folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bunalımdamıyım Hayatmı Bana Zor Geliyor..

Bunalımdamıyım Hayatmı Bana Zor Geliyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

Takma hocam kafana her şey geçer

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

biri Birgün Yanıma geldi biri arkadaş oluyor Bu Arada abi canım acayip Sıkılıyor dedi bizde Bır laf var sizde Varsa var işte canın Sıkılıyorsa Kendıne parmak At falan şaka tarafı tabi sanki gercekten atıcakta dedım hayırdır neye sıkkınsın bana geldi abi dedi sevgilim yok Para desen yok tip desen oda Yok içimden dedim olum Sende Ne var  ne varki ne ıstıyorsun dedım bır2 Gun bana takıl Takıldıgımız Yerler Belli ortamda neşeli Baktım cocuk acıldı ara espirileri tutmasada oda yapmaya çalıştı Hacı Aga bilader Ahbab:) sonra Bır daha geldı abı dedı wla bir sayfa buldum cok süper falan ıyı Kızda düşüyor dedım ıyı Ya takıl sayfayı Merak edenlere reklam yok Bu cocuk kızla Ugrasıyorum dedi baktım unv kazandı Olum ne Yaptında Senın kafan calısıyormuydu dedım Abı sorma dedı zaten Bu yüzden bulanımdayım Kız eşittir dersler eczacı olm dedım köşeyi döndün lan yok abi Ya Sımdı dedı ben onu bıtrıp Gelene Kadar sen coktan gitmiş olucan dedi Bir dokundu Amk yok olm sen eczacı olduktan Sonra benı HEr YErde Bulursun bensenden beterım mutsuzmutum degilim Nie yaşamasını bılıyorum hergun aynı seylerı yapmıyorum Yapıyorsam bıle cok az minacık denilecek Kadar sen unv gıt orda Kızda var hayatta Var ortamları 10 Numara hem güzel Bir bölüm önün acık hayat sana Akacak sen hayatta Akıcaksın cocuk 3 senesi face konusuyoruz bir anlatıyor Hacı dersın Bu adam Herkesı dizmiş Yalan sa degilse Güzel anlatıyor akşam Akşam ne Konuştum yw

Beleş wireless kahramanı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

kötü şeyler yaşamışsın ama inş. herşey rayına oturur... 

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWRE
    EWRE's avatar
    Erkek

bi gusul abdesti al rahatlıyon hocam o zaman...

karda iz bırakan makineye ne denir... karizmatik (fikret espri corp.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Hayatını biraz değerlendir bence. Yani de ki..

Ben 3 yıl öncesinde bu tür sıkıntılar yaşadım. Ne yaptımsa 3 yıl öncesinde herşey tersine gitti. Tuttuğum dal kırıldı. Attığım adımlar bir türlü ileri gitmedi. aileme sizi seviyorum desem bile sanki bir hakaret gibi algılandı v.s...

3 yıl öncesinde sorunlu günler 3 yıl sonrasında mutlu anlar seni bekliyor demektir.

Bu sadece hayatımızda bazı günler bazı aylar bazı yıllar diyede ayrıştırabilirsin. Unutma sıkıntı olmadan güzel anılar olmuyor.

Kendini nekadar sıkıntı içerisinde bulursan bul hep bak sıkıntılar bitecek daha iyi olacak herşey şeklinde de avutabilirsin.

Yaşananlar aslında psikolojik tamamen. sende pisikolojik tavır sergile. kesinlikle yangına körükle gitme. işler olmuyor diye içip sabahlara kadar başıboş gezmeler olmasın. o tavırlar sadece seni küçültür.

yinede Allah yardımcın olsun. nekadar darlırsak nekadar içimiz sıkılırsa sıkılsın. arada bir camiye gidip namaz kılalım. emin olun daralan ruhunuz da rahatlar. 

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheDarkSide
    TheDarkSide's avatar
    Erkek

bence senden daha kötü duramda olan milyonlarca insan var haline şükret

Toplam Hit: 14894 Toplam Mesaj: 77