Bu Sitemiz Tutarmı
-
hocam domaın ısmı guzel olmalı öncelikle.
Aslında adult sosyal ağ tutabılır
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
neden bu siteyi tercih etmeliyim ben facebook yada twitterdan fazlası ne ?
----------------------------- -
Emek harcamana değmez...
Yapılmamış birşey değil varolan ve internette dolaşan 16lı yaşlarda gençlerin bile harçlıklarıyla açtıkları sosyal platformlar, forumlar yeterince fazla...
Bir projeyi başlamadan önce araştırılması gerekenler. Daha önce yapılmış mı? Olabilitesi nedir? Reklam nasıl yürütülecek? Rakip varmıdır?
Bunlara göre çıktıysan yola tutmıyacağınıda sende en az benim ve benim gibi düşünenler kadar biliyosun.
Yonja vardı 2003te ilk üyelerindendim ozaman böle şeyler yoktu. 2006 lı yıllarda face türkiyede ve dünyada patladı. 4 sene içinde değişti.. Peki ya yonja'ya ne oldu... 2003-2010 aynı tas aynı hamam =))
anlatmak istediğim varolan birşey yapıyosun okadar güzel süslemen lazım ki seni tercih etsinler...
ayrıca linuxu freedos işletim sistemini microsoft'a nasıl rakip gördün onu anlamadım =)
Güzel bir örnek konuya
hadi rakip peki ya tutarı ne? sen kullanıyomusun? linux ne kadar win'den daha verimli çalışsada Türkiyede ve dünyada şu gerçek vardır.
Bildiğimden şaşmam abi...win 10 çıkıcak Tr daha win 7 kullanım oranı %3'lerde insanlar hala xp'de kalmış.
(İlkler her zaman kazanmıştır.)
-
Hocam bu iş yürekle değil bildiğin daşş*k ile yapılır
Tutsa bile altından kalkamıyacağın bi gerçek
Dİğer sitelere göre artık olmadıği gibi eksin bile var.
O yüzden uğraşma daha orjinal fikirlere yönel
-
Tutmaz, o kadar ünlü ve büyük sosyal ağlar varken niye siz tercih edilesiniz. Bu devirde orjinal fikir ve güçlü altyapı ile piyasaya çıkmadan hiçbir iş tutmaz. Ayrıca kullandığın script piyasada hazır olarak bulunan bir script olduğu içinde sitenin bir yere gelebilmesini zorlayan en büyük etkenlerden.
Ayrıca co.cc domain ile siteye arama motorlarının botları dışında biri girer mi bilemem ama ismi değiştireceğini belirttiğin için buna bir eleştiri olarak değinmedim. Bana kalırsa hiç ücretli domaine para harcayıp ölü projeye elbise giydirme.
-
ıstersen sana facebook teması verım facebookun aynısı gorunum ;)
-
Reklam Olursa Herşey Olur.Seo sundan Adworsuna Kadar Herşeyiyle İlgilenirsen O zaman Sonuç Alabilirsin.Ne Msn Listenin Nede Cevrenin Geniş Olması Hiçbişeyi Değiştirmez.Örneğin Yonja.com Diye Bi Site Var.Sözde Kaç Milyon Üyesi Var .. %80 i Fake.Ama Adamlar Aldıkları Reklamlardan Vs.Lerden Baya Para Kazanıyor.Ben Bu Açıdan Bakıyorum.İnşallah Hedeflediğiniz Gibi Olur.
-
Arkadaşlık scriptinin tutması için çok yerde AJAX kullanmalısın bence. Sayfa komple yenilenmemelidir sadece ilgili kısım yenilenmelidir yani masterpage refresh olmamalıdır. Yapılan yorumlar, beğeniler tıpkı feyste olduğu gibi çatur çutur işlemelidir.
Ayrıca senin siten arkadaşlık sitesinden çok basit bir forum gibi olmuş.
Önceki konunda da söylemiştim bunu. Arkadaşlık veya bu tür sosyal paylaşım siteleri Türkiye'de her zaman tutar.
-
hocam bir sitenin tutması için yaman gereken tek şey tek site sürekli tek site ile uğraşman benim gibi 10 tane site ile ile uğraşırsan hiç bir site bi bok olmaz sana önerim site aç sadece o site ile uğraş
-
Zaten tek bu siteyle uğraşacam. Öyle birsürü site değil bir arkadaş kanıma girdi ortaklaşa yapacağız. Ama işte daha proje aşamasında tasarımıda sadeleştireceğim güzel göze hoş gelecek bir şekle şemale sokarım ama millet tasaarımdan çok sitede kız varmı yokmu ona bakacak onu nasıl halledeyim diye düşünüyorum kızları ben mi üye yapsam acaba.