folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Kadınlar Neye Mensup?

Bu Kadınlar Neye Mensup?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

NiGhT_SouL bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu ne saçma bir sınıflandırmadır böyle ? müslüman mı hristiyan mı türk mü kürt mü ne  ? konuyu açma sebebi bal gibi ortada ama yine susuyorum..

aynen.....

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bunları toplu tatmin edicen

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

yaw arkadş g.tünüz pireleniyo heralde , yine bi tartışma konusu açılmış, şimdi yine herkez başlar birbirine bağırmaya çağırmaya , resimdekiler kapalı tmm ama her kapalı biriside sütten çıkmış ak kaşık deyil ne orsblar vs. gördüm böyle bölücü görmüşüm şaşırmadım, hakkını vermıyolar o taktıkları başörtüsünün inandıkları dinin elhamdülillah müslümanız ama, bunlar onu diyemiyodur bile bölücü örgütler. (ayrıca şimdi sende burda ayrımcılık yapmışsın ne bu kürt türk bilmem ne gibi ifadeler türkiyede yaşıyosa hepsi türktür , aksini iddaa eden varsa türkiyeden gitsin başka yerde yaşasın.)

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

NiGhT_SouL bunu yazdı:

Bu ne saçma bir sınıflandırmadır böyle ? müslüman mı hristiyan mı türk mü kürt mü ne  ? konuyu açma sebebi bal gibi ortada ama yine susuyorum..

hocam ben çoğu insan gibi, bunlar pkk lıdır, bunlar odur budur, demek istemiyorum, eger bir sorun varsa, önce o sorunu çıkaran kişiyi analiz ederim, empati

kurarım, ondan sonra derim ki bu budur, ek olarak konuyu acma sebebimi bana özel mesajdan atar mısın...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

din konusuna hiç girmiyorum. bunlar kerhanede doğmuşlar.

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

abi saöma bi konu peşinde yazıyosunuz çiziyosunuz .Tamam orada yaptıkları baştan sona yanlış beni pkk yandaşı sanmayın ama bu sınıflandırma nedir onu anlamış değilim abi ülkeyi bölmek isteyen herkes vatan hainidir tek sınıflandırma bu yapılabilir. Senin bu sınıflandırmandan şöyle bişey çıkabilir.

ne yani müslüman olan kimse ülkeyi bölmezmi yada bu girişimde bulunamazmı ?

ben nice pkk yanlısı insan tanırım 5 vakit namazındadır oruçlulardır fakat adama şu soruyu sorduğumda " sen hem bunları savunuyosun bunlar ülkeyi bölmeye çalışıyorlar bunlar bir annenin 20 yıl gözü gibi baktığı evladına kurşun sıkan adiler hem bu adamları savunuyosun hem namazından niyazından eksik kalmıyosun sen kendinle çelşmiyormusun? Dinimizde Adam öldürenin yeri varmı?" dediğimde şu yanıtı alıyorum " biz ülkeyi bölmeye çalışmıyoruz bizde onları öldürmek istemiyoruz ama devlet onları üstümüze salıyor hem kendi özgürlüğümüzü savunuyoruz ve savaşta herşey mübahtır " gibi saçma zırvalar i,le devap veriyor yani burdan ben şu sonucu çıkarıyorum abi insan ne din mensubu olursa olsun düşncesi önemlidir isterse 10 kez hacca gidip gelsin ama düşünce yani okuduğunu anlamak okuduğunu doğru yorumlamakla alakalı Kuran-ı Kerimi okuyor ve adam kendine göre yorumluyor öyle şekillendiriyor kafasında Allah Aşkına hangimiz dinimizi Tam Yaşıyoruzki Zaten Dinimizi Tam anlamıyla yaşasak ve anlasak zaten ne bu kavgalar olur ne hapishaneler tıkabasa dolar....

haa bide nice kürt tanırım şahsen bende kürtümdür ninem o kadının başındakinden takar ama hiçbi bölücü faaliyette bulunmamıştır :)

Tekrar söylüyorum beni yanlış anlamayın ben o "Adi" herifleri Savunmuyorum...

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:

BosphorusPasha bunu yazdı:

kürtler saf milettir kandırılmaya açık insanlardır, bunlarda kandırılmış insanlar ki daşşaklı bi tanıdığımın verdiği bilgiye göre dağda mağaralara baskın yaptıklarında içerden risALE SETLERİ Mİ DERsin kuran mealleri kuranı kerimmi dersin ne ararsan vaermış, yani bu adamları din cihat diye dağa çıkarıyorlar bunlarında hiçbişeyden ahberi yok.. olay budur,,

hocam ben bu adamların gösterinlerinde Peygamber Efendimizin ismini hiç duymadım,genelde duyulan ses orospu çocuğu(apo) sloganı oluyo.ben din ile aldatmadan çok,özgür oldukları halde özgürlük vaadiyle kandırıldıklarını düşünüyorum.

zaten o gösterilerde dini duyman imkansız, Adamalr bunlara gidiyo tarih dersi anlatıyo işte atatürk arapçayı kaldırdı işte kuranı yasakladı işte şu işte bu bi dümen laf salatası uyduruyolar bu saflar da inanıyo dini savunmak yeniden din adına savaşası için oğlunu çocuğunu dağa gönderiyo, öldürülen terörüstlerin tiplerine bakarsan birçoğu sakallı şalvarlı cübbeli insanalrdır, hepsi dini bütün ailelerin evlatalrıdır, ve hepsi çok saf insanalrdır, bu insanları kandırmak cidden çok ama çok kolay, biz büyük şehirlerdeyiz birçok şey hakkıda bilgimiz var ama oları bilgisi sadece kasabaları dahilide, dış düya ile tek ilişkileri pkk.. 

bu arada tek din uğrıuna değil özgürlük uğruna da kandırılıuyorlar evet, ama büyük oranda dindir kandırılma sebepleri..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

profiline şeytan koymuşsun sen neye mensupsun?

onlar göründüğü gibiler, peki sen ne görünüyosan o musun?

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

nasıl ki dindar olup aynı zamanda katil, hırsız, pezevenk, orospu, dolandırıcı olan insan sayısı en az dinsizler ve yarı inançlılar kadar bolsa; dindar olup pkk mensubu olanlar da oldukça fazla hatta; şöyle diyeyim bunların membağı eski 500evler yeni adıyla sultangazi civarıdır, her yerde varlar da dindar olup pkk mensubu olanların sayısı o bölgede bayağa fazla bu biraz da aşiret kültüründen geliyor din kültüre dönüşmüş tam anlamıyla din de diyemeyiz, 500 evler bölgesine bina bina dolmuşlar a.q. neyse dine gelirsek: insan inandığının istediklerini yapmaz inandığını istediklerine uydurur bu hep böyle olmuştur, dinle ruhsal temizlik arasında bağ kurmak kadar saçma bir şey olamaz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Uzunca bir yazı yazıcaktım, sildim, ben merak ettiğim sosyolojik yapı hakkında kısmen de olsa bilgimi aldım, bu konuda yazılan her düşünceye saygı duymuyorum

karşıda cıkmıyorum, nasılsa gercek birdir.Zaman herşeyin ilacı, sabırlı olan kazanıyor.

Bu mesajdan sonra mesaj atacak arkadaş, bu kadınların yaşantıları örfleri adetleri hakkında bilgi vericekse yazsın, tartışma ortamına süreklemezse sevinirim.

Toplam Hit: 9094 Toplam Mesaj: 60