Bu Nasıl Aptalca Bir TV Programıdır ?
-
Programi duzenleyen turk, yarisan turk, izleyen turk. Ne diycen?
Memleketin harbiden civisi cikmis amk.
-
yarışma tutulunca bozutmuş.. bunda sadece sunucunun alakası yok tabi.. yarışma kurgucuları falan önemli :/ neyse kişi önemli değil de harbiden
artık insanlar evde tv karşısına oturup pembe dizileri izleyerek hayatlarını onlara göre şekillendiriyorlar.. ileri ki zamanları düşünmek gayet güç :| -
daha neleri var hacı. araba veriyolar bunda ama almadıkları kalmıyo :D
bi de şu evlendirme programlarına ifrit oluyom. kerane gibi bildiğin kendilerini bi yere satmaya çalışıyolar.
-
ohaaa lan ben hiç tv izlemiyormuşum
-
o ibneyi izledim ben geçen
özellerini apaçık anlatıyorlar resmen ego tatmin ediyorlar
piskolojik sıkıntısı olmayan insan bunu yapmaz oç ları
-
Mezhebi geniş ibnelerin... Gidene gitme izleyene izleme denilmez. İzleyelim godoşları.
-
problem insanlarımızda ama kazık baştan oynar derler toplumumuzda yada imam şey ederse toplum da içine eder gibi.kanunlarımız var iyi kötü yasalarımız var iyi kötü ama problem nerde işletimde uygulama da ha orasıda nereye geliyor siz toparlayın 98 yapımı ellen degeneers denen kadının yaptığı ed tv filmini izlemeyen yok aynen öyle biri bizi dikizlerken nerelere geldik.önümüze getirilip götürülenlere bakın birde buna aracılık edenlere bakın .
-
Uzun zamandır devam eden "bilinçsiz toplum" oluşturma çabasının ürünüdür. Zira bilinçli bir toplum son 30 yıldaki hiç bir iktidarı bir saniye yerinde tutmazdı. (Siyasi yorum yapma çabasında değilim. Eğitimci olarak eğitimin içindeki çarpıklıkların özetini yapıyorum sadece)
-
Size ne ya milletin karısından kızından? Üstünüze vazife mi?
-
Bunlarda olmasaydı akıllı kime derdik ,bunlar oldugu sürece akıllı ınsanları farkedebilrsin :)