Bukalemun Besleyen Var Mı?
-
lan ömür ;
harbi ömür adamsın amk :D -
Ben besledim 1.5 ay kadar kıyma ile kışın ortasında ona cekirge filan bulamayınca öldü kolay beslencek bir hayvan değil canlı böcek filan yemesi lazım elinle versende yemiyor.
Kıyma ile beslediğimi söylemişdim kıymayı tek başına yediremessin birisinin o zor acılan azını açması lazım birisininde kıymayı azına tıkması lazım.
ama nereye kadar kıyma yedirceksinki.
bence bulduğun yere bırak onu evde beslencek bir canlı değil.
-
peki bu iguanaları bakmak bukalemun bakmakdan kolaymı :|bukalemunlar baya bi uğraştırıcı hayvanlarmış da
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
peki bu iguanaları bakmak bukalemun bakmakdan kolaymı :|bukalemunlar baya bi uğraştırıcı hayvanlarmış da
iguana daha kolay büyüyünce tasma tak gezdir :D -
Nurky bunu yazdı:
lan ömür ;
harbi ömür adamsın amk :D
bencede :| -
Abartmayın bukalemun denen şey tropikal iklimde yaşar ama kıbrıstır antalya dır ki bu tür illerde ormanlık arazilerde yazın çokça görülebiliiniyor. Bende besledim bukelamun Eğer geceleri herhangi bir boş oda bulup camını açıp ışıkları açmazsan ve o ışığın yanına yapay bir ağaç koyup bukalemun ışığa gelen sinek böcek gibi şeyleri yemesine izin vermezsen fazla yaşatamazsın kıymayla felan. Bence bulduğun yere bırak...
-
fethiyede hergün bahçede 50 tane görüodum =) gayet kolay bulunabilir.
-
asker debizde yakalıyoduk ondan koğuşa getiriyoduk açık mavi nevresimin üstüne koyuyoduk hayvan da açık mavi olcam diye kasıyodu ölüyodu sonra....
-
onu nasıl besleyecen ki çok zor koyver gitsin ya uğraşılmaz
-
eleman bu :|
Toplam Hit: 18651 Toplam Mesaj: 71