Bunu Bana Yapana, İnandığıma, Ettiğim Merhamete Yazıklar Olsun !
-
EricNorthman bunu yazdıAndrei bunu yazdı
öncelikle mesajını okumadıgımı belirteyim ama kız mevzusu oldugunu anlamak icin okumaya da gerek yok gibi. 15-16 yas döneminde ben de böyle sikimsonik seylere takılır, burada konu acarak kafa sikerdim.
simdi aklıma gelince gülüyorum, "cocukmusum amk" diyorum. bir iki sene gecince sen de gülersin, ne bos ismis dersin.
türkiye'de yasayan bir insanın ilk amacı gelecegini saglama almak olmalı ak, bunun dısında bir sey düsünen geri zekalıdır, belirli bir yas olgunluguna erismis bireyler icin söylüyorum.
böyle sacmalıkları genelde bir hedefi olmayan insanlar takıntı haline getirir. siktir et.
Senın mesajın dokundu bana neden dersen, Şahsi hayatta bambaşka biriyim, Bugun kendısınede belirttim, 19 yaşındayım ilgili oldugum teknolojı formunda teknolojısı konusu açmam gerekirken 16lı ergen gibi aşktan bahsedıyorum dedim, Kımsem yok üstadım, Bi anam var oda ağlamaktan helak oluyor, Şerefsiz kardeşleride sildim hayatımdan, Yediremiyorum yazıyorum söz verdim zaten bu son konumdu son kezde içimi dökiyim dedim,
Bakma kafiyeler yazdığıma harbi yanıyo içim, Ama ergunusluk durum yok, Tipimi gör eşkal, Konuşmamı gör neden bu kadar çok konuşuyor dersın ?
Konuşucak kımsem yok o yüzden, Sıkıntılı bir kışı oldugğumdan yalnz değilim, Dostlarım orospu çocugu, Gidiğ orospu çocugu birine dert anlatıp aylar sonra alehıme kullandırmaktansa şurda ver numaranı bi muhabbet edelim diyipte hiç tanımadıgı adama destek sağlayan 16 yaşında bile olan adama üstadım demek bana koymayan şu foruma yazdım, Yoksa inan içimde yaşamasını iyi bilirim, Ama içerde durduğu gibi durmuyor işte hocam yedirmek çok sıkıntı çok sıkıntıkanka ben konuşma demiyorum ki :) bak üzdün beni ben
sadece biraz daha az düşün diyorum odak noktanı değiştir örnek veririm kız için neler yaptın yok yüzün yok kolye yok inci
sonuç sen karların içinde kardelen gibi çıkarken o sende gül bahçeşi iştiyordu , bak kavga ihanet dedin sana dedim geri dur sus bekle işlerini hallet bazen geri durmak iyidir
benim ev içinde ablam hep çalışır annem uyur rahat konuşamam yoksa ben ararım konuş olum ne olacak
kısacası iş konuşunu hallet hep diyorum sonrası iplik söküğü gibi gelir sıkma güzel canını
-
Atakan bunu yazdı
Daha iyi seni istanbulda tutan birşey yok sercan abini peşine takılıp heryere gidersin iş peşinde koşarsın. kendini düşünürsün
len kaan iyi çoçuksun seviyorum seni burnundaki sivilcenide :D
dediğim gibi bu sıkıntılı parasal konuları azıcık hallet sonra sınava gir bir üni yaz açıktan felan o arada iş felan zaten bulacaz sana üzme sıkma canını
Eyvallah paşa eyvallah sende olmasan varya vay halımeeeee Allah razı olsun senden diyarbakır'ada gelıcem ah ettim, Kalamam dayı zaten yok ilk durumu topladıgımda siktirip gidicem evimin her köşesinde varken izi ben kalamam burda, Bu şehır ikimize harbi dar gelır, O gidemiyor ben gideyim, En azından zamanında hukum sürdüğüm bu şehir, Gögsü dik yuruduğu sokoklarda, Veryasın vicdanının sesiyle gezsin..
