Bunların Kanı Bozuk... Katilleri Alkışlayan Kürtler
-
Bunların hiçbir suçu yoktur !
Bunlar teröristtir, bunların görevi öldürmek, anarşi ve terör yapmak, halkta korku ve paniğe yol açmak, isyan etmek, gasp, hırsızlık, uyuşturucu ticareti, kaçakçılık gibi işler yapmaktır. Bunlar görevlerini en iyi şekilde yapmaktadırlar. Çünkü teröristtirler...
Suçlu Olan Yöneticilerdir !
Devleti yönetenlerin görevi teröristleri etkisiz hale getirmek, isyanı bastırmak, istihbarat faliyetleri ile tehditleri önceden algılayıp bu tehditlerin önüne geçmek, halka güven vermek, düşmana korku vermek, dizliye diz çöktürmektir.
Tahribat.com da Niye Kimsenin Gıkı Çıkmıyor ?
tahribat.com'da kurallara aykırı bir şey yaparsanız anında uzaklaştırılırsınız. belki bir daha siteye giremezsiniz. bunun için tahribat.com da herkes efendi efendi konu açar yada cevap yazar. site yöneticileri hükümet ve ordu gibi çömelirse bu forumda herkes kudurur. işte devleti yönetmekte böyledir...devlet demek otorite demektir, güç demektir. dev = dev, devasa, kocaman, çok büyük, güçlü kuvvetli demektir. let = ise dayak demektir. devlet = dev dayak, vurduğunu indiren anlamına gelir.
Devlet Ne Yapmalı ?
kim suç işlediyse anında götüreceksin merkeze s. herkese. adamların sağlık karnesine el koy, kimliklerini iptal et, devlet memurluğu verme, işyeri açmak isterlerse ruhsat verme, tarlası varsa tapusuna el koyup millileştir. kısacası tc kimlik numarasını iptal et ne yaparsa yapsın. dağa mı çıkarlar ? çıksınlar ! gördüğün anda öldür. isyan mı ederler ? etsinler ! gönder savaş uçaklarını taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmasınlar. sokakta içim rahat gezemiyorum devletten nefret eder hale geldim. hergün şehit haberleri, yıkılan yuvalar dağılan aileler, pisikolojisi bozulan halk...
Yeter Artık Devlete İsyan Mı Edelim ?
Artık insanlarımız güvende değiller. Terör heryerde... yıllardır söylenen yalanlara kimse inanmıyor. herkes öfke dolu ve patlamaya hazır bir bomba gibi. Devlet terörle mücadele etmiyor, olan yine köylü mehmet ağaya oluyor. Ne yapalım? kendi devletimizi yöneten Hainlere isyan edip yönetimi mi devirelim ? Faşist bir hükümet getirip Katliam mı yapalım ?
-
IronEagle bunu yazdı:
-----------------------------
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Bunlar resmen orospu çocuğu, bunların ırkı bozuk, bunlara söylenecek söz yok,
Adliye önünde toplanan ve şüphelilerin yakınlarından oluşan yaklaşık 20 kişilik grup ise zanlıların adliyeye girişi sırasında alkışlı destek verdi.
Bu sırada bir bayan avukat "Hem askerimizi öldürüyorsunuz, hem de alkışlıyorsunuz" diyerek gruba tepki gösterdi.
Bunun üzerine avukat ve şüphelilerin yakınları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Çevik Kuvvet polisinin araya girmesiyle tartışma büyümeden önlendi.
-----------------------------Hadi Onlara Küfrediyorsun Geçtimde Neden Irkına Küfür Ediyorsun.
bende Kürdüm DiyarBakırlıyım,Senin Söylediğin Lafların Ucu Birimizin Kardeşine anamıza Bacımıza Dokunuyor
Ne Hakkın Var Senin Anamıza Bacımıza Küfür Etmene Sadece Yazık diyorum.
-----------------------------Hacım kime anlatıyon boşkoy duyarsızlık diz boyu :P
-
teyze senin gözlüğünün camını sikiyim.
araya giren çevik kuvvete vur emri vermeyenin aklını ............................ ~
-
O alkışlayanlardan İstanbul'da ikamet edenlere sorun. "Bagımsız Kürdistan istiyorsun degilmi?" "evet" "Kürdistan kuruldugunda gidip topraklarına yerleşip ülkene hizmet edeceksin degilmi?" "Hayırrr burdaki evimi kapatmam. Ama memleketimdir gider gelirim"
Batıda bulunupta bagımsız kürdistan kurulsun diyenlerden kaç tane kürdistana gidip yerleşecek Kürt gördünüz.
