Bunu Bana Yapana, İnandığıma, Ettiğim Merhamete Yazıklar Olsun !
-
Free_Mans bunu yazdı
aşk eskiden anlatılan bir hikayeydi, kalmadı ondan bizde bu yüzden aramayın. Sadakat ise, sadakat sadece güçlü olanın yanında durmaktır. Gücün yoksa kimseden sadakat bekleme bu zamanda. İhanet? herkes ihanete uğrar kimisi bir sözle yapar kimisi bir davranış ile. Ama alçaklar farklıdır. Onlar en ağır şekilde ihanet eder, öyle bir ihanet eder ki ihaneti farketmezsin bile, o kadar alçaktır ki sen ömrünü ona adasan o senin canını ister. Kısaca yetemezsin alçaklara. Onlar bu ihanet olgusunun temelidir, uğraşma çırpınma...
Olay nedir nasıl gelişti bilemem, seni senden iyi tanıyamam ama insan bir kere ihanete uğradıysa zaman içinde sende birisine ihanet edeceksin demektir. Alçak mı olursun yoksa sadece ihanet mi edersin bilemem ama yaz bu dediğimi bir kenara yaşadıklarının tamamını veya bir kısmını başkasına illa ki yaşatacaksın. Düzen bu, hiyerarşi bu istesende bozamazsın.
Güç, aslına bakarsan kelime olarak çok az bir yer kaplar 3 harf ve başka dillerde de uzun uzadıya pek yazılmaz. Çünkü insna ırkı gücü hep küçük göstermek ister. Sebebi nedir bilemem kardeş ama gücünün farkına var, gücün yoksa da güçlen. Yoksa bu alçakça ihanetler altında kalır gidersin. ihanetLER diyorum belki de bu başlangıç. Tavsiye değil bunlar, bizzat tarafımdan yaşanmış tecrübelenmiş ve bir çok kez ihanete uğramış (karı kız olayları, iş hayatı, vs vs bir çok konuda) birisi olarak sana tavsiyem hayata düz bak. Kendini de yorma hayallerini de yıpratma. Oluyorsa oluyordur, olmuyorsa zate hiç senin olmamıştır. Yapıştır gitsin hocam uğraştığına değmez...
Allah razı olsun hocam Allah razı olsun. Bak sende destek çıktın bana o kişiliksiz için. Tuttun yardım ettin ben halledebildin mi bu iyiliğinin karşılığını ? Yok daha veremedim. Niye mahçup oldum sana onun yüzünden dimi ? Ama bak gelip ADAM gibi ADAM sın gelıp bunca cümleyi buca yaşanmışlığı tanımadıgın etmediğin adama yazdın. Tanımadıgın etmediğin adama en zor gününde destek çıktın sen, Halada borcumu ödeyemedim ben sana ne kadar mahçubum bilemezsin.. Yazdıgın satırlarlar onun yüzünden sana kaldığım borçululuk okadar utandırıyor ki benı anlatamam..
Şerefsizlik bu kadar basitmiydi hocam, Birine bunca adiliği yapabilmek için ya nefret etmek gerekirdi, Yada gönlünü başkasında bırakmak gerekirdi yada oyun oyanamak gerekirdi. Hangisi ki bu ? Hangi kişiliği hangi beş para etmez ruhanı kışılığı yaptı bunu bana ?
2 yıldır tanıdıgım kız eve girerken haberini ver, Bir erkek olarak bende sanada vericem yeterki adam ol lan dediğim bunu ona diyen insana
Ne hakla hangı zıhınle hangı akılla bunu yapabıldı ? Lan lan 19 yaşında adamım sigaram olmasa günlerce içmem onun için dilencilik yaptım beee dilencılık.. Güçlüyüm hocam belkı öyle gözüküyorum ama güçlü olduğuma inanıyorum. Çok darbe yedim aldatıldım. bir başkası 3 yıl sevip sevmiyorum diyip cektı gitti, Dedim ki tamam bu kız olmuş bu işte 4 dörtlük dedim... 2 yıl bir yemıne sadık kaldı. Ulan kahpe 1-2 yıl daha sabredemedin mi herşeyi yoluna sokmaya başlamışken bu ihaneti neden yaptın. Zorun neydi senın. Yakıştıramıyorum ulan ettiğim hakareti kendımı yakıştırdım onun bu yaptıgını 2 yıl kolumda karım diye gezdirdiğim insana yakıştıramadım. Ne söylesem ne desem boş...
