Bul Harabeleri Al Rapidi (Pished Değil)
-
eyvallah teşekkür ediyorum,soru yok size :F ben kullancam rapidi 'kanka lazımsa pm gel'
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
harabelere gitmeyen yol hangisi diye sorarım.
doğru adam yanlış yolu gösterir.
yalancı adam doğru yolu gösteremez çünkü beni doğru yola çıkartır, o da yanlış yolu gösterir.
öteki yoldan kaptırıp giderim hacı.
-----------------------------5dk da bulunmuş olsa da cevabımın arkasındayım.
doğru cevap bu ulen.
Her defasında tek kişi çıkıyor kapıya (buraya dikkat)yani ya sürekli yalan atan ya da sadece gerçeği söyleyen özetle ikisi birden kapı eşiğinde durup sizinle ayak üstü sohbet etmiyor ve siz ikisini birbirine düşürüp hangisin ne mal olduğunu anlayamıyorsunuz
aha bunu yazmışsın. öteki cevapta birbirleriyle alakasız olması gereken iki kişiden nası yararlanıyor?
-
öyle öyle günü geçsin prenin piç gibi kalsın ortada :D tahribatta rapidden bol ne var mq :D
@husnuweb hocam cidden bende bunu açıklayacak mantık kalmadı sen de haklısın :D düşünemiyorum çünkü her defasında tek kişinin çıkıyor olmasında ince bir ayar vardı diye hatırlıyorum bu yollardan gidildiğinde kardeşlerle empati yapıyor cevabı düşünen fakat olay şurdaki soran adam neden empati yapamasın o da yapar fakat bizim soran adamla empati yaprak cevabı bulmamız gerektiğini söylemişti hocam cidden tam hatırlamıyorum ama mq herifi o zaman öyle bi açıklama yapmıştıki hee evet tamam demiştik (belki de düşünmekten mantığımızı bozduk ondan tamamen mantıksız olan bişeyi mantıklı gibi gördük gerçekten bilemiyorum ve işin diğer kısmı bilmekte istemiyorum :D ) ben yanlış dedim diye yanlış sanma hocam NmC nin kinede yanlış demiştim ama bak şimdi doğru diyom :D Yok işin kötüsü yarın gidecem edebiyatçıyı sallanan sandalyesinden kaldırıp soracamda ne malum adamın elzaymıt olmadığı o da hatırlamıcak bizi o cevaptan nasıl vazgeçirttiğini bu sefer hepten dellenicem :D sağlıklı düşünen birilerine sor hocam bu soruya karşı artık çok duygusal oldum yıllar sonra yanlış deilen cevabımızın neden yanlış olduğunu anlayamadım çünkü bizde bunu demiştik zamanında ama işte..cidden artık unutmak istiyorum bu soruyu bir daha asla düşünmemek istiyorum :D sen başka birilerine sor hocam eminim mantıklı bir cevapları vardır :D -
Ben olsam kızları sikime takmaz bi yola giderdim baktım bataklığı görüyorum götüm götüm kaçar öbür yola giderdim
-
bende bir soru sorayim bilene 6 gunluk rapid pre vereyim,
negativegroup.com'un dusus tarihi nedir ?
baskasi uzerinden regledik oda yanciziyor.
-
İki Kız Yol Ayrımında Evde. Yemişim Harabeyi Boşver. Biz İşimize Bakalım :)
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------Smsle barışa sormak varmı reis :D
-
7-19 bunu yazdı:
Registrar: DIRECTI INTERNET SOLUTIONS PVT. LTD. D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM
Whois Server: whois.PublicDomainRegistry.com
Referral URL: http://www.PublicDomainRegistry.com
Status: clientTransferProhibited
Expiration Date: 2010-09-14
Creation Date: 2009-09-14
Last Update Date: 2010-03-19Whois böyle dio hocam...
-
7-19 bunu yazdı:
----------------------------- -
basit soruydu nmc'ye yolladim, sor bakalim bir soru :)