :D normalde büyük örümcekleri pek sevmem halbüki. latince ismini öğrenebilir miyiz acaba?
-
SweetyVolty bunu yazdıBloom bunu yazdıbuiyimi bunu yazdı@bloom hocam siyah buyuk ve kemikliydi tarantula diyd tahmin ettim ben oldurunce baya kani cikti kahverengiydi kani
şöyle birşey miydi?

abi çok tatlıymış bu ya :D normalde büyük örümcekleri pek sevmem halbüki. latince ismini öğrenebilir miyiz acaba?
Resimdeki örümcek Eresidae familyasına aittir, Eresidae familyasına ve Salticidae familyasına ait örümcekler çok sevimli oluyorlar. Latince ismi Eresus walckenaeri .
-
evet hocam buna cok benziyor :D