folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bunu Bana Yapana, İnandığıma, Ettiğim Merhamete Yazıklar Olsun !

Bunu Bana Yapana, İnandığıma, Ettiğim Merhamete Yazıklar Olsun !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    karabudun bunu yazdı

Canını yakmak istemem ama yazayım;

kitaplar da, hikayeler de yer alan o aşkların günümüz de olması mümkün değil. Sosyolojik ve ekonomik değişimler şehir hayatı bunu imkansız kılıyor. Artık kalabalık yerlerde ve iç içe yaşıyoruz. Yani rekabet fazla. Her erkeğin veya kadının gözüne her gün yüzlerce karşı cins takılıyor.

Zeki bir insanın başarılı olması, iyi bir meslek sahibi olması veya yetenekli bir insanın bu yeteneğini kullanarak zengin olması ne kadar doğal ise bir kadının güzelliğini veya dişiliğini kullanarak daha iyi bir eş, daha iyi bir konum elde etmeye çalışması da o kadar normaldir. Nasıl zeka veya yetenek çalışarak değil doğuştan elde ediliyor ise güzellikte öyle. Herkes kendi artısını kullanır.

+ olarak

ben senin konularını hatırlıyorum parasal sıkıntıdan dolayı kıza adam akıllı bir hediye alamamaktan şikayet ediyordun. Hacı abi kusura bakma da kızlar maddiyata belli bir noktada önem verir böyle şeyler onların aklını çeler. Onun da aklı çelinmiştir. Yol vereceksin. Kaldıramamış seni. Siktiri çekecek hayatına bakacaksın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı

İyi Sabahlar.

İsyan veya acı sergisi olarak açmıyorum bu kurulsuz mahkemeyi.
    Aklımda bir mahkeme kurdum. Ve onu suçlu buldum…

Neden seven herzaman üzülür ? Neden sevdiğini sandığınız insanlardan bıçak darbesi yersiniz ?
    Dünya’nın değişmez kuralımıdır bu ? Şu lise aşkıyla beraber olup  evelenen insanlar aslında birer tiyatro oyuncusumu ?

Şurda binlerce kişi, Binlerce acı var, Binlerce yaşanmışlık, Binlerce zorluk..

2 yılı aşkın süredir.  Hep sevdim onu. Hepte sevdi saolsun. Veya iyi bir tiyatro sahnesiydi. Orası meçhul.  Her koluma girdiğinde, Göğsü dik yürüdü bu semtin sokaklarında.. Adımla değil onurumla gururumla cesaretimle girebildi her ortama benimle. Adına laf getirtmedim hiçbir zaman.. Getirtmedim.. Korudum kolladım.. O kadar güzeldiki sevgimiz bir ilişkiden çok
    Bir kızın babasına aşkı gibiydi.. Hayranlıkla ve içtenlikle bağlıydı bana..
    Ufak bir kız gibi okşanır başı,Bal gözlü gözlerine bakardım kaybolur giderdim.. Derya denizlerinde..
    Üşümesin diye ellerini sıkıca tutar, Ceketimi  verir kısa kollu kıyafetımle kalırdım üşümesin diye..
    Sigara alıcaksam, İstediği cipsiyi alırdım canı çektığınde.. Yemem içmem hediyeler yapardım..
    Geceleri üşenmeden uzunca güzel mesajlar yazar, Sabahları Günaydın Kadınım diye seslenirdim kulağına.. Sevgiden mahrum bırakmamak için onu, Dünya’nın güzelliklerinden mahrum kalırdım herzaman..  Adına besmeleyle başlardım..
    Yaşamayı o varken seçmiştim.. Evlenme hayalleri kurardık.. Çocugumuzun ismi falan şirin şeyler konuşurduk..

O istedi diye hep ödün verdim kişiliğimden.. Erkekliğimden.. Adamlığımdan…
    Bir yere gitmesi dogru olmasa bile daraldım demesin diye izin verdim.. Sıkıldım dedi diye rahat bıraktım, Bozmasın kendını diye hep sınırda yaşadım, Dogruyu yalnışı ona yaşatmadan öğrettim..
    Bu şehrin kasvetini anlattım ona.. O her “ gelecek “ diye başladığı sözde moralım sıfırda olsa, 
    Hiçbir zaman geleceğini şüphede bırakmadım..

