folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bul Harabeleri Al Rapidi (Pished Değil)

Bul Harabeleri Al Rapidi (Pished Değil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Harabelerin olduğu yerde osmanlı zamanında kalma altınlar olduğu söyleniyor.Bu saatten sonra iki kişi bulmamam velhasıl kelam,bir dediği bir dediğine tutmayan neden durup duruken yalan söyleme ihtiyacı hissediği belli olmayan,adam akıllı bir iş tutumak yerine ali cengiz oyunları oynayan iki göte ihtiyacım var.Kazmaları kapın gelin lan.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:
    -----------------------------

ExcellencE bunu yazdı:

nmc nin cevabının geliştirlmeye ihtiyacı var sanırım

"Kız kardeşine sorsam harabenin hangi yolda olduğunu söylerdi?"

bu sorunun cevabı (ki bu soru bile değil :D )
    yalancı : hayır söylemezdi
    doğru söyleyen : hayır söylemezdi
    olur
    yani sen amacına ulaşmış açığı bulmuşsun 
    ama sorun yanlış
    doğru soru cevabında yolu göstermeli bence
    kardeşine harabelerin gittiği yolu sorsam nereyi gösterir demeliydin ;)
    böylece ikiside bataklığı gösterecek
    sende yolu bulacaksın ;)

Hocam fantezi yapma şimdi :D

Hangi yolda olduğunu söylerdi? sorusuna kim "Hayır söylemezdi" diye cevap verir ki :D

aynen hocam

ben yanlış tonla okuduğumu anladım sonra editledim 

:D

pardon :D

ama benim soru tam oldu şimdi :D

onu dene bi de :F

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Benim rapid prem var zaten :D

Derdim Nikoteen'in hevesini kursağına tıkmaktı ilk mesajda cevabı vererekten :P

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

Benim rapid prem var zaten :D

Derdim Nikoteen'in hevesini kursağına tıkmaktı ilk mesajda cevabı vererekten :P

o zaman sağol rapid pre için :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

harabelere gitmeyen yol hangisi diye sorarım.

doğru adam yanlış yolu gösterir.

yalancı adam doğru yolu gösteremez çünkü beni doğru yola çıkartır, o da yanlış yolu gösterir.

öteki yoldan kaptırıp giderim hacı.

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

NmC hocam cevabın doğru gibi hatat doğru anasını satiyim biz türkçe hocasına bunu söylemiştik olaya kardeşlerle empati yapıp bakmışsınız oysa soran adamla empati yaprasanız bunun cevap olmadığını görürsünüz falan bişeyler zırvalamıştı ve bişekilde yanlış olduğuna ikna etmişti.Lanet olsun ki nasıl olduğunu hatırlamıyorum.

Tebrikler hocam yıllar sonra keklendiğimizi anladım bu cevap gelince kafadan elemiştik zaten bilinçsiz şartlanma :D

Neyse bize tamam budur dediği soruya gelince hocamızın;Herhangi bir yolu isret ederek "Bu yolun harabelere gitmediğini bilen kişi bu evde mi yaşıyor ?" sorusunu üretmiştik yaşıyor olmazda şu anda evdemi olur vs. buna benzer..demek ki herif bizi daha fazla kastırmak için yapmış yada cidden kendisi bile bilmiyormuş benim gibi :D

Neyse hocam bu kabus artık sonlandı :D Bir daha bu soruyu asla hatırlamak işstemiyorum çünkü lanet hala bi yanlışlık var gibi geliyo :D Güle güle kullan hocam,tebrikler :D

@
    evet kursamda kaldı :D amacına ulaştın :d ben sana veririm preyi hocam sen artık kime istersen ona ver :D

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

NmC hocam cevabın doğru gibi hatat doğru anasını satiyim biz türkçe hocasına bunu söylemiştik olaya kardeşlerle empati yapıp bakmışsınız oysa soran adamla empati yaprasanız bunun cevap olmadığını görürsünüz falan bişeyler zırvalamıştı ve bişekilde yanlış olduğuna ikna etmişti.Lanet olsun ki nasıl olduğunu hatırlamıyorum.

Tebrikler hocam yıllar sonra keklendiğimizi anladım bu cevap gelince kafadan elemiştik zaten bilinçsiz şartlanma :D

Neyse bize tamam budur dediği soruya gelince hocamızın;Herhangi bir yolu isret ederek "Bu yolun harabelere gitmediğini bilen kişi bu evde mi yaşıyor ?" sorusunu üretmiştik yaşıyor olmazda şu anda evdemi olur vs. buna benzer..demek ki herif bizi daha fazla kastırmak için yapmış yada cidden kendisi bile bilmiyormuş benim gibi :D

Neyse hocam bu kabus artık sonlandı :D Bir daha bu soruyu asla hatırlamak işstemiyorum çünkü lanet hala bi yanlışlık var gibi geliyo :D Güle güle kullan hocam,tebrikler :D

@
    evet kursamda kaldı :D amacına ulaştın :d ben sana veririm preyi hocam sen artık kime istersen ona ver :D

Seneler önce bana da sormuştu hoca bunu, 3 gün kafa patlattıktan sonra zorla söylettim adama :D

Kafa patlatıp da bulduğum bişi değil yani...

Bu arada rapid için başka soru sorabilirsin arkadaşlara,rapidim var benim :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Neyse bu mesajımdan sonraki 7. mesaja veriyorum pre'yi...

Yazın bakem :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

hocam nette bulunmayan bir bu soru vardı bildiğim :D sağlambişeylerin varsa sen sor yada istediğine ver artık yolladım pm benden çıksın bu iş :D sen sor ben bilem hatta tekrar elde edem bunlar bizle kafa buluyo sansın millet :D zuahaha :D mq edebiyatçı :D

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

Neyse bu mesajımdan sonraki 7. mesaja veriyorum pre'yi...

Yazın bakem :D

ee bizim anlaşmaya ne oldu?

Toplam Hit: 6887 Toplam Mesaj: 77