Bu Nasıl Aptalca Bir TV Programıdır ?
-
Biz coktan cahil kalmışız zaten oyuzden izleniyor ya boyle programlar cahil ailenin umrunda olmayan cocuklar bunlarla yetişicek ben dahil bizde boyleydik ailemin umrundaydım ama surekli tv basında surda burda gereksiz bilgilerle ozentilikle buyudum cok yılım bosa gitti solemek istedigim bundan en cok yarayı alanlar cocuklar olucak ilerideki nesillerimiz olucak. Tam kıvama gelmisiz..
-
bence yobazların beyin yıkayan programları yasaklanmalı ekranlarda bişeyler adına birilerine sövüp salya sümük binlerce km den konuşmayı yasaklayalaım
-
Yıl başı için olan bölümünde mankenleri felan öptürüyorlardı
-
ShockMan bunu yazdı
Ben Bunlar Gibi Programlar Yüzünden Yıllardır Tv Seyretme Kültürümü Yitirdim.. Artık Tv Mv Seyretmiyorum..
kaç yıl oldu bende hatırlamıyorum TC izlemeyeli bazı arkadaşlarda cahil cüheledan girmişiz bence her şeyden evveli cehaletin ne olduğunu öğrenmememiz lazım :|
-
oha amk. Bunu görmemiştim. Lan şurda yaptıklarını günlük hayatta yapsalar cinayet sebebi amk. Çocuklar da bunları görüp terbiyeyi bi kenara atıyor. Yazık.. Çok yazık..
-
bu amk kanalinin hangi dizisi hangi prorami sağlam ki ?
-
Bu kanal bu tür şeylerde uzman daha neler yapacaklar bakalım
-
Nesil bozuluyor amk ...
-
bunun çakmasıda show tv'de çıktı ''Behzat uyguurun sunduğu Yaparım Bilirsin''.birebir aynısı.
arkadaşlar bişey sorucam.kanal D nin bu yarışma yüzünden show tv ye dava açma hakkı varmı çünki birebir aynısını yapmış adamlar.