Açta kaldım açıkta kaldım, Bir hediye için yalvardım yakardım, Buradaki insanlara el açtım saolasunlar yardım ettiler.. Haklarını ödeyemem.. Dilencilik yaptım.. O geri kalmasın diye onurumdan yedim hep..
    Namusu temiz olsun diye, Hep namuslu işler yaptım..

Yemınler  verdim bu hayatta ona. En büyüğü ise İlk buluşmamızda idi. 2 yıl önce parmağımda evlilik yüzüğü olsa yalan atarsan bakmam arkama dedim..  2 yıl tuttu sözünü yalan sölemedi..
    Ona hep söledim yalan birkez sölendin mi kara bir delik gibi çeker içine dedim..
    Söledin mi bitmez sonu gelmez dedim.. 1 Hafta önce altından kalmıycağı bir yalan söledi…
    İhanetin bu kadar acı olduğunu ise gerçekten o gün anlamıştım.. 1 hafta ayrı kaldık.. Benım için gitmişti artık. Vicdanım el vermedi kuldur hata yapar dedim. Affettim. Onuru şerefi namusu üzerine yemin etti cumartesi gunu ayrılığımızı affetmekle sonuçlandırdığımız gün.

Lakin aynı gün içerisinde tekrar kifayesız bir yalana mensup olmuştum.. Artık mahkeme yoktu
    Yerini ihanet virajları almıştı.. Şimdi ise bu şehre ben kasvet olucam. Yamur olucam üstüne, Acı olucam umutsuzluk olucam yalan olucam ama bir onun olamıycam..

Bu hak ettiğimiz son mu ?
    Neden neden ya bir insan ona kendısınden daha fazla değer veren onun için canını veren insanlara ihanet eder ki ? Neden bunu yapar ? Avm’lerde orospuluk yapmak,  Kankileriyle iki tane 1 tl’lik kahve için yastığa başını koyduğunda güvenerek uyuycagı kocasına ihanet eder ? ceplerinde 20 tl para verken 500liralık şekıl peşinde koşarlar ? Hergün avmlere gitmek zengin gözükmek ? 
    Kımsenın veremiyceği değerleri ona veren biri varken nedir bu marka takıntısı  ? Ün şan şöhret ? Nedir bu gezme merakı ?
    Nedir bu taksiye atlayıp evine gelemıycek kadar parası olmayanın, Sokaklarda milyarlık şekılle gezmesi ? 
    Heleki bir kız ? Böyle olanların soyun s.k.m...

Kardan adamda dostuluklar gibidir. Eriycekleri bile bile inşa edilir. Bir beraberlik yaşlanırken bir terk ediş gençleşir. Sizi hiç terketmediler mı ?

Azınıza geleni sayın, Hayatınızda kahpelik yapmış butun serefsızlere bu konuda sayın tüm kızların değilde böyle olan insanlar hakkındakı her düşüncenizi paylaşın.. Azınıza gelenı sayın.. Allah bunu yapanların belasını versin… Bana karşı atarlı yok şu bu yazmayın amk. İhanet bilader ihanet ihanet edildi anladın mı tutupta yok sıkıntı sende yok kız iyi yapmış yok kızı niye kötülüyosun deme. Baştan belirtiyorum. Yazdıklarımla ilgili bir şey yazıcaksan eyvallah canım yanıyor. Birde sen tuz dökme üstüne uyarıyorum zıt yorum yapıcaklara. Kızlara lafım yok olmadıda. Ne günahı var başkasının. Yapıpta pişkinliğini koruyon tum insanların erkeklerde dahil topunun amk.
    Ne duzgun ağız bıraktılar ne düzgün insanlık. Şerefi namusu olmayan ıkı paralık insanları musallatt ettik ömrümüze. Siken seviliri diyen adamlar akıllı adamlar. Helal olsun yapmasamda yapmıycak olsamda akıllı adamlar. Ama bunu yapan tum kız erkek ne varsa şunca sölenene ve daha sölenmeyip böbürlenmemek gereken birçok konuya değmeyen şerefsizlerin allah hakkını tırnak kadar kaldıysa can alır gibi sorsun !!!! Benım istediğim tek şey sizden budur…

Not ; Acımı ne belli etmek, Nede tavsiye istemek için yazdım. İçimdeki kın öfke nefret okadar fazlakı dayanamıyorum..