Adam olan bilirdi hakkı kıymeti. Bilemedi. Bok bulur böylesini. Bok bulur bu delıkanlılığı. Gezdiği avm'lerde okulda attıgı finklerde, Ünili çocuklarda bulur parasında bulur onuru şerefi namusu, Onlarda bulur gururla kolunda yürümeyi, Onlarda bulur delıkanlılığı, Acık sözlülüğü dogruluğu güvenı... Yemın ederim o kadar aylaktım ki ayrıldıgımızda iş güc hayallerım hepsi bir anda giderdi. Nasıl olsa oda yok parayada pulada geleceğede gerek yok derdim. Ne kadar aptalmışım, Şimdi varya işe girip para kazanmayanın, Meslek sahıbı olmayanın anasını sksınler diyorum.. Elimden gelenın daha fazlasını yapıcam diyorum. Bu sefer birine bağlamıycam kaderimi. Bu sefer hastanelerde yatıp kafayı yemiycem. Bu sefer o yesin yaptıgı şerefsizlikle o kafayı yesin... Ben onsuz devam edicem bu hayatta yediği bokluklarla benı yalnız bıraktı ama ben yalnızda yürüycem bu yolda.... İsterse bugun evlılık cüzdanı koysun karşıma, Gözünün önünde yakmayan namerttir şuan şu dakka..Ömrümde aldatan orospuya bile verdiğim 50kr'un hakkını sormadım, Haram etmedim, Ama bu kadar ciddi ve ileri giden bir ilişkide bana attığı yalandan çok bunu gerçekten nasıl yaptı algısı koyuyor... Düşmanıma bile yedirdiğimiz kavga edip yaraladıgım adama bile yediğinin kelımesını yapmadım amaaaa.... Allah boğazından geçer bir lokmayı bile fitil fitil çıkarsın ondan...
Okadar kötüyüm ki kendı kışılığımı bozdurdu bana kusurun lafını yapmıycak, Esirgemiycek adamız biz.
Ne trafıklere girdim burda gördün, Ama okadar koydukı okadar büyük şerefsizlik yaptı kiiiiiii tırnagım kadar hakkım kalsa Allah söke söke alsın ondan alsın haram zehır zıkkım olsun şerefsize... -
Canını yakmak istemem ama yazayım;
kitaplar da, hikayeler de yer alan o aşkların günümüz de olması mümkün değil. Sosyolojik ve ekonomik değişimler şehir hayatı bunu imkansız kılıyor. Artık kalabalık yerlerde ve iç içe yaşıyoruz. Yani rekabet fazla. Her erkeğin veya kadının gözüne her gün yüzlerce karşı cins takılıyor.
Zeki bir insanın başarılı olması, iyi bir meslek sahibi olması veya yetenekli bir insanın bu yeteneğini kullanarak zengin olması ne kadar doğal ise bir kadının güzelliğini veya dişiliğini kullanarak daha iyi bir eş, daha iyi bir konum elde etmeye çalışması da o kadar normaldir. Nasıl zeka veya yetenek çalışarak değil doğuştan elde ediliyor ise güzellikte öyle. Herkes kendi artısını kullanır.
-
Aşk var mı ki aq. Her seferinde bu sefer farklı bu kez gerçekden sevdiğimi sevildiğimi hissediyorum dersin ama ne oluyor işin sonunda sen ortada kalıyorsun. Karşındakine kendine verdiğinde fazla değer veriyorsun ama karşılığını alamıyorsun. Loop oluyor bir yerden sonra hep böyle tekrar başa sarıp devam ediyorsun belki de biliyorsun sonu değişmeyecek ama kendini kandırıyorsun.
-
Allah kurtarsın...
-
Abi öyle bi anlatmışsın ki sanatsal yazacam diye konunun içerii boş kalmış. Kız ne yalan söyledi neden ayrıldınız anlamadım.
Avmlerde takıldı sana mı haber vermedi?
Erkeklerle takıldı yalan mı söyledi?
Açıklık getir yazalım birşeyler :D
-
Bide siz telefonda görün nasıl konuşuyor :))
Azıcık kısa yaz kısa
O işleri hallettin mi?
Atakan tarafından 22/Ara/14 11:05 tarihinde düzenlenmiştir -
offf ulan offf herkesin inandığı bişey var işte, unuttum artık deme o zaman hatırlarsın

-
Biz seninle aşk konularını konuşmadık,musait olduğunda gel konuşalım.
-
öyle bir yazmıssın ki kardeşim yarısında okumayı bıraktım kusura bakma. kızın aldattığını düşünüyorum.
sıkıntı yok yeni kızlar bulmaya devam.
-
O zaman şu şiiri yaz bir kenara. Onu hatırlarsan bunu okur, rahatlarsın.
Devrilip gidiyorum işte
Geride kaldın sen...
Aşınmış sevdalar gibi
Yıpranmış postallar gibi
Lime-lime, yarasız
Geride kaldın sen...
Kaprislerinle, nazlarınla
Bakışlarınla, sözlerinle
Tutulmayan vaatler gibi
Harcanmış saatler gibi
Tek başına, kararsız
Geride kaldın sen...