Buyrun Milletvekili Kürdistanı İlan Ediyor
-
Bunlara sormak lazım... Sizin okadar paranız varda doğuya ne yaptınız ? Alasalar varya bu illeri aç kalırlar geri gelirler bizi alın derler amq. Kolpa insanlar boş insanlar...
-
eğer batıdaki kuyruklu kürtler siktir olup gidecek bir daha da dönmeyecekse , alsınlar güneydoğuyu kara kıçlarına soksnlar nasılsa kabile çatışmalarıyla ve yaratacakları ilkellik ile en az afrika kadar sefil olcaklar . bu mahlukatı niye besliyoruz ki 80 yıldır , aman aç kalmasınlar aman isyan etmesinler diye bizim vergilerimiz haybeye gidiyo, dişi kürdün rahmine düşen her enik için bizim devletimiz vergilerimizden "çocuk parası" ödüyor mesela ? be mk eskişehirdeki bursadaki annelerin suçu ne devlete isyan etmemek polise askere kurşun atmamak mı?
varsınlar siktir olup gitsinler bok renkli yamuk suratlarını birdaha görmeyeceksek toprak kaybetmeye değer ki zaten o topraklarda bizim dilimiz konuşulmuyor, 100senedir 1 kuruş vergi alamamışız ama gidildi cumhuriyet tarihinin en büyük projesi "GAP" bu ibneler açlıktan gebermesin diye yapıldı, sanki tohumuna para verdik ya , sivastaki giresundaki vatandaşımız varsın ölsün nasılsa devletine sadık dimi ??!!
-
trooper bunu yazdı:
-----------------------------
onur35 bunu yazdı:
trooper bunu yazdı:
ByTechno bunu yazdı:
biliyorum bunu ama işte.. bahane olarak kabul edemiyorumki içim içimi yiyor bu kadın böyle konuşunca
-----------------------------sen sıkma canını bu seçimde domaltıp hikecez hammısını :)
-----------------------------inş önümüzdeki seçimlerde dtp alamaz tekrar ama dtp alamasa bile orayı alacak parti şuanda bu kadının böyle konuşmasına ortam hazırlayan parti olacak.bi fark olmck kanımca
--------------------------Iğdır orası gardaşım başka yerlere aklın gitmesin
-----------------------------ığdırla ilgili pek bilgim yok gardaşşş :D şaka bi yana açıkça sölemek istediğim şu,bdp yerine akp kazanırsa bi farkı olmck demek istedm.
-
şerefsiz bak ya.demokrasi bu değil.resmen adam işğal yapmak istiyor.bunu bıraksalar var ya hepimizi kurşuna dizer.böylesinin başını ezmek lazım.
-
kalemlik bunu yazdı:
merak etmeyin akp vanı ığdırı bu seçimde tekrar alacak :)
-----------------------------siyah gidecek yerine kara gelecek.Çokda bir fark varmış gibi gözükmüyor.
ayrıca bir sorum var: silahlanma 18 yaşına kadar düştü mü? yasa geçti mi meclisten? -
omerelili bunu yazdı:
şerefsiz bak ya.demokrasi bu değil.resmen adam işğal yapmak istiyor.bunu bıraksalar var ya hepimizi kurşuna dizer.böylesinin başını ezmek lazım.
-----------------------------Evet demokrasi bu değil ancak oradaki insanların başı yıllardır ezildiği için öyleler.Doğu yüzyıllardır sürgün yeri sayılıyor devletimizce.Bu yüzden bu kadar asi ve geri olabiliyorlar.
-
ali_rock bunu yazdı:
kalemlik bunu yazdı:
-----------------------------siyah gidecek yerine kara gelecek.Çokda bir fark varmış gibi gözükmüyor.
ayrıca bir sorum var: silahlanma 18 yaşına kadar düştü mü? yasa geçti mi meclisten?
-----------------------------aman hocam sakin :D
-
onur35 bunu yazdı:
ali_rock bunu yazdı:
kalemlik bunu yazdı:
ayrıca bir sorum var: silahlanma 18 yaşına kadar düştü mü? yasa geçti mi meclisten?
-----------------------------:D alacağımdan değil sadece iç savaşın çıkması için bütün prüzlerin kaldırılıp kaldırılmadığını merak ediyorum
-
xzxz bunu yazdı:
eğer batıdaki kuyruklu kürtler siktir olup gidecek bir daha da dönmeyecekse , alsınlar güneydoğuyu kara kıçlarına soksnlar nasılsa kabile çatışmalarıyla ve yaratacakları ilkellik ile en az afrika kadar sefil olcaklar . bu mahlukatı niye besliyoruz ki 80 yıldır , aman aç kalmasınlar aman isyan etmesinler diye bizim vergilerimiz haybeye gidiyo, dişi kürdün rahmine düşen her enik için bizim devletimiz vergilerimizden "çocuk parası" ödüyor mesela ? be mk eskişehirdeki bursadaki annelerin suçu ne devlete isyan etmemek polise askere kurşun atmamak mı?
varsınlar siktir olup gitsinler bok renkli yamuk suratlarını birdaha görmeyeceksek toprak kaybetmeye değer ki zaten o topraklarda bizim dilimiz konuşulmuyor, 100senedir 1 kuruş vergi alamamışız ama gidildi cumhuriyet tarihinin en büyük projesi "GAP" bu ibneler açlıktan gebermesin diye yapıldı, sanki tohumuna para verdik ya , sivastaki giresundaki vatandaşımız varsın ölsün nasılsa devletine sadık dimi ??!!
-----------------------------2-3 sene once yazdim forumda, adam gibi sorsunlar ben Turkiyede yasamakdan Turklerle birlikte yasamaktan, Ataturkun turkiyesinde yasamaktan memnunum diyenler kalsin, gerisinin elinden TC pasaportunu alin, Kurdistanida kurun yollayin hepsini, sinirlarida sonsuza kadar kapayin olsun bitsin dedim...
ne vatan hainligim ne serefsizligim ne rum picligim kaldi yine tabi. neymis sanli sehitlerimizin kaniyla yikanmis turk topraklarini bu kopeklere vermek demekde neymis efendim...
valla bunlar kurt okuzu, ama bunlardan daha cok turk okuzu var aramizda, coktan farketmistimde kendimi kandiriyordum, yeni yeni kabulleniyorum...
-
siyah gidecek yerine kara gelecek.Çokda bir fark varmış gibi gözükmüyor.
-----------------------------:D alacağımdan değil sadece iç savaşın çıkması için bütün prüzlerin kaldırılıp kaldırılmadığını merak ediyorum
-----------------------------bilmiyorum geçmediysede yakında geçer.silah sahibi olma yaşı 18,alkol satın alma yaşı 24,işe bak a.q :D ayık kafayla silah kullanılırmı,boş kafa mezara yakışır.