folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bunların Kanı Bozuk... Katilleri Alkışlayan Kürtler

Bunların Kanı Bozuk... Katilleri Alkışlayan Kürtler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bunlar resmen orospu çocuğu, bunların ırkı bozuk, bunlara söylenecek söz yok,

bu cümlede direk kürtlere laf var o o.ç lere degilki ırkı bozuk demişsin

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irki bozuk veya degil sorun olan.

ortada bir gercek var oda; o resimdekilerin hepsinin suzme birer oruspu cocugu olduklaridir.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

yassun bunu yazdı:
    -----------------------------

cümlede kürtlere direk laf war demişsin peki direkse nie ben göremedim adam ırka laf atmıo alkışlayanlara atıo he yok ben kürtlere alıncam dersen buyur alın ama bunu yapan türk çerkes rum farketmez kim olsa kınanır anlatılmak isteneni anladıktan sonra çıkışın çünkü sürekli tartışmayla bişi elde edilmio

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

böyle bi olay iranda yada çinde olacak bak neler oluyo o zaman.Direk sallandırırlar

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:

adamın kurduğu cümlede noktalama işaretleride var nasıl yanlış anladın bende anlamadm.

..., bunların ırkı bozuk, demiş adam kürtlerin ırkı bozuk dememişki.

kaldıki bunları yapanlarda kürt. ha sende üstüne alın demiyorum ama sana böle bişi yaptığı için ırkımdanda olsa onların aq demek düşerdi diye düşünüyorum, yanlışmı düşünüyorum? :/

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

yassun bunu yazdı:

adamın kurduğu cümlede noktalama işaretleride var nasıl yanlış anladın bende anlamadm.

..., bunların ırkı bozuk, demiş adam kürtlerin ırkı bozuk dememişki.

kaldıki bunları yapanlarda kürt. ha sende üstüne alın demiyorum ama sana böle bişi yaptığı için ırkımdanda olsa onların aq demek düşerdi diye düşünüyorum, yanlışmı düşünüyorum? :/

ben zaten onlara küfür eettim fakat orda olanlar kürt ve bunların ırkı bozuk demek kürt deillermi hepsi aynı gibi bi anlam çıkardım ben

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Böyle hainlik olabilir mi ya?Haysiyetsizler...

Pragmatism&Realism
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ondan sonra bunlara devlete bayrağa millete karşı yanlış yaptıkları için ceza verildiği zaman Türkler faşist Türkler ırkçı olur der orosbu çocukları...

hepsini toplayıp sınır dışı edeceksin...nefes aldırmayacaksın yemek vermeyeceksin su vermeyeceksin.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Tiplerinde meymenet yok zaten..

Ezilmiş halk diye dolaşıyorlar böyle yaparlarsa ezer dümdüz ederiz ;))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Bunların bu ülkede şuan özgür bir şekilde dolaşabiliyor olmaları, ülke bütünlüğüne kasıttır. Kandilden gelenleri tutukladılar bunlarıda alacaklar içeri madem, terörizm sadece silahla değil fikirlede , alkışlada propaganda yapar resimde olduğu gibi.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
Toplam Hit: 9228 Toplam Mesaj: 63