Oturmayacagın, yerleşmeyecegin bir ülke için neden kavga çıkarıyorsun, haydi kuruldu, Seni burada rahat bırakacagımızı nerden çıkarıyorsun.
-
bunları konuşturan akp ve akp tabanlı oluşumlardır bunları böyle ulu orta havlatan bu hükümettir aksi varsa söyleyin seçimlere az kaldı biz sandıkta hesaplaşacaz
-
burdan dolaylı veya dırek kürtlere laf atanlara seslenıyorum ırkıma laf atanın ırkının a.q
yarası olan varsa bu mesaja cevap atsın
-
adamgibi bunu yazdı:
burdan dolaylı veya dırek kürtlere laf atanlara seslenıyorum ırkıma laf atanın ırkının a.q
-----------------------------Burda edilen tüm küfürler, bölücülüğü benimsemiş, pkk-bdp sempatizanı, kahbelik kanına işlemiş olan ve kendini kürt olarak nitelendirenleredir.
( Kendini bilen, bedenini ve beynini sağa-sola peşkeş çekmeyen, muhtelif ülkelerin kucaklarında hoplamayan T.C. vatandaşı kürt kardeşlerimiz üzerine alınmasın )
+ Burda küfür edilen bir ırk göremiyorum, kabile artığı kendini bilmez pkk sempatizanlarına edilmiştir küfürler
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------Burda edilen tüm küfürler, bölücülüğü benimsemiş, pkk-bdp sempatizanı, kahbelik kanına işlemiş olan ve kendini kürt olarak nitelendirenleredir.
( Kendini bilen, bedenini ve beynini sağa-sola peşkeş çekmeyen, muhtelif ülkelerin kucaklarında hoplamayan T.C. vatandaşı kürt kardeşlerimiz üzerine alınmasın )
+ Burda küfür edilen bir ırk göremiyorum, kabile artığı kendini bilmez pkk sempatizanlarına edilmiştir küfürler
hoca hicte öle anlasılmıyo yazılanlardan ınsanı vatanından nefret ettırısınız ya hele sitede iki üçtanesi var klavye delıkanlı dıye nıtelendırdıklerımızden accayip kıl gidiyorum insan kesmeyı tavuk kesmek sanıyolar halbuki kanı göre bayılcaklar ama eminim bu zihniyet degısmez.allah sonumuzu hayretsin -
adamgibi bunu yazdı:
adamgibi bunu yazdı:
hoca hicte öle anlasılmıyo yazılanlardan ınsanı vatanından nefret ettırısınız ya hele sitede iki üçtanesi var klavye delıkanlı dıye nıtelendırdıklerımızden accayip kıl gidiyorum insan kesmeyı tavuk kesmek sanıyolar halbuki kanı göre bayılcaklar ama eminim bu zihniyet degısmez.allah sonumuzu hayretsin
-----------------------------Müdür empati yap,
Bu ülkede tayyip ve şakşakçıları sayasinde olmayan düşmanlıklar ateşlendi. Millet parçalara bölündü, hergün şehit haberlerinden bıktık,
Sabah 07:00'da işbaşı yapıyorum, haberleri açmaya korkuyorum, şehit haberi almaktan, BDP'li piçlerin kahbece beyanatlarını duymaktan artık tiksiniyorum.
Sen ve senin gibi bilinçli kürt vatandaşların sorunu, diğer bölücü kürtlerle, kahbelik kanına işlemiş olan kürtlerle,
Sizler onların ateşine yanıyorsunuz.
Bukadar kara haberden ve bdp'li piçlerin kahbece beyanatlarından sonra isterdikki bilinçli kürt vatandaşları ellerinde bayraklarla teröre lanet etsinler, haykırsınlar, bizlerde her zamankinden daha çok bağrımıza basalım,
Ama bilinçli kürtler azınlıkta oldukları ve türklerin istedikleri haykırışları göstermedikleri için bukadar sert konuşuluyor.
Empati yapacaksın müdür...
-
kimin ne kadar cok kimin ne kadar az destekledıgını bılemessın hoca empatı yapması gereken sensın bıraz daha sagduyulu olun ve gerceklerı gorun kürt halkının nasıl kullanıldıgını gorun kullanımasının sebebı kım onuda gorun sen burda böle yazılar yazmakla hıc bır sey cozemessın aksıne bızıde kaybedersın hoca yavas yavs bılıyorum kendımı ınsanlara karsı 12 saattır calısıyorum öldum yorgunluktan eve gelip bu yazıları gormek benı kahredıyor
not : uzatmayalım konuyu daha fazla konusurken bıraz daha dıkkat hocam lütfen