folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bul Harabeleri Al Rapidi (Pished Değil)

Bul Harabeleri Al Rapidi (Pished Değil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Maksat hem işime yaramayan rs hesabı vermek hemde verirkene ortada bir hareketlilik olmasını sağlamak,eğlenmek,düşünmek vs. gibi ıvır zıvırlıklar işte..Hack hesap değildir alalı 10-15 gün oldu daha 5gb ya inirdim ya indirmedim sonra dedim ne işe yarıyo bari ver birisine .. Neyse soruya geleyim;

Siz bir yabancısınız ve bir köye gidiyorsunuz.Amacınız köydeki harabeleri bulmak fakat bu harabelerin yolunu sadece iki ikiz kardeş biliyor ve bunlardan birisi dürekli doğru diğeri de sürekli yalan söylüyor.Kardeşlerin evinin olduğu yer tam bir yolun ayrımın ortasında,yani bu yollardan biri harabelere gidiyor diğeri ise bataklığa işte tam bu ayrımın olduğu yerde siz kapısını çalıyorsunuz ikizlerin.Her defasında tek kişi çıkıyor kapıya (buraya dikkat)yani ya sürekli yalan atan ya da sadece gerçeği söyleyen özetle ikisi birden kapı eşiğinde durup sizinle ayak üstü sohbet etmiyor ve siz ikisini birbirine düşürüp hangisin ne mal olduğunu anlayamıyorsunuz.İşte soru;

Kapıya çıkan hangisi olursa olsun NASIL bir soru sorarsanız harabelere giden yolu "kesin" şekilde bulursunuz.Tek bir soru hakkınız kapıya çıkana..

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

para verip pre almak soruyu cevablamaktan daha basıt sanırım :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

"Kız kardeşine sorsam harabenin hangi yolda olduğunu söylerdi?"

Bu sorunun cevabı her halükarda bataklığı gösterir.

Sen de diğerine gidersin :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

"Diğer kıza harabeye giden yol hangisi diye sorsam bana ne cevap verir?" bu soruyu kapıyı açan kıza sorarım. Her türlü verdiği cevap harabeye giden yolu gösterecek.

[Bataklık] <__________> [Harabe]

(Doğru) <____________> (Yanlış)

----------------------------------------

(Yanlış) <____________> (Doğru)

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

herhangi bir adama "arkadaşına, bu yolun harabelere giden yol olup olmadığını sorsam ne der?" diye sorarız.

Eğer doğru söyleyene denk gelirsek ve sorduğumuz yol doğru yol ise adam bize "HAYIR" cevabı verir. Diyelim ki doğru  söyleyen adama sorduk ve bize EVET cevabını verdi. o zaman diğer yolu seçeriz

Eğer yalan söyleyene, doğru yolu göstererk sorduysak doğru söyleyen adam bize yine "HAYIR" yanıtını verir.(çünkü arkadaşı doğru söyleyen bize evet diycekti,ama yalancı bunu bize ters olarak söyliycek"). yanlış yolu sormuş olsaydık yalancı bize EVET cevabını verirdi.bizde diğer yolcan giderdik

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniper_tnr
    sniper_tnr's avatar
    Erkek

sen yalancısın diğer kız kardeşin doğru dediğinde şiddetle cevap veriyorsa yalancı budur ama sen bilirsin onu şeç derse doğru söylüyordur! :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:
    -----------------------------

"Kız kardeşine sorsam harabenin hangi yolda olduğunu söylerdi?"

Bu sorunun cevabı her halükarda bataklığı gösterir.

Sen de diğerine gidersin :)

Tutki doğru söyleyene denk geldin ve sana diğer yolu göstererek onu söylerdi dedi ya da yalancıya denk geldin yalancı yalancı olduğu için zaten bunu anlaman imkansız.Özetle hocam maalsef yanlış.

elminster bunu yazdı:

"Diğer kıza harabeye giden yol hangisi diye sorsam bana ne cevap verir?" bu soruyu kapıyı açan kıza sorarım. Her türlü verdiği cevap harabeye giden yolu gösterecek.

(Doğru) <____________> (Yanlış)

----------------------------------------

(Yanlış) <____________> (Doğru)

yukarıdakiyle (hemen hemen) aynı soru hocam.Soru yapısının farklı olduğunu haliyle daha başka şey sorduğunu (yukarıdakinden) gözümden kaçırmış değilim fakat bu da bize kesin olarak gösteremez.

NoktaliVirgul bunu yazdı:

herhangi bir adama "arkadaşına, bu yolun harabelere giden yol olup olmadığını sorsam ne der?" diye sorarız.

Eğer doğru söyleyene denk gelirsek ve sorduğumuz yol doğru yol ise adam bize "HAYIR" cevabı verir. Diyelim ki doğru  söyleyen adama sorduk ve bize EVET cevabını verdi. o zaman diğer yolu seçeriz

Eğer yalan söyleyene, doğru yolu göstererk sorduysak doğru söyleyen adam bize yine "HAYIR" yanıtını verir.(çünkü arkadaşı doğru söyleyen bize evet diycekti,ama yalancı bunu bize ters olarak söyliycek"). yanlış yolu sormuş olsaydık yalancı bize EVET cevabını verirdi.bizde diğer yolcan giderdik

hocam birinci önermen ihtimalin gerçekleşmesi halinde seçim yapmak olduğu için kesin doğruyu bulmamız sadece olasılıktır.

Biliyorum cidden bazılarınız tamam işte bu be bile diyebilir çünkü ben zamanında 2 gün kafayı yedim bu soruyla.Açıklamlarım belki tam anlatamıyordur evet türkçe özürlü biri olduğumun farkındayım fakat kendiniz düşünürseniz bu sorularla neden kesin bir şekilde bulunamayacağını analrsınız yine de itiraz eden varsa anlamadığı noktayı elimden geldiğince açıklarım,fakat cidden cevabı duyuncaya kadar bircoğunuz ısrar edebilir kendi cevabında maksat soruyu bilmek rapid kimsenin umrunda değil farkındayım fakat cidden cevap bunlardan biri değil :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

@nmc, elminster kız olduğunu nerden çıkardınız abi?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

g2k bunu yazdı:

ikizleri kız olarak okumuş olabilirler :D ilk olarak bende kız okumuştum 

Orman Mühendisi //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

benim hatam o ya iki ikiz kardeş yazmışım :D Allahtan öçyle anlamamışlar yoksa hepten çorba olurdu ben de fark etim onuda kız olsun abi boş ver ne fark eder.Sonuçta iki ikiz kardeş yok sadece bi tane ikiz kardeş var,demiştim türkçe özürlüyüm diye :) Ama cevaplarınızı anlamadım sanmayın çünkü şu an zamanında tek tek üretttiğim cevapları görüyorum ve sizi çok iyi anlıyorum :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

g2k bunu yazdı:

Tamamen bilimsel hocam, ikiz diyince kiz olarak algıladım ordan kıza gitti.

ikiz => kiz => kız 

Neden diye sorma yapımda var...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
Toplam Hit: 6891 Toplam Mesaj: 77