folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Kadınlar Neye Mensup?

Bu Kadınlar Neye Mensup?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

usama bin ladin de kendine sorsan müslümanım der hojam ne var bunda bu kadar  şaşıracak ??

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:
    -----------------------------

usama bin ladin de kendine sorsan müslümanım der hojam ne var bunda bu kadar  şaşıracak ??

hocam bunlara şaşırma sebebim, bunlar dogulu köylü kadınları gibi, başları kapalı müslümanlar gibi, müslüman dogulu kadınlar var, arkadaslarımın anneleri

bunlar onlara hiç benzemiyor, o yüzden şaşırıyorum, ne bileyim bunlar süryani midir, nedir, ajan mıdır, bilmiyorum işte, nedir...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

din ile milli bağlılığı karıştırmamak lazım.herhangi bir din mensubu olan kişi bölücülük faaliyetinde bulunabilir,Müslüman,Hristiyan vs vs.Bu kişileri Türk,Kürt,Müslüman diye adlandırmak yerine genel anlamda bölücü demek daha doğru olur

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

bu kadınların taptığı şeyi ben biliyorum ama küfüre giriyor sanırım

profesyonel kahveci?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

kürtler saf milettir kandırılmaya açık insanlardır, bunlarda kandırılmış insanlar ki daşşaklı bi tanıdığımın verdiği bilgiye göre dağda mağaralara baskın yaptıklarında içerden risALE SETLERİ Mİ DERsin kuran mealleri kuranı kerimmi dersin ne ararsan vaermış, yani bu adamları din cihat diye dağa çıkarıyorlar bunlarında hiçbişeyden ahberi yok.. olay budur,,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Bu ne saçma bir sınıflandırmadır böyle ? müslüman mı hristiyan mı türk mü kürt mü ne  ? konuyu açma sebebi bal gibi ortada ama yine susuyorum..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

kürtler saf milettir kandırılmaya açık insanlardır, bunlarda kandırılmış insanlar ki daşşaklı bi tanıdığımın verdiği bilgiye göre dağda mağaralara baskın yaptıklarında içerden risALE SETLERİ Mİ DERsin kuran mealleri kuranı kerimmi dersin ne ararsan vaermış, yani bu adamları din cihat diye dağa çıkarıyorlar bunlarında hiçbişeyden ahberi yok.. olay budur,,

hocam ben bu adamların gösterinlerinde Peygamber Efendimizin ismini hiç duymadım,genelde duyulan ses orospu çocuğu(apo) sloganı oluyo.ben din ile aldatmadan çok,özgür oldukları halde özgürlük vaadiyle kandırıldıklarını düşünüyorum.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bunlar Allaha inanmıyor ki.Ben bir kac tane pkklı tanımıstım hiçbir yaratıcıya inanmadıklarını sölüyorlardı zaten.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

Bunlar Allaha inanmıyor ki.Ben bir kac tane pkklı tanımıstım hiçbir yaratıcıya inanmadıklarını sölüyorlardı zaten.

güzel bir genelleme =)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

kendi geleneksel kıyafetleri sonuçta o coğrafyada pkkyı savunanda savunmayanda aynı kıyafetleri giyiyor orda bu işleri müslümanlıkla bağlaşdırmak kadar saçma bir yorum görmedim ben sonuçta orda herkez inandığı şeyi yapıyor ii veya kötü...

l enfer c est les autres Sartre ...
Toplam Hit: 9074 Toplam Mesaj: 60