folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bulgaristanda Okumayı Düşünüyorum

Bulgaristanda Okumayı Düşünüyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

mxsimgr bunu yazdı:
    -----------------------------

Rusyada napacaksin gitme oraya Bulgaristanda bolca turk var zaten.Msl burdaki arkadaslar 200 -300  lira ile ayi cikariyolar fakat tabi herkezin bol parasi yok.Diyorum ya eger yabanci ogrenci olarak universteye girersen sinavlari kolaylikla alirsin daha dogrusu verirler.Yabancilari zorlamiyolar.Buranin kizlari azgindir surekli sex yaparlar acik acik gezerler hayatini yasarsin burda.

allahhhh:D hemen liseyi bitirip geliyom:D

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

oss bi aciklansin bi yeri kazanamazsam ve pederi ikna edersem bnde gelirim la

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ugur0 bunu yazdı:

oss bi aciklansin bi yeri kazanamazsam ve pederi ikna edersem bnde gelirim la

şu amerikan ünvierstesini yök tnaıyormu yada denklik sınavı nasıl birşey birileri fikir versin gideriz birlikte :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Nury bunu yazdı:

ben plovdivde okuom senye sofyaya gidecem merk ettiğin soru varsa sorabilirsin ki amk eğer elindeki son şans bu ise gel yoksa hiç gelme başka yerleri bilmiyorum ama buraya gelen öğrencilerin %80 i eğitimden pişman ki senin bölümün siyasi onunla ilgili pek bir bilgim yok ama baya sıkıntılı geçior aq şimdilik gerçi ben hazırlığı bitirdim adepte sorunu herkes gibi bende yaşadım belki ondandır :D

he birde zargo fazla sallamışsın be hacı :) buranın ev kiralari adam gibi tutmak istiyorsan bitane 300 euro u gözden çıkar :) elek su bilmem otudur bokudur sen 200 300 ile yaşarsın çok yaşarısn :) kızlar harbi çok abaza erkeklere tecavüz ediyorlar resmen :D

yukarda bi kaç tane sormuştum :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

zumsuk, abi geçen seneki ösym kılavuzlarına baksan?? Orada tanıyıp tanımadığı yazar aslında.. Baktım yok diyosan da yoktur, tabi 2008'de tanımaya başlarlarsa bilmem

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

hiç düşünmezdim..Burda okusan okuduğuna pişaman olucaksın şayet warsa öyle bir imkanın hemen git..

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Büyük bir hata yapıp oraya gitme.Tavsiyemi dinle ;)

Toplam Hit: 5544 Toplam Mesaj: 41