folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bukalemun Besleyen Var Mı?

Bukalemun Besleyen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Hoca, underzero'nun da dediği gibi o tropik bi hayvandır, sen bakamazsın. Eğer ona zarar vermek istemiyorsan, bulduğun yere koy. Şimdi hem korkuyor hemde annesini arıyordur sabi süfyan. Bak resimde de görüldüğü gibi ard arda 3 tane küçük emrah filmi izlemiş gibi bakıyor, yazık azad et elin garibini, sevaptır :(

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hoca, underzero'nun da dediği gibi o tropik bi hayvandır, sen bakamazsın. Eğer ona zarar vermek istemiyorsan, bulduğun yere koy. Şimdi hem korkuyor hemde annesini arıyordur sabi süfyan. Bak resimde de görüldüğü gibi ard arda 3 tane küçük emrah filmi izlemiş gibi bakıyor, yazık azad et elin garibini, sevaptır :(
    bugün petshop a gidecem, yemi falan varsa beslerim
    öldürme riskim varsa salacam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireOfHeaven
    FireOfHeaven's avatar
    Erkek
    ben timsah besliyom :D belki onun yumurtasından bukalemun çıkar o zaman onuda beslerim

bazen inanmak en büyük kumardır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    ayyyyyyy canım yhaa yazık hayvanaa salın gitsin haspsetmeyin o kutuyaaa:((

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    bendede golden var 2 tane 1 haftalık satam hemen teki 500 ytl pm le görüşelim

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    petshopdan geliyorum
    bukalemun için bir yem olmadığını söyledi
    balık yemi yerse vereyim dedi, gerek yok dedim.
    birde, burada bukalemunu tanımıyorlar sanırım. zehirlidir, ısırırsa koparır falan dedi :D
    az önce saldım gitti şimdi sinek falan yiyodur olması gerektiği gibi :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    bendede hamster var, sincap a benziyo cok delikanli hayvan...

choosing my confessions...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    webim crowum olm lan Allah rızası için o yaratığı bana ver ben ona benden iyi bakarımşerefsizim en tropik hayvanlardan,börtü böjüklerden yedirtirim ona lan :D

Olm çok ciddiyim hacım yhaaa kargomasraflarını ben ödücem ödemelikargoynan yolla bana süper bişey lan olm lütfennn lan bana yolla bana verim benim olsun fıostık bıneyım ustune vurayım kırbacı vurayım kırbacı :C

lan şaka  bi yana bayılırım böyle garip mahlukatlara hatta hep derdim bir bukelmunum olsa die ama nerden bulucaktımki :S harby sen nerden nasıl buldun bu aleti :D

olm bana ver lannn Lütfennnn lütfen amq olm süper yhaaa bana ver yaaa hacım

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    HiTLeRFaN bunu yazdı:

nikoteen bunu yazdı:
    webim crowum olm lan Allah rızası için o yaratığı bana ver ben ona benden iyi bakarımşerefsizim en tropik hayvanlardan,börtü böjüklerden yedirtirim ona lan :D

Olm çok ciddiyim hacım yhaaa kargomasraflarını ben ödücem ödemelikargoynan yolla bana süper bişey lan olm lütfennn lan bana yolla bana verim benim olsun fıostık bıneyım ustune vurayım kırbacı vurayım kırbacı :C

lan şaka bi yana bayılırım böyle garip mahlukatlara hatta hep derdim bir bukelmunum olsa die ama nerden bulucaktımki :S harby sen nerden nasıl buldun bu aleti :D

olm bana ver lannn Lütfennnn lütfen amq olm süper yhaaa bana ver yaaa hacım

Allah versin, Allah versin..

Sen Webcrow musun ? kişilik bozukluğu falan var sanırım ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hacı nikinden belli zaten ne ucuk bi kişilk oldugun kafan falan güzel galba ?

Toplam Hit: 19220 Toplam Mesaj: 71