Bu Sitemiz Tutarmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

hocam domaın ısmı guzel olmalı öncelikle.

Aslında adult sosyal ağ tutabılır

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMyELi
    SaMyELi's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

neden bu siteyi tercih etmeliyim ben facebook yada twitterdan fazlası ne ?

-----------------------------

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek

Emek harcamana değmez...

Yapılmamış birşey değil varolan ve internette dolaşan 16lı yaşlarda gençlerin bile harçlıklarıyla açtıkları sosyal platformlar, forumlar yeterince fazla...

Bir projeyi başlamadan önce araştırılması gerekenler. Daha önce yapılmış mı? Olabilitesi nedir? Reklam nasıl yürütülecek? Rakip varmıdır?

Bunlara göre çıktıysan yola tutmıyacağınıda sende en az benim ve benim gibi düşünenler kadar biliyosun.

Yonja vardı 2003te ilk üyelerindendim ozaman böle şeyler yoktu. 2006 lı yıllarda face türkiyede ve dünyada patladı. 4 sene içinde değişti.. Peki ya yonja'ya ne oldu... 2003-2010 aynı tas aynı hamam =))

anlatmak istediğim varolan birşey yapıyosun okadar güzel süslemen lazım ki seni tercih etsinler...

ayrıca linuxu freedos işletim sistemini microsoft'a nasıl rakip gördün onu anlamadım =)

Güzel bir örnek konuya

hadi rakip peki ya tutarı ne? sen kullanıyomusun? linux ne kadar win'den daha verimli çalışsada Türkiyede ve dünyada şu gerçek vardır. 

Bildiğimden şaşmam abi...win 10 çıkıcak Tr daha win 7 kullanım oranı %3'lerde insanlar hala xp'de kalmış.

(İlkler her zaman kazanmıştır.)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bu iş yürekle değil bildiğin daşş*k ile yapılır

Tutsa bile altından kalkamıyacağın bi gerçek

Dİğer sitelere göre artık olmadıği gibi eksin bile var.

O yüzden uğraşma daha orjinal fikirlere yönel

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Tutmaz, o kadar ünlü ve büyük sosyal ağlar varken niye siz tercih edilesiniz. Bu devirde orjinal fikir ve güçlü altyapı ile piyasaya çıkmadan hiçbir iş tutmaz. Ayrıca kullandığın script piyasada hazır olarak bulunan bir script olduğu içinde sitenin bir yere gelebilmesini zorlayan en büyük etkenlerden.

Ayrıca co.cc domain ile siteye arama motorlarının botları dışında biri girer mi bilemem ama ismi değiştireceğini belirttiğin için buna bir eleştiri olarak değinmedim. Bana kalırsa hiç ücretli domaine para harcayıp ölü projeye elbise giydirme.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

ıstersen sana facebook teması verım facebookun aynısı gorunum ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Reklam Olursa Herşey Olur.Seo sundan Adworsuna Kadar Herşeyiyle İlgilenirsen O zaman Sonuç Alabilirsin.Ne Msn Listenin Nede Cevrenin Geniş Olması Hiçbişeyi Değiştirmez.Örneğin Yonja.com Diye Bi Site Var.Sözde Kaç Milyon Üyesi Var .. %80 i Fake.Ama Adamlar Aldıkları Reklamlardan Vs.Lerden Baya Para Kazanıyor.Ben Bu Açıdan Bakıyorum.İnşallah Hedeflediğiniz Gibi Olur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Arkadaşlık scriptinin tutması için çok yerde AJAX kullanmalısın bence. Sayfa komple yenilenmemelidir sadece ilgili kısım yenilenmelidir yani masterpage refresh olmamalıdır. Yapılan yorumlar, beğeniler tıpkı feyste olduğu gibi çatur çutur işlemelidir.

Ayrıca senin siten arkadaşlık sitesinden çok basit bir forum gibi olmuş.

Önceki konunda da söylemiştim bunu. Arkadaşlık veya bu tür sosyal paylaşım siteleri Türkiye'de her zaman tutar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

hocam bir sitenin tutması için yaman gereken tek şey tek site sürekli tek site ile uğraşman  benim gibi 10 tane site ile ile uğraşırsan  hiç bir site  bi bok olmaz sana önerim  site aç  sadece o site ile uğraş

www.tekno50.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Zaten tek bu siteyle uğraşacam. Öyle birsürü site değil bir arkadaş kanıma girdi ortaklaşa yapacağız. Ama işte daha proje aşamasında tasarımıda sadeleştireceğim güzel göze hoş gelecek bir şekle şemale sokarım ama millet tasaarımdan çok sitede kız varmı yokmu ona bakacak onu nasıl halledeyim diye düşünüyorum kızları ben mi üye yapsam acaba.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 5627 Toplam Mesaj: 35