Bu Nasıl Bir Ban Ya! Yardım Pls
-
hocam nickin banlanmış o zaman :D yapıcak bişi yok. mailleri varsa mail atıp rica et..
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
hocam nickin banlanmış o zaman :D yapıcak bişi yok. mailleri varsa mail atıp rica et..
başka nikle de deniyorum o da olmuyor be gözüm :S bildiğim nevarsa yaptım ip değiştirdim dns değiştirdim, proxi kullandım banamısın demedi :D -
modemi kapa aç, başka tarayıcıdan gir,..
-
harddiskinin seri numarasına da atılmıs olabilir..
-
c/windosta biyere java oyun dsoyaları atılıyo
bulup silecen hepsini
sonra tekrar gircen oyuna normalden birazs daha uzun sürecek çünki indirip kuracak
paşa paşa girersin
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------c/windosta biyere java oyun dsoyaları atılıyo
bulup silecen hepsini
sonra tekrar gircen oyuna normalden birazs daha uzun sürecek çünki indirip kuracak
paşa paşa girersin
-----------------------------hah benim yazıcağımı yazmış flash ve dosyalar bi klasörde saklanır sen oyuna hızlı gir diye..
sen o klasördeki oyunun klsörünü silersen temizlenmiş olur..
data.okeyoyunu gibi bir klasördür muhtemelen okeyoyunu sallamadır o site ismi nerde oynuyorsan işte =)
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------c/windosta biyere java oyun dsoyaları atılıyo
bulup silecen hepsini
paşa paşa girersin
En doğru cevap bu, büyük ihtimalle hala makinende java artıkları var. Bir de hardware id ban olabilir, id blaster miydi neydi, o programı bul id'ni değiştirip dene -
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN. çok sağolun.. allah razı olsun ne muradınız varsa versin tuttuğunuzu altın etsin.. yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızda olsun.. mekanınız cennet olsun nurda yatasınız inşallah :P
-
ethernet numarasına ban atiyorlar benimde basıma gelmişti :)
-
edit.