Not 2 ; Eleştirisel yönden kız için daha önce yorum atıpta kavga ettiğim biri varsa pm atsın yalvarıcam özür diliycem onlardan yemın ederim yüzünü bile görmediğim adama onun yüzünden sanalda kelıme yaptığıma pişmanım pm atsın yemın ederim helallik istiycem

NOT 3 ; Birdahada kız konusu açarsam benı burdan banlayın ahanda yemın ettim, Birdaha kız konusu açarsam öldürün benı tükürdüğü yalarsam allah belamı versin.. Bu sondu son kez ihanetine sövüyorum yaşamış canı yanmış adam varsa oda sövsün son kez... 

Kendin bile söylemişsin zaten hocam fazla değeri haketmiyorlar bu kızlar 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Eski konunda yazmıştım, hatırlarsan. Söyledim böyle olacağını. Kızların aklı ne ki hoca bu kadar baş üstüne taşıyorsunuz? Piç ol, maksadın sadece cinsellik zevku sefa olsun diyenlerden değilim ama bu yaptığın da yanlış. Kendini bir sağlama al önce birader. Ne yap ne et açıktan maçıktan lise üniversite bitir. O sırada bir işe gir, ufaktan kendini götürecek kadar.

Lan yazık günah değil mi, 19 yaşındasın daha? Hiç kimse hayatının kurunu kadınlara endeksleyerek düşürmesin.

literatur tarafından 22/Ara/14 18:03 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

bundan 1,2 yil gecince bu yazdiklarin sana cok komik gelicek.

ve hayatin sana ogrettigi en onemli sey, kendini seveceksin hoca, kimseyi kendinden daha cok sevmeyeceksin

sen kendini sevmezsen baskasinin seni sevmesini beklemen cok sacma. sen sadece onu sevmissin onceligin o olmus.

ne olursa olsun once sen olacaksin o degil.

klasik ben bunu haketmedim modundasın. tecrube kazandin..

tek basına mutlu olmayi ogren. elin kızı kim ki senin hayatında oncelik olacak?

tek basına mutlu olmayı ogrendigin zaman, gelenler gidenler pek umurunda olmaz..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Olgunlaşıyorsun. iyi bir adam sıkıcıdır, sende sıkıcıymışssın. biraz okdum. korudum kolladım yemedim yedirdim sevdim kokladım vs bunları yapan bi erkek aranan erkektir ama istenen erkek değil. ikisi farklı şeyler. sana şöyleyap böyleyap demeyeceğim zaten kızlara karşı olgunlaştıgında herşey elinde dönecek sen yön vereceksin.. kal sağlıcakla

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öncelikle mesajını okumadıgımı belirteyim ama kız mevzusu oldugunu anlamak icin okumaya da gerek yok gibi. 15-16 yas döneminde ben de böyle sikimsonik seylere takılır, burada konu acarak kafa sikerdim.

simdi aklıma gelince gülüyorum, "cocukmusum amk" diyorum. bir iki sene gecince sen de gülersin, ne bos ismis dersin.

türkiye'de yasayan bir insanın ilk amacı gelecegini saglama almak olmalı ak, bunun dısında bir sey düsünen geri zekalıdır, belirli bir yas olgunluguna erismis bireyler icin söylüyorum.

böyle sacmalıkları genelde bir hedefi olmayan insanlar takıntı haline getirir. siktir et.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    JahR bunu yazdı

offf ulan offf   herkesin inandığı bişey var işte, unuttum artık deme o zaman hatırlarsın Ağlayan

qoqo bunu yazdı

O zaman şu şiiri yaz bir kenara. Onu hatırlarsan bunu okur, rahatlarsın.

