Buyrun Milletvekili Kürdistanı İlan Ediyor
-
kürtleri bu şekilde kandırıp dağa çıkarıyorlar.
-
umit bunu yazdı:
-----------------------------
kalemlik bunu yazdı:
merak etmeyin akp vanı ığdırı bu seçimde tekrar alacak :)
içime su serptin
----------------------------- -
garga bunu yazdı:
bu daha hic bisey. 5 sene daha bekleyin. bu sagda solda gorudugunuz kurtlar vadisi kalintilarini sus pus imamin ayagini operken goreceksiniz...
----------------------------- -
kürt devleti kurulması halinde olacakları tartışmak yerine bazılarının dalgaya aldığı şehit kanıyla sulanmış topraklarımızda kardeşçe yaşamanın yollarını arasak ya. bu orospu çocuklarının kürt halkı diye zırladığı halk nerde onlar istiyor mu ayrılık olsun bulmuşlar cahilleri bir araya toplayıp onların adına konuşuyorlar biz adam gibi eğitim mi verdik de şimdi kendimizi haklı görmeye çalışıyoruz. memur atarken şark görevi diye bişe icat etmişiz şark görevi nedir sanki yurtdışı görevi, bu hale biz getirdik hangi hallerden yine düzeltebiliriz ama insan gibi. Bu öten şerefsizleri öldürmek bişe kazandıracaksa ben sıkayım kurşunu ama onları kahraman haline getirip işleri çözümsüzleştimek yersiz. aç kurtların ülkemize demokrasi getirmeleri yakın görünüyor bu gidişle
-
onur35 bunu yazdı:
kürdistan devleti veya özerk kürdistan söylemleri kaç senedir var veya kaç senedir yoğunlaştı? bu sorunun cevabı her şeyi açıklıyo.başımızdaki belanın kaynağıda bu sorunun cevabında saklı,
-----------------------------+ bugün haberlerde izledim erbilde başkonsolonsluk açmışız.bu ne demektir arkadaşlar?o kuzey ıraktaki yapılanmayı tanıyoruz demektir.
peki bundan sonra ne olacak? hemen söyliyeyim; o kuzey ıraktaki siyasi yapının güçlenmesi beklenicek ki hali hazırda hızla gelişen bir bölge durumıunda..ardından bizim gdoğuyu da alacaklar al sana kürdistan.tabi adamlar kürdistan ı kurup bizden tamamen kopmayacaklar.türkiyeyee vizesiz giriş ve şimdi oldugu gibi tr nin vatandaşlık haklarından yararlanma da devam edecek
kısaca gelecek çok karanlık bence.umarım akp tekrar tek başına hükümet olmaz
-
he ayrıca "yok kürdistan kurulursa sefalet içinde yaşarlar yok petrolü nereye satacaklar yok tüm komşu ülkeleri düşman olacak." diyen arkadaşlar, para her kapıyı açar sanki suriye para sıçıyorda petrol almayacak kürtlerden.barzani 1 yerine 2 verir irana tr ye suriyeye illaki petrolü satar yani düşmanlık filan palavra bir süre sonra iş maddiyata bakar
-
8 sene onceden dusunecektiniz haci. acilim ayagina ibneleri azdiranlara oy vermeden once dusunecektiniz. 2 kilo mercimek 10 torba komure vatani degil kendinizi saattiniz zamaninizda. gec kaldiniz gec.
-
yırtık condom mahsulünden inciler...
-
merak etmeyin hocalar batmanin en ucra koyunden benim koyumde 66 yasindaki anam 74 yasindaki babamin ilk mhp oy vermesiyle 2 secimdir 40 hanelik koyden 30 oy mhp 8 oy akp 2 oy bu saklabanlara gidiyorsa bunlar ancak benim guccuk gaffuru operler..
mhp cikinca bizim koyden bunlar aynen o zaman sole olmuslardi.. imzamda oldugu gibi ikimizde saskiniz g.te geldi askimiz:))