Bu Sitemiz Tutarmı
-
Şu anda test aşamasındayız. Bir siteye girip kontrol ederseniz eksiklerimizin neler olduğunu sitenin tutup tutmayacağını önerilerinizi bekliyorum. Reklam işini halledeceğiz. Sitenin adresi başka olacak ayrıca emnimax teşekür ederim.
-
tutmaz tutçak olsa co.cc olmaz
-
isimi değiştirecez com yada net alacam
-
olur olur,canını sıkma kardesım...Sen yeterkı ugraş çaba goster emegının karsılıgını alırsın emın ol...
-
normal sosyal paylaşım sitelerine göre farkınız nedir ? Yani onlarda olmayan bizde şu var diyebileceğiniz ?
-
Bizde azim var yürek var.
Ya hocam yabancılar yapıyorda neden biz yapmayalım yavaş yavaş bir yerden başlamak lazım bugün türkiyede 25 milyon facebook üyesi var buyuk bir pazar payı tabi çok çalışmak lazım.
-
hocam ne yalan söyleyim tutacağını pek sanmıyorum.
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
Bizde azim var yürek var.
-----------------------------:F onlarda lazım tabi.
-
alibaba bunu yazdı:
hocam ne yalan söyleyim tutacağını pek sanmıyorum.
Sağol üstad ama karamsar yaklaşmamak lazım açaresam üye olurmusunuz ve çevrenizdekjilerle paylaşırmısnız ama sizde destek verirseniz birde ordam buyuruz ben ayrıca reklam işlerini yapacağım zaten. -
renkler çok cırtlak hacı gözü acayip yoruyor...
ayrıca tasarımda butonlar köşeler felan çok keskin tasarımı yumuşatmalısın bence yani demek istediğim göze daha hoş gelmeli...
ve en önemlisi neden bu siteyi tercih etmeliyim ben facebook yada twitterdan fazlası ne ?
-
büyük sosyal ağlar varken ekmek yiyemezsiniz.