folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bunalımdamıyım Hayatmı Bana Zor Geliyor..

Bunalımdamıyım Hayatmı Bana Zor Geliyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Bak ne demişler;
    "-Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar."

ComputerWolf'e bir laf söyleyeceğim. Hangi aile çocuğunun ilk hatasında çocuğuna sırtını dönüyor? Eğer sırt dönmek dediğin çocuğunu azarlama, kıyaslama, çocuğa sinirlenme, ise evet dediklerin doğru ancak değilse ise tamamiyle yanlış bir ifade kullanıyorsun.

Kimse çocuğu küçük bir hata yaptı diye çocuğunu sırtını dönmez: onu sokağa atmaz, onu düşünmeden uyumaz, ya da onu bir kalemde silmez. Çünkü bu insanın doğasında vardır: çocuğunu kendince hep daha iyiye yönlendirmeye çalışır.

Ha evet gerçekten sorunlu ailelerde vardır. Ama tüm ailelere itafen söylemek çok yanlıştır.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Sen öyle mutlu olamiyorsun !

Ben ise esrar vb kullandigim halde sahte mutlulugu dahi yakalayamiyorum.

Hayat zor bunu unutma Mucaledeye devam et ve unutma herzaman hersey yoluna girecek ( Herzamanki palavra laf ama )

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

Bi Türk hayatı boyunca korkutulur, Doktordan kork, Babadan kork, Öğretmenden kork, Komutandan kork, Patrondan kork, kork kork kork.. Düşündüm düşündüm çocukça kendi kendime dedimki; Yaw Korkmuyorum!, kimseden korkmuyorum, Çok sevdikleri dünya onların olur, En fazla burdan giderim! Kork! ne kork ya! Mesela bi çocukla kavga edip yumruk atın, hemen size karşılık verir. Ama bir çocuklada kavga edersiniz, bir tokat attığınız zaman panikler.. Çünkü o kadar tokat atılmış ki, Neredeyse şamar oğlanı denecek dereceye gelmiş!, Bu insanların kaderinden korkunun çıkarılması lazım, bu korku çıkarılmadıkça..Aile korkusu dahil tüm korkular çıkarılmadıkça. Bu işin hiç bi espirisi yoktur.. Yarını gelecek yapan hayallerimizdir, Hayallere ulaşmak için ise sadece ve sadece inanmak gerekir!

(Öylesine yapıştırtım, alakayı kafa bulur!)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    İnsanın bazen herşeyi skip atası geliyor da bir bakıyorsun elinde atacak bir şey de kalmamış sadece bir dal sigara tuttuğun; onu da atsan kiminle dertleşeceksin... Sakin olmaya çalış, derin nefes al yaşamaya devam. Her şeyin bir çözüm var, bazı şeylerin hiç bir çözümü yok; Kabullenmeyi öğreneceksin, başını eğmeyi öğreneceksin. Hayat böyle işte bazen ellerini önden kelepçeleyip şemsiyeyi açıyor adamın içinde. Sadece sana olmuyor merak etme, ağla lan ağla yastığına sarılıp ağla, ağaçlara sarılıp ağla, sokak köpeğine sarılıp ağla, geçmiyor ama azalıyor zamanla.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ne kasıyorsun bilader, daya silahı kafana çek tetiği madem.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

Ne kasıyorsun bilader, daya silahı kafana çek tetiği madem.

walla bana verilen bu cana kıymaya niyetim yok hani öyle bişi olsaydı buraya dertleşme amacı ile bir konu açmazdım. Ben yaşadıklarımın düzelmesini istiyorum. İyileşmek istiyorum birnevi. (: bilmem anlatabildimmi

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

IRET bunu yazdı:
    İnsanın bazen herşeyi skip atası geliyor da bir bakıyorsun elinde atacak bir şey de kalmamış sadece bir dal sigara tuttuğun; onu da atsan kiminle dertleşeceksin... Sakin olmaya çalış, derin nefes al yaşamaya devam. Her şeyin bir çözüm var, bazı şeylerin hiç bir çözümü yok; Kabullenmeyi öğreneceksin, başını eğmeyi öğreneceksin. Hayat böyle işte bazen ellerini önden kelepçeleyip şemsiyeyi açıyor adamın içinde. Sadece sana olmuyor merak etme, ağla lan ağla yastığına sarılıp ağla, ağaçlara sarılıp ağla, sokak köpeğine sarılıp ağla, geçmiyor ama azalıyor zamanla.

evet yaa..Bir insan durup dururken, ortada hiç bir sebep yokken, mesela sokakta yürürken ağlayabilir mi? Ben ağlıyorum..Oyuncu olsaydım işe yarardı bak bu özellik..Şimdi insanların bana garip garip bakmasından başka bi boka yaramıyor ama..:))

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

bizim yaş bunalıma uygun olaylarda gelince çoşmuş..

Bi manita bul düzelmezse gel ben vericem sana:D

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Mücadele ruhunu korumalısın. olaylar suçlu olmaz. insanın olaylara bakışı kendisi iyi veya kötü hissettirir.Nasıl birisi olmak istiyorum, bunun için ne yapabilirim. yapcaklarım içinde ilk aşama ne olabilir? gibi sorulara cevap bulmalısın. düşünme, takma demek manasız. elbette düşüneceksin ama doğru bir stratejin olmalı. Problem çözme savaş gibi bir şeydir. Tecrübe ister, beceri ister. Bu beceriyi geliştirmenin yolları da elindeki malzemyi iyi kullanmasını bilmktir. Kaybettiğini düşündüğün şeylerin zaten senin olmadığını ve senin olan şeylerinse kıymetli olduğunu farkettiğin an huzuru hissedersin.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

düzenli iş + düzenli para + düzenli sevgili(eş,hatun vs.) = hayatı düzenli mutlu erkek :-)

bunlar için de çabalamak gerekiyo biraz(baya)  :-D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 14882 Toplam Mesaj: 77