Devrilip gidiyorum işte 

Geride kaldın sen... 

Aşınmış sevdalar gibi 

Yıpranmış postallar gibi 

Lime-lime, yarasız 

Geride kaldın sen... 

Kaprislerinle, nazlarınla 

Bakışlarınla, sözlerinle 

Tutulmayan vaatler gibi 

Harcanmış saatler gibi 

Tek başına, kararsız 

Geride kaldın sen... 

Buraya kadarmış güzelim 

Boynumda bıraktığın diş izi 

Bitmez sandığın aşk denizi 

Buraya kadarmış. 

Vedalaşmak isterdim oysa 

Klasik bir film öyküsü gibi 

Ellerini tutup usulca 

Son bir kez öpmek isterdim 

Kendimi mazur gösterip 

Masum ve mağrur bir duruşla 

Her şeyi kadere yıkmak isterdim. 

Ne gerek var oysa 

Yürümeyen birtakım şeylerin 

Nedenlerini tartışmaktansa 

Asla yürümeyeceğini anlayıp 

Bunu hiç konuşmamak 

Daha bir yiğitçe değil mi? 

Süzülüp gidiyorum işte 

Bela olmadan 

Yoluna çıkmadan 

Hesap filan sormadan 

İncitmeden, acıtmadan... 

Bir bileti yırtar gibi 

Bir kabuğu atar gibi 

Sıyrılıp gidiyorum işte 

Geride kaldın sen... 

Bir tren penceresinden 

Akıp giden bozkırın 

Ortasında bir kuru ağaç gibi 

Geride kaldın sen...

1 Fotoğraf ve durumu açıklayan çok güzel bir şiir. Allah razı olsun...
    Çok yorgunum ağlamaklı geçen heleki bana bunları yaşatan insanla bugun 3-4 saat son kez görüştüm. Son kez yanında durdum. Sonkez baktım suratına.. Hala bağırıp çağırmadıgım bu adiliği bana yaşattığı için ona hıncımı tam anlamıyla gösteremediğime pişmanım...
    Son kez sarılmasını hak gördüm. Benım hiçbirşeyimi hak etmesede, Ben çok yaşadım son kez sarılamadan gitmeleri, O yaşamasın diye gene izin verdim... Allah yaptıkları için ayrı belasını versin, Yapmasında payı olan tüm orospularada boş pezevenkler nasip etsin.. Bizi bu hale getiren kendısıne, Ve buna katkıda bulunan arkadaşlarınada payı olan herkesede lafını esirgerse cigeri beş para etmez adamdır... Bare anasını siktiği 2 yılı, Benım gibi sorumlu olan herkezden hesabını sorsun. En azından bunca yüzsüzlüğe yerde hakkımı bırakmasın...
    Çok yorgunum canım daralıyor, Bundan sonra herşey iyi gider mi derseniz gidicek, Çökmüşte olsa 2 birada saklı olucak, 1 duble rakıda saklı olucak, Yalnız başına yürülen yolda olucak, Yalnız içilen sigaramın dumanında olucak.... Bir adam olamıycak...

Erkek adam ağlarmı denir ömrümde bu kadar içten göz yaşı dökmedim, Ulan yalan ayrı bokluk, Ben en çok ona güvendim, Kafasını siktiğim niye yaptın Allahın belası ne gerek vardı bak halimize ne gerek vardı neeeeeeee bitti bitirdin ilişki anasın sıktın herşeyin gittiiiii, Emeğimize yazık ettinm, Sözlerime yazık ettin, Yalnız bıraktın benı yalnız, Dayanmak çok zor Allah yar ve yardımcımız olsun...

Yorum yazan her bır murıde uyandıgımda tek bir sayfada cevap vericem bu ikisi sadece içimi yaktı geçti, Bende " Birine " sövmekten başka son verebilceğim şey, Acılarımdır... Buda telefısı olmayan hataların, Tercumanlığını yapamayan dilimin, Kalbımdeki sesleridir... İki büyük üstad..

