Bu Nasıl Aptalca Bir TV Programıdır ?
-
amac dusunmeyen okumayan nesil yetistirmek.cok iide basariyorlar tebrikler
-
onların alayı oyuncu karı koca sanmıyorum kimse çıksın
-
geri zekalılar
-
zeybekustasi bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
aydın doğanın kanalı değilmi alayının da götüne koyim. orospu evlatlarında din iman ne gezer para için analarını satar bu şerefsizin çocukları yeterki izlensin
Dini imanı savunupta ana bacı küfredenler yüzünden bu kadar insan ateist oluyor haberin olsun (:
Yav kardeşim müslüman adam bu kadar küfr aynı anda nasıl eder aklım almıyor.
dini imanı olanlarında bir sabrı ve o sabrın da bir sınırı var. ne zamandır bu konu hakkında bayağı bir doluydum tv kanallarına bu küfürler iyi oldu. Alayınında şerefine sokayım hepsi ateist zaten
-
TV kanallarının ne suçu var la ?
Tamamen oraya katılanların halsiyeti ile ilgili bir durum.
Ben şimdi gote en buyuk sise sokma yarısması yapsam, katılımcı olduktan, izleyici olduktan sonra benim suçum ne?
TV sahipleri de en düşük maliyetle en çok hit alan programı üretmeye çalışıyor onların işi de bu. Ben hiç zewk almiorum bu arada evimdeki televizyona anten bile bağlamadım 2 senedir. PC ye bağlı istediğim şeyi izliyorum, ne reklam ne böyle dangalaklara harcıyacak vaktim yok. -
Şıh'ın dediği gibi basit mantık kuralım. TV programı? İzlenme oranları düşük olursa, kâr etmezse çöpe gider. Demekki pek muhterem halkımız ilgi gösteriyor, adamlar reytinglerden memnun ki yapıyor böyle saçma sapan işler..
ZINDIK tarafından 26/Kas/12 14:48 tarihinde düzenlenmiştir
-
Hocam o kadınların salaklığı ya. Programa suç bulmayın, oraya çıkan bir iki salak insan nerede olduğunun farkında olmadan saçmalıyo. Bence gayet eğlenceli bi program ve olması gereken de bu. Dediğin gibi bilim programları koyarsan insanlar zorla izleyecek ama başka alternatif arayacaklar. Bundan faydalanan zenginler de dandik bi kanal açacaklar eğlencedir odur budur ve 1 ay içerisinde izlenme rekorları kıracaklar.
Program aptalca değil bakış açın çok dar.
-
TeRRoR bunu yazdı
bunlar hep kıyamet âlâmetleri... ya resulullah ümmetin ne halde...
Cok iyi gidiyorlar hocam aynen devam.
-
+18 koysunlar daha iyi... Para kazanma uğruna herşeyi mübah yaptılar.
.
-
Ben Bunlar Gibi Programlar Yüzünden Yıllardır Tv Seyretme Kültürümü Yitirdim.. Artık Tv Mv Seyretmiyorum..