Bunalımdamıyım Hayatmı Bana Zor Geliyor..
-
Koy gtune hoca, bir laptop insan hayatinda muhum bişi deil, daha yaşın genç, iş bulmaya değil okulu bitirmeye ve mesleğinde kendini geliştirmeye odaklan derim.
-
We love you Shephard :D
Zamnında neleri boş yere kafaya taktım diye hala kendimle dalga geçiyorum.. Aynen okulunu ve kendini geliştirmeye bak belli bir seviyenin üstüne direk çıkıyorsun. hemde kaderinde hep üzülüceksin diye yazmıyordur elbet böyle kadermi olur muhakak gülersin bi yerinde meraketme :)
-
Bence mutlaka eğitimini tamamla. Bu devirde üni. mezunu olmadan bi sap olmak çok zor. Şu an fazla sorumluluğun yok takma kafana... Eğer iş istiyorsan İstanbulda bana pm at iş buluruz yeterki sen kafana takma :)
-
afrasiab bunu yazdı:
-----------------------------
Tahribatı seviyorum..
Sende seviyosun :)
Koy götüne rahvan gitsin bir müddet sonra her şey kendiliğinden düzelmeye başlar.
-----------------------------aynı görüşteyim koy götüne rahvan gitsin :D düzelir herşey elbette sıkma canını
-
Ya hocam aile dedigin kavram, aslinda boktan birsey. Aile dedigin insanlar sen basarili oldugun surece arkanda duran insanlar toplulugu. Oyle boktan birseydir ki aile, ilk hatanda sana sirtlarini donerler, oysa anne olmak, baba olmak cocugun hata yaptiginda bile arkasinda durabilmektir.Ailen bunu yapamiyorsa koy gitsin. Universite egitimini tamamla, zor sartlarda da olsa 2-3 yil disini sikip hem calis hem oku. Dogan her gunesle birlikte yasanacak yeni seyler vardir. ;)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Ya hocam aile dedigin kavram, aslinda boktan birsey. Aile dedigin insanlar sen basarili oldugun surece arkanda duran insanlar toplulugu. Oyle boktan birseydir ki aile, ilk hatanda sana sirtlarini donerler, oysa anne olmak, baba olmak cocugun hata yaptiginda bile arkasinda durabilmektir.Ailen bunu yapamiyorsa koy gitsin. Universite egitimini tamamla, zor sartlarda da olsa 2-3 yil disini sikip hem calis hem oku. Dogan her gunesle birlikte yasanacak yeni seyler vardir. ;)
----------------------------- -
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------son 6 aydır hayattan tat alamıyorum.
Başıma gelmeyen kalmadı.
Okulun 1. senesinde kaldım ortalamayı tutturamadım.
Laptopumu bir herife kaptırdım.
dönem bitti eve geldim ailemle hala kavgalıyım ağızları açılsa kavga ediyoruz.
Bir işe girdim 1 ay çalıştım çıktım.
Yeni bir iş bulamıyorum.
Arkadşaım yok olanlarda sırtlarını dönmüş.
3gündür evden çıkmıyorum çıksam bile sıkılıp eve geliyorum.
yaşım 19 6 ay öncesine kadar bilen arkadaşlar bilir çok mutlu keyifli muhabbeti güzel bir insandım şimdi ağzımı bıçak açmıyor.
nefret ediyorum çevremden hayattan. Sürekli aklımda tek birşey war.. hani bir yere sizi bağlayan birşey kalmadığında terketme hissi duyarsınız ya aynen o işte...
Tek istedğim terketmek buraları..
gecve gece kafanızı şişiriyorum ama belki biraz rahatlarım burayı seviyorum.. okuduğunuz için teşekkürler...
-----------------------------Derdi senden büyük olanları dinle, oku hacı bu sayede senin derdin sana daha küçük görünür.
-
kafama sıkasım var benimde ama silah yok
-
18 yaşındayım son 3 senem
-bi cemaate takıldım ailemi sildim attım
-L2 de sınıfta kaldım baktım ne aile ne de cemaat sahip çıkıyor bana
-yeri geldi sokaklarda yattım yeri geldi camiilerde sabahladım
-ailem bana destek olması gerekirken sırtlarını döndü annemle hala konuşmuyorum..
-bu süre içinde yemediğim bok içmediğim halt kalmadı
-ailemi silip attığım cemaat beni hırsız damgasıyle kovdular..
-ciğeri 5 para etmeyen çoluk çocuk tarafından aşağılandım..
vs vs
-ama noldu 18 yaşında kendi işimi kurdum şimdi kendi paramı kazanıyrm okula devam ediyorum hayat güzel gibi yarın nolur bilmrm hocam lanet 9olsun hayat böyle yapcak bişey yok..GELİR GEÇER ama s*kip geçer..
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Ya hocam aile dedigin kavram, aslinda boktan birsey. Aile dedigin insanlar sen basarili oldugun surece arkanda duran insanlar toplulugu. Oyle boktan birseydir ki aile, ilk hatanda sana sirtlarini donerler, oysa anne olmak, baba olmak cocugun hata yaptiginda bile arkasinda durabilmektir.Ailen bunu yapamiyorsa koy gitsin. Universite egitimini tamamla, zor sartlarda da olsa 2-3 yil disini sikip hem calis hem oku. Dogan her gunesle birlikte yasanacak yeni seyler vardir. ;)
Saçmalamışsın Aile konusunda. Arkadaşım sana gelince sağlığın yerinde, kalıcak yerin, yiyecek yemeğin var şımarıklığından kurtul, klasik ve kesin bi çözüm git dünyada ki senden kat be kat büyük dertleri sorunları olupta yinede hayata tutunmaya çalışanlara bak. Şimdilik sen mutlu değilsen etrafındakileri mutlu etmeye çalış zamanla düzelicek.