Gün gelicek birgün dinliycem, Ve gerçekten vakti geldığınde dinliycem derdim... Vaktide gelmış...

Büyük Usad  " CAN DÜNDAR "ın yangınlarıma gelsın....

" Bir insanı unutmak zorunda kaldın mı hiç ? "

http://www.youtube.com/watch?v=aW3R91L7R_Y

En büyük üstad " NAZIM HİKMET RAN " Hak etmediğim, Karşılığımı bumu dediğim acıya mahkum, Yalnızlığa terkedilişinde belgesi olsun...

" Hayatı ıskalama lüksün yok senin "

http://www.youtube.com/watch?v=hyQvoEY0c4I

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hakaret niteliğinde algılama, ben her zaman diyorum.

Kızlardan size hayır gelmez, bencil, düzenbaz, dönme yaratıklardır.Günümüzün metropol , özenti yaşantısında şekillenip bu hali almıştır.

Orospudur kızlar, seninim der daha iyisini bulunca çekip giderler.

Artık şu kız tutkunluğunuzdan kurtulun, kız için arkadaşlığınızı hiçbir zaman satmayın.Kız uğruna birşeyler yapmayın, hayatınızı da değiştirmeyin çünkü değmezler.

Kimisine göre bknz nasıl top oldumdur, kimisine göre doğuştandır.

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

öncelikle mesajını okumadıgımı belirteyim ama kız mevzusu oldugunu anlamak icin okumaya da gerek yok gibi. 15-16 yas döneminde ben de böyle sikimsonik seylere takılır, burada konu acarak kafa sikerdim.

simdi aklıma gelince gülüyorum, "cocukmusum amk" diyorum. bir iki sene gecince sen de gülersin, ne bos ismis dersin.

türkiye'de yasayan bir insanın ilk amacı gelecegini saglama almak olmalı ak, bunun dısında bir sey düsünen geri zekalıdır, belirli bir yas olgunluguna erismis bireyler icin söylüyorum.

böyle sacmalıkları genelde bir hedefi olmayan insanlar takıntı haline getirir. siktir et.

Senın mesajın dokundu bana neden dersen, Şahsi hayatta bambaşka biriyim, Bugun kendısınede belirttim, 19 yaşındayım ilgili oldugum teknolojı formunda teknolojısı konusu açmam gerekirken 16lı ergen gibi aşktan bahsedıyorum dedim, Kımsem yok üstadım, Bi anam var oda ağlamaktan helak oluyor, Şerefsiz kardeşleride sildim hayatımdan, Yediremiyorum yazıyorum söz verdim zaten bu son konumdu son kezde içimi dökiyim dedim,
    Bakma kafiyeler yazdığıma harbi yanıyo içim, Ama ergunusluk durum yok, Tipimi gör eşkal, Konuşmamı gör neden bu kadar çok konuşuyor dersın ?
    Konuşucak kımsem yok o yüzden, Sıkıntılı bir kışı oldugğumdan yalnz değilim, Dostlarım orospu çocugu, Gidiğ orospu çocugu birine dert anlatıp aylar sonra alehıme kullandırmaktansa şurda ver numaranı bi muhabbet edelim diyipte hiç tanımadıgı adama destek sağlayan 16 yaşında bile olan adama üstadım demek bana koymayan şu foruma yazdım, Yoksa inan içimde yaşamasını iyi bilirim, Ama içerde durduğu gibi durmuyor işte hocam yedirmek çok sıkıntı çok sıkıntı

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Daha iyi seni istanbulda tutan birşey yok sercan abini peşine takılıp heryere gidersin iş peşinde koşarsın. kendini düşünürsün

len kaan iyi çoçuksun seviyorum seni burnundaki sivilcenide :D

dediğim gibi bu sıkıntılı parasal konuları azıcık hallet sonra sınava gir bir üni yaz açıktan felan o arada iş felan zaten bulacaz sana üzme sıkma canını

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
Toplam Hit: 6687 Toplam Mesaj: 58