Bu Kadınlar Neye Mensup?
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------

Bu fotograftaki kadınlar özellikle başı örtülü kadınlar, merak ediyorum müslüman mı, hristiyan mı, yahudi mi, türk mü kürt mü, nedir?
neden derseniz, başı örtülü ya müslüman dicem ama, ülkeyi bölmeye çalışıyorlar, zafer işaretleri bir sürü pislik, başka dicem bulamıyorum, kısacası bu
kadınlar neye inanıyorlar?
-----------------------------Bunları soymadan s*k*ceksin
-
syklops bunu yazdı:

Bu fotograftaki kadınlar özellikle başı örtülü kadınlar, merak ediyorum müslüman mı, hristiyan mı, yahudi mi, türk mü kürt mü, nedir?
neden derseniz, başı örtülü ya müslüman dicem ama, ülkeyi bölmeye çalışıyorlar, zafer işaretleri bir sürü pislik, başka dicem bulamıyorum, kısacası bu
kadınlar neye inanıyorlar?
-----------------------------bu kadınlar neye uye olurlarsa olsunlar! bılınen bır gercek var oda cahıl oldukları!
mantıklı dusununce kımse anlamıor anlayamıor mesela benım bır arkadasım wardı pkk sempatızanıydı.
hastalanırdı en ıyı doktora gıderdı . amelıayat olacakdı en ıyı turk hekımınde oldu.
face de rezıl ettıler azına sctılar !! aklı basına bır sene sonra geldı hoooooppp solugu
turk adlıyesınde aldı. ya maına koduklarım madem bu kadar rahatsz oluorsunuz neden bısım varlıklarlımızı hala kullanıp tuketıoyorsunuz.!!!
bır anı! daha var anlatmak ıstedıgım facede ben bunun 5 arakdasını eklemısdım.
4 u bayandı bırı erkektı! ve kürşad grubunu begendıgım ıcın ! o erkek olan pkklı piç
hanımefendıye! haber salmısdı demısdıkı . bendenız(ugurben) kürşatı begenmış rahtasız oluoruz! ya mına caktıgımın orospu amından cıkma piçler
sız msn resımlerınıze pkk bayragı koyunca bız bır sey demedık ama!! yaaa anasını sıktıgımın piçleri...
neyse baktımkı benden kım rahatsız oldu dıye acaba!! dıger 4 kız rhatsız olacagını sanmıyordum! nıyemı 4 ude harıkula de temız turk vatandası ıdı
ıyı mıllıyetcı ınsanlardı. fakatbu ıkı kansız varya mına koduklarım işte bu ıkısının ben tasıdıg kanı zikeyim
her zaman boyle cahılllere uyuz olmusumdur..
-
cnt bunu yazdı:
peygamber efendimizin beddua ettiği, huzurundan kovdu adamdır terörist bunların müslüman olma şansı varmıdır.
-----------------------------katılıyorum .. yoktur...
tovbe etmedıkce ılahı mahserı huzurde cıkamazlar hıc bır yere
-
cahil yaşlı kadınlar.+ bunlara para verip teröristlerin provakasyonunu yapacaksınız derler. bunlarda yaparlar. cahildirler. yahutta kendilerine ben kürtüm der. kürtlerin sözde hakkını savunan bölücülere yanaşırlar.
77 yaşında nene bebek katilinin posterini açtığı için cezaevine gidecek yazıyordu geçen haberde gördüğümde. sonra nene ben hastayım ölüm riskim var diyor ve yaşlı başlı hastayım devlet bana ceza veriyor diyor devlete kızıyor. kendisi düşünmüyor benim ne işim var teröristlerle birlikte başıma bela gelir demiyor. teröristlerin gücüne güveniyor.
o fotoğraftaki kadınların hepsi doğu güneydoğuda kadınların giydiği beyaz baş bağlaması o yöreye ait giymedir.mor baş bağlamasıda bağlarlar. çoğuda kürt ve bulundukları köy mahalle şehirlerde camii den ezan okunmasına rağmen kendi içlerinde müslüman saymalarını kabul görürler ama teröristlerin marksist leninist sosyalist gibi kendince devrimci sanıp katillerlerle iç içedirler. ve onları desteklerler.(teröristlerin dini zerdüşttür içlerinde yezid olanlarda vardır) yani hem bu ülkenin suyunu ekmeğini yerler hemde ihanetlik ederler... cahildirler.
-
öncelikle bunlar kadın değil , "dişi kürt" ne skime inanırlarsa inansınlar aldıkları her nefes zarardır, dişisi erkeği ya da eniği hepsi külliyen ziyandır . cahil insanlar için kullanılabilen bir sıfattır ayrıca, haşeratın cahili bilgesi olmaz
-
Herşeyden Önce ana'lar !
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
Herşeyden Önce ana'lar !
-----------------------------hainler ana olamaz.
-
pkk sözde marsist leninst çizgidedir bunların başı örtülü filan dışarıdan müslüman oldukları gözüküyor ne teskere ne alaka diyor insan
-
kaygusuz bunu yazdı:
ErzinCanLee bunu yazdı:
Herşeyden Önce ana'lar !
-----------------------------hainler ana olamaz.
-----------------------------Buna karar kılmak ne sana düşer ne bana.
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
Herşeyden Önce ana'lar !
-----------------------------Ana^dan ana'ya değişir