Bul Harabeleri Al Rapidi (Pished Değil)
-
valla kapıyı açtıktan sonra açanın kafasına silahı dayar bana harrabelerinin yerini söylemesini "emrederim" yoksa çarşı karışır hemşerin ..bukadar basit sıkıyorsa doğru yolu göstermesin ....:D:D:D:D
-
nmc nin ihtiyacı yok rapide, bana yollar şimdi onu =)
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
basit soruydu nmc'ye yolladim, sor bakalim bir soru :)
-----------------------------4 tane 7 ve 1 tane 1 kullanarak ve 4 işlem kullanarak (toplama çıkarma çarpma bölme, yan yana yapıştırma üs alma gibi saçmalıklar yasak :D ) 100 elde edin...
İlk cevaba rapidi verip kenara çekiliyorum yarın vizem var :D
-
Nikoteen bunu yazdı:
herhangi bir adama "arkadaşına, bu yolun harabelere giden yol olup olmadığını sorsam ne der?" diye sorarız.
Eğer doğru söyleyene denk gelirsek ve sorduğumuz yol doğru yol ise adam bize "HAYIR" cevabı verir. Diyelim ki doğru söyleyen adama sorduk ve bize EVET cevabını verdi. o zaman diğer yolu seçeriz
Eğer yalan söyleyene, doğru yolu göstererk sorduysak doğru söyleyen adam bize yine "HAYIR" yanıtını verir.(çünkü arkadaşı doğru söyleyen bize evet diycekti,ama yalancı bunu bize ters olarak söyliycek"). yanlış yolu sormuş olsaydık yalancı bize EVET cevabını verirdi.bizde diğer yolcan giderdik
hocam birinci önermen ihtimalin gerçekleşmesi halinde seçim yapmak olduğu için kesin doğruyu bulmamız sadece olasılıktır.
Biliyorum cidden bazılarınız tamam işte bu be bile diyebilir çünkü ben zamanında 2 gün kafayı yedim bu soruyla.Açıklamlarım belki tam anlatamıyordur evet türkçe özürlü biri olduğumun farkındayım fakat kendiniz düşünürseniz bu sorularla neden kesin bir şekilde bulunamayacağını analrsınız yine de itiraz eden varsa anlamadığı noktayı elimden geldiğince açıklarım,fakat cidden cevabı duyuncaya kadar bircoğunuz ısrar edebilir kendi cevabında maksat soruyu bilmek rapid kimsenin umrunda değil farkındayım fakat cidden cevap bunlardan biri değil :)
-----------------------------yanlış şöyle bişi var ki; sorduğum soruda bu yol diyorum. yani kafadan herhangi bir yol seçip yazdığım soruyu sorcaksın. eğer HAYIR cevabı gelirse o seçtiğin yol doğrudur.EVET cevabı gelirse seçtiğin yol yanlıştır diğerinden gidersin.
-
1 (7-7=0) (7-7=0) -> 100
-
ExcellencE bunu yazdı:
1 (7-7=0) (7-7=0) -> 100
-----------------------------4 işlem yazmıştım yeterli olmamış, mesajımı editledim tekrar :D
Toplama çıkarma çarpma bölmeye izin var sadece :)
-
NmC bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
1 (7-7=0) (7-7=0) -> 100
-----------------------------4 işlem yazmıştım yeterli olmamış, mesajımı editledim tekrar :D
Toplama çıkarma çarpma bölmeye izin var sadece :)
-----------------------------fantazi adamısın :D
-
ExcellencE bunu yazdı:
fantazi adamısın :D
-----------------------------Ayıpsın :D
İnternette çözümü vardır büyük ihtimal, ama biraz kafa patlat üzerine :)
-
istemiyorum rapid falan :D
7*7 =x
7*7= x
49/49=y
x+x+y+1 :F
-
ExcellencE bunu yazdı:
istemiyorum rapid falan :D
7*7 =x
7*7= x