Bunların Kanı Bozuk... Katilleri Alkışlayan Kürtler
-
oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------
bu resmi kopyalayalım çoluğumuza çocuğumuza "orospu cocuğu" tabirini anlatmaya çalıştığımızda örnek olarak veririz.
birde bunlarla ilgili böyle bir kaynak kitap yazacaksın.tarih kitabı olacak -
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Bunlar resmen orospu çocuğu, bunların ırkı bozuk, bunlara söylenecek söz yok,
Adliye önünde toplanan ve şüphelilerin yakınlarından oluşan yaklaşık 20 kişilik grup ise zanlıların adliyeye girişi sırasında alkışlı destek verdi.
Bu sırada bir bayan avukat "Hem askerimizi öldürüyorsunuz, hem de alkışlıyorsunuz" diyerek gruba tepki gösterdi.
Bunun üzerine avukat ve şüphelilerin yakınları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Çevik Kuvvet polisinin araya girmesiyle tartışma büyümeden önlendi.
-----------------------------Hadi Onlara Küfrediyorsun Geçtimde Neden Irkına Küfür Ediyorsun.
bende Kürdüm DiyarBakırlıyım,Senin Söylediğin Lafların Ucu Birimizin Kardeşine anamıza Bacımıza Dokunuyor
Ne Hakkın Var Senin Anamıza Bacımıza Küfür Etmene Sadece Yazık diyorum.
-
Mürtiler bende karşıyım. Anasını satıyım adamlarda zaten etnik olarak bölünmemizi öteki olarak ayrılmamızı fikrin zihnene ayrılmamızı istiyorlar.
ZİHNEN AYRILIRSAK BU ÜLKEYİ BÖLERLER.
Benim kürt olan çok arkadaşım olmuştur görüştüğümde olmuştur. Derste Mustafa Kemal Portresi çizip iç çeken kürt arkadaşımda olmuştur. İstiklal Marşında benden gür okuyan heyecanlı heyecanlı sesi titreye titreye törenlerde dörtlük okuyan kürt arkadaşımda olmuştur. Karıştırmamak lazım.
Mustafa Kemal olmasaydı
http://img26.imageshack.us/i/sevr1.jpg/
AHANDA BU HARİTADA YAŞIYOR OLACAKTIK. Bunun farkında olan kürtlerde var yaşadığı toprağı ATA sına borçlu olduğunu bilen kürtlerde var beyler.
-
Kimse beni kürt düşmanı olarak suçlamasın,
Empati yapın, geniş düşünün,
-
IronEagle bunu yazdı:
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Bunlar resmen orospu çocuğu, bunların ırkı bozuk, bunlara söylenecek söz yok,
Hadi Onlara Küfrediyorsun Geçtimde Neden Irkına Küfür Ediyorsun.bende Kürdüm DiyarBakırlıyım,Senin Söylediğin Lafların Ucu Birimizin Kardeşine anamıza Bacımıza Dokunuyor
Ne Hakkın Var Senin Anamıza Bacımıza Küfür Etmene Sadece Yazık diyorum.
-----------------------------Kardes, YaSevYaTerket o kelimeyi; resimdeki oruspu cocuklari icin dedigini tahmin ediyorum. Yoksa Kurtlerle bir alip veremedigi yok. Bende kurt um ama dedigi seyi ustume alinmadim. Kendimi kani bozuk olarak gormuyorum cunku. Damarlarimda Ay-Yildiz akiyor cunku.
-
Adam olanın, inancı olanın, varlığını Mustafa Kemal'e borçlu olduğunun bilincinde olan bu ülkenin vatandaşına kimsenin bişey dediği yok ancak şu gördüğüm fotoğraftaki gibi bölücülük sempatizanı her kahpe tohumu bana göre potansiyel pkk lıdır. PKK lıya yapılan muamele ne ise bunlarada o reva görülmesi gerekir.
-
@YaSevYaTerkEt ' e sonuna kadar katılıyorum.. düşüncelerimiz aynı
-
Birader Bir Daha Açtıgın Konularda Kürt Yerine PKK lılar kelimesini Kullansan Sevinirim !!!
-
snnyk bunu yazdı:
Soyu Soysuz Olan Sensin,Toprak Senin Neyine,
İte İtlik Yapıp Kafa Tutma Beyine,
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline,
Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türküm Diyene !!!!!!!!!
-----------------------------.....
-
ya anlamadıgım konu kürtler neden gocundu bu konuda adamın konusunda nerde kürt demiş sadece ırkı bozuk demiş
kürtlerin ırkı bozuk diye bi cümle kurmamış yaptıkları hareketten ötürü elbette o resimdekilerin ırkı bozuk der.
siz nie üstünüze alınıyonuz.