Bulgaristanda Okumayı Düşünüyorum
-
mxsimgr bunu yazdı:
-----------------------------Rusyada napacaksin gitme oraya Bulgaristanda bolca turk var zaten.Msl burdaki arkadaslar 200 -300 lira ile ayi cikariyolar fakat tabi herkezin bol parasi yok.Diyorum ya eger yabanci ogrenci olarak universteye girersen sinavlari kolaylikla alirsin daha dogrusu verirler.Yabancilari zorlamiyolar.Buranin kizlari azgindir surekli sex yaparlar acik acik gezerler hayatini yasarsin burda.
-----------------------------allahhhh:D hemen liseyi bitirip geliyom:D
-
oss bi aciklansin bi yeri kazanamazsam ve pederi ikna edersem bnde gelirim la
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------oss bi aciklansin bi yeri kazanamazsam ve pederi ikna edersem bnde gelirim la
-----------------------------şu amerikan ünvierstesini yök tnaıyormu yada denklik sınavı nasıl birşey birileri fikir versin gideriz birlikte :)
-
Nury bunu yazdı:
-----------------------------ben plovdivde okuom senye sofyaya gidecem merk ettiğin soru varsa sorabilirsin ki amk eğer elindeki son şans bu ise gel yoksa hiç gelme başka yerleri bilmiyorum ama buraya gelen öğrencilerin %80 i eğitimden pişman ki senin bölümün siyasi onunla ilgili pek bir bilgim yok ama baya sıkıntılı geçior aq şimdilik gerçi ben hazırlığı bitirdim adepte sorunu herkes gibi bende yaşadım belki ondandır :D
he birde zargo fazla sallamışsın be hacı :) buranın ev kiralari adam gibi tutmak istiyorsan bitane 300 euro u gözden çıkar :) elek su bilmem otudur bokudur sen 200 300 ile yaşarsın çok yaşarısn :) kızlar harbi çok abaza erkeklere tecavüz ediyorlar resmen :D
-----------------------------yukarda bi kaç tane sormuştum :(
-
zumsuk, abi geçen seneki ösym kılavuzlarına baksan?? Orada tanıyıp tanımadığı yazar aslında.. Baktım yok diyosan da yoktur, tabi 2008'de tanımaya başlarlarsa bilmem
-
hiç düşünmezdim..Burda okusan okuduğuna pişaman olucaksın şayet warsa öyle bir imkanın hemen git..
-
Büyük bir hata yapıp oraya gitme.Tavsiyemi dinle ;)