Bunu Bana Yapana, İnandığıma, Ettiğim Merhamete Yazıklar Olsun !
-
bir çoğunun derdi para pul hacı paraya satarlar hepsi namussunu insalığını bedenini çünkü analarından bunu duyuyorlar zengin bir koca bul kızım senin sevgilin ne iş yapıyor benim kisi genel müdür iş yeri sahibi mühendis vs vs senin ki ne çöpçü senin ki basit bir işçi dedirtmezler kendilerine
paran yoksa ve aptal bir aşıksan bu dünyada işin zor
sikilen hep sen olursun -
bu toplumu kadınlar böyle sikertiyor, insanlar şekle ve paraya iyice düşkün olmaya başladı, erkekler birbirinin omzuna basıp onca hengame arasında insanları dengeli olarak kullanmaya çalışıyor. İşçiyi üçe beşe çalıştırıp, paranın, evin, arabanın, kadının en şekiline sahip olma peşindeler.
Tamam biz de kızımız düzgün bir iş sahibi erkekle evlensin isteriz fakat kadın milletinin de iki memesi yuvarlak kıçı top gibi olunca galaksiyi ben amımla yönetirim atmosferleri yok mu??!! O sikik makyajları ve 20 metre koşma kapasitesinden yoksun ciğeri gelişmemiş bedenleri yok mu!!
bir yabancı dil bilmeyen, gündemden haberi olmayan, hiç kitap okumamış, çile çekmemiş, zor görmemiş şımarık halleri yok mu!!
Aradığım insanı bu toplumda bulamıyorum, bu yapay barbi diyarında gerçek kadın nerede??
-
arıza karılara onların isteği gibi şefkat gösterirsen böyle olur, monoton gelirsin. Çünkü hastalıklı isteklerinin farkındadırlar sen onları doyururken hoşlarına gidiyor gibi hissederler ama içten içe bu işte terslik var derler.
onlara hakkettiği gibi davranmak lazım, o zaman peşinde dolanırlar... hakkettiği gibi davranırsın ama yolada gelmez toparlanmazlar arızadırlar çünkü. işi bitirip yol vermek en mantıklısı
sakabey tarafından 23/Ara/14 22:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Yazdıklarını ve yazılanların çoğunu okudum kardeşim söylenmesi gereken çoğu şey söylenmiş zaten. Ama hiç birisi derdine derman olmayacak acı çekeceksin çok canın yanacak çaresiz hissedeceksin elinden bişi gelmeyecek, unut diyenler olacak unutamayacaksın, yemek yiyemeyeceksin, uykuların kaçacak ama yaşa bunları tüm hücrelerinde yaşa. Sana bunu yaşatanı asla affetme. Ve sakın arama, konuştukça rahatlayacaksın konuşacak dert dinleyecek birisi varsa daraldıkça git onunla konuş. Kimsen yoksa numaramı vereyim beni ara bana anlat ama sakın onu arama.
-
programlamaya basla. Her gun kesin 1 saat kitap oku ve bunu hayat felsefen yap. Imzama bakmayi da unutma. ;)
-
evriminin ilk seviyesini atlattın hocam hayırlı olsun. Yukarı doğru değil yukarıdan aşağı doğru bir evrim bu. Artık zamanla hiçbir insana güvenmemeyi, hiçbir şeyi umursamamayı, giderek yalnızlaşmayı ve daha bilumum bunlar gerektirmeli insanlık halini öğreneceksin. Özelden skypeni falan at geyikleriz. Haydi selametle.
edit: iki de kitap önereyim. Hakan Günday'ın Kinyas ve Kayra, Piç adlı eserlerini oku. Neden diye sorma. Oku.
Ephesus tarafından 25/Ara/14 09:37 tarihinde düzenlenmiştir