Bu Kadınlar Neye Mensup?
-
usama bin ladin de kendine sorsan müslümanım der hojam ne var bunda bu kadar şaşıracak ??
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
usama bin ladin de kendine sorsan müslümanım der hojam ne var bunda bu kadar şaşıracak ??
-----------------------------hocam bunlara şaşırma sebebim, bunlar dogulu köylü kadınları gibi, başları kapalı müslümanlar gibi, müslüman dogulu kadınlar var, arkadaslarımın anneleri
bunlar onlara hiç benzemiyor, o yüzden şaşırıyorum, ne bileyim bunlar süryani midir, nedir, ajan mıdır, bilmiyorum işte, nedir...
-
din ile milli bağlılığı karıştırmamak lazım.herhangi bir din mensubu olan kişi bölücülük faaliyetinde bulunabilir,Müslüman,Hristiyan vs vs.Bu kişileri Türk,Kürt,Müslüman diye adlandırmak yerine genel anlamda bölücü demek daha doğru olur
-
bu kadınların taptığı şeyi ben biliyorum ama küfüre giriyor sanırım
-
kürtler saf milettir kandırılmaya açık insanlardır, bunlarda kandırılmış insanlar ki daşşaklı bi tanıdığımın verdiği bilgiye göre dağda mağaralara baskın yaptıklarında içerden risALE SETLERİ Mİ DERsin kuran mealleri kuranı kerimmi dersin ne ararsan vaermış, yani bu adamları din cihat diye dağa çıkarıyorlar bunlarında hiçbişeyden ahberi yok.. olay budur,,
-
Bu ne saçma bir sınıflandırmadır böyle ? müslüman mı hristiyan mı türk mü kürt mü ne ? konuyu açma sebebi bal gibi ortada ama yine susuyorum..
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
kürtler saf milettir kandırılmaya açık insanlardır, bunlarda kandırılmış insanlar ki daşşaklı bi tanıdığımın verdiği bilgiye göre dağda mağaralara baskın yaptıklarında içerden risALE SETLERİ Mİ DERsin kuran mealleri kuranı kerimmi dersin ne ararsan vaermış, yani bu adamları din cihat diye dağa çıkarıyorlar bunlarında hiçbişeyden ahberi yok.. olay budur,,
-----------------------------hocam ben bu adamların gösterinlerinde Peygamber Efendimizin ismini hiç duymadım,genelde duyulan ses orospu çocuğu(apo) sloganı oluyo.ben din ile aldatmadan çok,özgür oldukları halde özgürlük vaadiyle kandırıldıklarını düşünüyorum.
-
Bunlar Allaha inanmıyor ki.Ben bir kac tane pkklı tanımıstım hiçbir yaratıcıya inanmadıklarını sölüyorlardı zaten.
-
u235 bunu yazdı:
Bunlar Allaha inanmıyor ki.Ben bir kac tane pkklı tanımıstım hiçbir yaratıcıya inanmadıklarını sölüyorlardı zaten.
güzel bir genelleme =) -
kendi geleneksel kıyafetleri sonuçta o coğrafyada pkkyı savunanda savunmayanda aynı kıyafetleri giyiyor orda bu işleri müslümanlıkla bağlaşdırmak kadar saçma bir yorum görmedim ben sonuçta orda herkez inandığı şeyi yapıyor ii veya kötü...