Bukalemun Besleyen Var Mı?
-
Hoca, underzero'nun da dediği gibi o tropik bi hayvandır, sen bakamazsın. Eğer ona zarar vermek istemiyorsan, bulduğun yere koy. Şimdi hem korkuyor hemde annesini arıyordur sabi süfyan. Bak resimde de görüldüğü gibi ard arda 3 tane küçük emrah filmi izlemiş gibi bakıyor, yazık azad et elin garibini, sevaptır :(
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca, underzero'nun da dediği gibi o tropik bi hayvandır, sen bakamazsın. Eğer ona zarar vermek istemiyorsan, bulduğun yere koy. Şimdi hem korkuyor hemde annesini arıyordur sabi süfyan. Bak resimde de görüldüğü gibi ard arda 3 tane küçük emrah filmi izlemiş gibi bakıyor, yazık azad et elin garibini, sevaptır :(
bugün petshop a gidecem, yemi falan varsa beslerim
öldürme riskim varsa salacam. -
ben timsah besliyom :D belki onun yumurtasından bukalemun çıkar o zaman onuda beslerim
-
ayyyyyyy canım yhaa yazık hayvanaa salın gitsin haspsetmeyin o kutuyaaa:((
-
bendede golden var 2 tane 1 haftalık satam hemen teki 500 ytl pm le görüşelim
-
petshopdan geliyorum
bukalemun için bir yem olmadığını söyledi
balık yemi yerse vereyim dedi, gerek yok dedim.
birde, burada bukalemunu tanımıyorlar sanırım. zehirlidir, ısırırsa koparır falan dedi :D
az önce saldım gitti şimdi sinek falan yiyodur olması gerektiği gibi :) -
bendede hamster var, sincap a benziyo cok delikanli hayvan...
-
webim crowum olm lan Allah rızası için o yaratığı bana ver ben ona benden iyi bakarımşerefsizim en tropik hayvanlardan,börtü böjüklerden yedirtirim ona lan :D
Olm çok ciddiyim hacım yhaaa kargomasraflarını ben ödücem ödemelikargoynan yolla bana süper bişey lan olm lütfennn lan bana yolla bana verim benim olsun fıostık bıneyım ustune vurayım kırbacı vurayım kırbacı :C
lan şaka bi yana bayılırım böyle garip mahlukatlara hatta hep derdim bir bukelmunum olsa die ama nerden bulucaktımki :S harby sen nerden nasıl buldun bu aleti :D
olm bana ver lannn Lütfennnn lütfen amq olm süper yhaaa bana ver yaaa hacım -
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------nikoteen bunu yazdı:
webim crowum olm lan Allah rızası için o yaratığı bana ver ben ona benden iyi bakarımşerefsizim en tropik hayvanlardan,börtü böjüklerden yedirtirim ona lan :D
Olm çok ciddiyim hacım yhaaa kargomasraflarını ben ödücem ödemelikargoynan yolla bana süper bişey lan olm lütfennn lan bana yolla bana verim benim olsun fıostık bıneyım ustune vurayım kırbacı vurayım kırbacı :C
lan şaka bi yana bayılırım böyle garip mahlukatlara hatta hep derdim bir bukelmunum olsa die ama nerden bulucaktımki :S harby sen nerden nasıl buldun bu aleti :D
olm bana ver lannn Lütfennnn lütfen amq olm süper yhaaa bana ver yaaa hacım
-----------------------------Allah versin, Allah versin..
Sen Webcrow musun ? kişilik bozukluğu falan var sanırım ? -
hacı nikinden belli zaten ne ucuk bi kişilk oldugun kafan falan güzel galba ?
Toplam Hit: 19220 Toplam Mesaj: 71