Bunların Kanı Bozuk... Katilleri Alkışlayan Kürtler
-
Bunlar resmen orospu çocuğu, bunların ırkı bozuk, bunlara söylenecek söz yok,
bu cümlede direk kürtlere laf var o o.ç lere degilki ırkı bozuk demişsin -
irki bozuk veya degil sorun olan.
ortada bir gercek var oda; o resimdekilerin hepsinin suzme birer oruspu cocugu olduklaridir.
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
bu cümlede direk kürtlere laf var o o.ç lere degilki ırkı bozuk demişsin
-----------------------------cümlede kürtlere direk laf war demişsin peki direkse nie ben göremedim adam ırka laf atmıo alkışlayanlara atıo he yok ben kürtlere alıncam dersen buyur alın ama bunu yapan türk çerkes rum farketmez kim olsa kınanır anlatılmak isteneni anladıktan sonra çıkışın çünkü sürekli tartışmayla bişi elde edilmio
-
böyle bi olay iranda yada çinde olacak bak neler oluyo o zaman.Direk sallandırırlar
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------adamın kurduğu cümlede noktalama işaretleride var nasıl yanlış anladın bende anlamadm.
..., bunların ırkı bozuk, demiş adam kürtlerin ırkı bozuk dememişki.
kaldıki bunları yapanlarda kürt. ha sende üstüne alın demiyorum ama sana böle bişi yaptığı için ırkımdanda olsa onların aq demek düşerdi diye düşünüyorum, yanlışmı düşünüyorum? :/
-
CellyM bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
-----------------------------adamın kurduğu cümlede noktalama işaretleride var nasıl yanlış anladın bende anlamadm.
..., bunların ırkı bozuk, demiş adam kürtlerin ırkı bozuk dememişki.
kaldıki bunları yapanlarda kürt. ha sende üstüne alın demiyorum ama sana böle bişi yaptığı için ırkımdanda olsa onların aq demek düşerdi diye düşünüyorum, yanlışmı düşünüyorum? :/
ben zaten onlara küfür eettim fakat orda olanlar kürt ve bunların ırkı bozuk demek kürt deillermi hepsi aynı gibi bi anlam çıkardım ben -
Böyle hainlik olabilir mi ya?Haysiyetsizler...
-
ondan sonra bunlara devlete bayrağa millete karşı yanlış yaptıkları için ceza verildiği zaman Türkler faşist Türkler ırkçı olur der orosbu çocukları...
hepsini toplayıp sınır dışı edeceksin...nefes aldırmayacaksın yemek vermeyeceksin su vermeyeceksin.
-
Tiplerinde meymenet yok zaten..
Ezilmiş halk diye dolaşıyorlar böyle yaparlarsa ezer dümdüz ederiz ;))
-
Bunların bu ülkede şuan özgür bir şekilde dolaşabiliyor olmaları, ülke bütünlüğüne kasıttır. Kandilden gelenleri tutukladılar bunlarıda alacaklar içeri madem, terörizm sadece silahla değil fikirlede , alkışlada propaganda yapar resimde olduğu gibi.