Bukalemun Besleyen Var Mı?
-
la saoğana benzio otlar xD
-
ciddi bukalemun o yaf :D onun maması felan vardır heralde pet shoplarda. iguana ne yiyosa onada ondan ver :D adınıda şerafettin koy :D ben buldum, hehe.
-
sinek böcek türü şeyler yerler.Yanlız canlı olarak at ölü olarak yemez .Meyve falan da pek nadir yer . ama genelde sinek tut sinek falan at yesin ...
-
hoca bırak doğal hayata hayvanı yazık günahtır, yada ona evde öyle bit ortam oluştur içine böcek falan koy
-
azuhazuah çok tatlı bişey ya :F
-
nerenle tuttun la onu :|
git pet şopa sat :D
-
manyak bişimiş böyle yeşil yeşil :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------nerenle tuttun la onu :|
git pet şopa sat :D
-----------------------------
euhdahsduash vallaha yhawf hayvan zaten ortam çocuğu yakalamayı geçtim nasıl gördün
Ayrıca 20 Kağıt verim kargoyla yolla istanbula -
eger bu buk sa canlı yemesı lazım olu yemıyor ancak bıyerde okumstm bunnda caresını bulmslar teraryumunu kazıosun abı
ıcıne su koyusun kumla bır sonra pırınc mırınc dokuosn
boceklenıo o su sonra dogal denge ıste...
1 ay ıguana besledım tam 1 ayda öldü dogum gunu hedıyemdı
ıguanalar cok hassas hayvanlar gurultu ısık sıcaklık herseyın sabıt olması lazım
bı strese gırıyor yemıyor sonra gunes ısıgı cok onemlı bunlar ıcın uv lambaları var ozel ısıtıcıları falan var
eger bulundugunuz yern petshopları bu malzemelerı temın etmekte gucluk cekıosa bence bulasmayın
vetrıner olayıda cok onemlı ben veterınere goturdum kactane bırısı bıle yardımcı olamadı
yanı demem o kı paran varsa yerın ozellıkle buyuyorlar ve teraryumunu degstrmen gerekebılır
ımkanın varsa buyuk bı sehırde yasıyosn ve hayatın duzenlyse cunku herseyı sabıt elemann
bence bı ıguana sahıbı olun ben ılerıde dusunuyorum kendı evıme cıkınca tekrardan cok sevımlı dostlar...
-