Ben yatar paşa göz dayanmıyor çatladım artık, Kalktığımda hesaplaşıcam tekrar herkezle ( İyi bakımdan )
Hacı abi mesajlarımı karıştırıyosun ? Ben andrei ye yazdım o mesajı sana değil ki
EricNorthman tarafından 22/Ara/14 18:56 tarihinde düzenlenmiştir -
EricNorthman bunu yazdıAtakan bunu yazdı
Daha iyi seni istanbulda tutan birşey yok sercan abini peşine takılıp heryere gidersin iş peşinde koşarsın. kendini düşünürsün
len kaan iyi çoçuksun seviyorum seni burnundaki sivilcenide :D
dediğim gibi bu sıkıntılı parasal konuları azıcık hallet sonra sınava gir bir üni yaz açıktan felan o arada iş felan zaten bulacaz sana üzme sıkma canını
Eyvallah paşa eyvallah sende olmasan varya vay halımeeeee Allah razı olsun senden diyarbakır'ada gelıcem ah ettim, Kalamam dayı zaten yok ilk durumu topladıgımda siktirip gidicem evimin her köşesinde varken izi ben kalamam burda, Bu şehır ikimize harbi dar gelır, O gidemiyor ben gideyim, En azından zamanında hukum sürdüğüm bu şehir, Gögsü dik yuruduğu sokoklarda, Veryasın vicdanının sesiyle gezsin..
Ben yatar paşa göz dayanmıyor çatladım artık, Kalktığımda hesaplaşıcam tekrar herkezle ( İyi bakımdan )
Hacı abi mesajlarımı karıştırıyosun ? Ben andrei ye yazdım o mesajı sana değil ki
tamam uyu daha yemek yemeyi unutma
Atakan tarafından 22/Ara/14 19:01 tarihinde düzenlenmiştir -
değmiyorlar hacı, değmiyorlar...
-
ekleme yapim, mutant bir erkek olduktan beri daha cok para kazandim. o yuzden sevgisizde para kazaniliyo dert etme sevgi lazim olan bisi dehil. mesela ben hic bi seyi ne severim ne.sevmem ne gsrek var anlam yuklemeye sen cebine girene bak :))
-
Başka kolda ısınan bilmez üşümeyi....
-
Bazı insanlar için aşk sakız gibidir.Çiğnedikten sonra atarlar.Bütün tadını çiğner bitirirler.Ama bazıları aşk için ölümü göze alırlar.
Sen daha iyilerine layıksın boşver üzülme,
-
aynı şeyleri yaşamışız hocam 4 yıllık ilişkim bitti aynı senin yaptığın gibi yapmıştım kendimden
ödün vermiştim karakterimden ödün vermiştim herşey onun istediğini gibi olsun yeterki mutlu
olsun tiribindeydim ne oldu 4 yıl ve sonunda ucu bucağı gelmeyen yalanlar göz göre göre yalan
söylemeler hatta biliyorum yalan söylediğini dediğim halde diretiyordu blöf yaptığımı sanıyordu
herhalde . şimdi bir başkasıyla birlikte mutluymuş duyduğum kadarıyla ama elemana allah
sabır versin diyorum kadın şeytanın teki ben kurtulduğum için gerçekleri sindirebildiğim için
mutluyum . seninde zamana ve başka kadınlara ihtiyacın var hocam .
PsychoDawn tarafından 22/Ara/14 21:00 tarihinde düzenlenmiştir -
a*ına koim bunların
kaygusuz tarafından 22/Ara/14 23:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Senin ilişkinize yüklediğin anlam derinliği ve yoğunluğu farklı, kızınki farklıymış hocam. Ya da kızın sende olmasını istediği özelliklere haiz değilmişsin. Hatan bunu ayrılınca fark etmen.
Gençlikte olur öyle, şu an yazdıkların ileride boş gelir emin ol. Ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi kızların belli bir algoritması var çözmeye harcadığın vakte acırsın (güç,para,beğenilme, bir anda ayrılma, köpek yerine koyunca hoşuna gitmesi, s&s kuralı vs vs ), gözünde büyüttüğün kadar değeri yok çoğu kızın.
Şu anda yaşadığın duyguları yok et göm diyemem tabiki ama YA-ŞA-YA-CAK-SIN ve AN-LA-YA-CAK-SIN.
Kafayı mümkün olduğu kadar kısa zamanda toplamaya bak hayat seni bekliyor.
Bundan sonrakiler için BOL ŞANSLAR...