Buyrun Milletvekili Kürdistanı İlan Ediyor
-
trooper bunu yazdı:
-----------------------------
BosphorusPasha bunu yazdı:
oranın halkının oylarını silah zoru ile zrla aldıkları na mı binaen kürdista ı aldık diyo bu kaltak :D
ortamı germeyin köepeğin biri havklamış benimkini alır o,
-----------------------------oranın halkı deme pasha. Kendi itlerinin o oylar. Aldıkları oyun yarısını sadece seçim için kılıfına uydurularak getirtilen kendi köpeklerinden aldılar.
-----------------------------biliyorum hocam, onu dedim zaten halktran zorla aldıkları oyklarla kendilerini güçlü ve bölgede söz sahibi zannediyorlar, geçen referandum daki durumu hatırla, bunlar bu kadar şerefsiz işte,
-
en iyisi bunların hepsini boş bir fabrikaya tıkıp diri diri yakmak(hepsinden kastım oradaki halkı fişekleyenler,orayı karıştıranlardır,yanlış anlaşılmasın)..))
-
garga bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
2-3 sene once yazdim forumda, adam gibi sorsunlar ben Turkiyede yasamakdan Turklerle birlikte yasamaktan, Ataturkun turkiyesinde yasamaktan memnunum diyenler kalsin, gerisinin elinden TC pasaportunu alin, Kurdistanida kurun yollayin hepsini, sinirlarida sonsuza kadar kapayin olsun bitsin dedim...
ne vatan hainligim ne serefsizligim ne rum picligim kaldi yine tabi. neymis sanli sehitlerimizin kaniyla yikanmis turk topraklarini bu kopeklere vermek demekde neymis efendim...
valla bunlar kurt okuzu, ama bunlardan daha cok turk okuzu var aramizda, coktan farketmistimde kendimi kandiriyordum, yeni yeni kabulleniyorum...
nasıl soracan, nasıl ispatlıycan nasıl doğru yanıtı aldığna emin olacan vb vb tabi bunlara kafa basmadığı için saçmalamışın ne yazıkki
tamam sorduk işte diyelim, hangi birisi gidecek istanbulda tuttuğu ballı börekli dolandırıcılık, mafyacılık , torbacılık işini bırakıp , minibüs şöförlüğünü bırakıp, antalya sahillerinde turistleri taciz etmeyi , yan kesiciliği, bedava elektirik, bedava su , yeşil kartı çocuk yardımını bırakıp ? anında atatürkçü milliyetçi olur bu köpekler zaten sorunda burada bunları kolay kolay memleketten çıkaramayacak olmamız çözümsüzlük yaratan. izmirin ankaranın antalyanın yarısı kuyruklu , istanbul zaten başkentleri gibi birşey oldu
bu ibneler diyoki türkiyenin de etini sütünü sağalım ama kürdüz diye bide ayrıcaklıklarımız türklerden ayrı topraklarımız olsun, yok olmaz deyincede demokrasiii insaunhaqlariii zırvalamaya başlıyorlar sanki benim parasını verdiğim elektriği yakmak en doğal hakkıymış gibi.
ayrıca öküz kardeşim, böyle bi referandum dünyanın hangi memleketinde görülmüş de bizde olsun , bu ibnelerin soyunu söküp atacak gücümüz olsa zaten tartışmayız diyarbakır kökenli lavuk isterse emekli albay olsun sittr git senin memleketin artık orası diyebilecek olsak bu mevzu bu kadar uzamazdı . nasıl yolluycaz işte sen onu söyle başta ???
valla archille kardeş en doğrusunu en güzelini söylemiş , bu haşereleri sefil yaşamlarından kurtarmak kendileri içinde en iyi çözüm bir yerde
-
Klavye başında verelim topraklarını siktirsin gitsinler demekle olmaz. Böyle birşeyin olacağı yok çünkü. Adamlar Kürdistan tanımı yaparken Kars'ı,Erzurum'u Sivas'ı, Gaziantep'i Ağrı'yı bilmem neyide sınırları içine alıyor. Var mı böyle birşey? Bikere bu tartışmaları yaparken şunu göz önünde bulundurun, Erbilden Ağrıya kadar kurulacak bir Kürdistan devleti kurulması mümkün değil eğer kurulursa hayatta kalması mümkün değil. Nedeni şu;
Toperak rezervlerin petrolle dolu olsa bile onu ihraç edebilecek bir limana sahip olmadıktan sonra o devletin yaşaması mümkün değil. Düşünün kürdistan diye bir devlet kuruldu ee sonra? Batıda Türkiye düşman, doğuda İran düşman, güneyse Suriye ile sünni Irak düşman, petrolü hava yolu ile ihraç etmekte mümkün değil. Sonra nolacak petrol ekmek değilki yenilsin. Bir ihraç kapısı şart. Bunu Amerikasından tut, ab, israil, ve bu piç taşeronlarda iyi biliyor. Yoksa bu güne kadar çoktan ağa babaları bu devletin kurulmasına izin vermişti.
İşte o bahsettiğim ihraç kapısı bu günkü Mersin, Antakya şehirleridir. Mersin bu gün Türkiyedeki en milliyetçi şehirlerden biri olmasının nedeni bu. Oraya 80 li yıllardan beri devamlı kürt nüfusu iskan ediliyor. Aynı şekilde Çoğunluğu Arap olan Antakya şehrinde Araplar ve Türklerden mülkleri para karşılığında yavaş yavaş ellerinden alınıyor. Yani adamlar bi plan yaparken ileriyi düşünüyorlar. Bu günkü bu soysuz kahpe tohumlarının söylemleri sadece nabız yoklama amaçlı.. Bizde anca böyle şeylerle gündemi meşgul edip tartşışırız. Biz bunları değil Mersini, Hatayı, Kars'ı Gaziantep'i tartışacaz.
-
hahaa...
tamam ben sacmalamisim, sen dogrusun. devam...
siz vermeyince onlar aliyor, sonra agliyorsunuz benim canim okuz kardeslerim...
ne peki cozumunumuz cok merak ediyorum?
gebertelim herkesi dunya turk olsunmu?
onuda yapamazsiniz ki siz. sizin turk taniminiza uymayan adamlari napicaksiniz? turkluk sizin tekelinizde nasil olsa.
valla bu memleketin tek kurtulusu yobaz bi ulke olmasi ben bundan kesin eminim artik. insallah tayyibin oy orani katlanir bu secimde.
-
garga bunu yazdı:
hahaa...
-----------------------------ya senin bu daşşağın nerden geliyor ben merak ediyorum. istediğin konuda istediğin sekilde herkese hakaret ediyorsun. Öküz ne demek :@
-
trooper bunu yazdı:
garga bunu yazdı:
hahaa...
-----------------------------ya senin bu daşşağın nerden geliyor ben merak ediyorum. istediğin konuda istediğin sekilde herkese hakaret ediyorsun. Öküz ne demek :@
-----------------------------abim benim, ben kimseye direk okuz demedim. bana direk okuz diyen var, o yukarda yazdigimda direk ona gidiyor.
ilk once bir bak bakalim, kim kime kafan basmiyor, okuzsun demisde sonra gel ustume sicra akilli bidik.
istedigim konuda istedigime hakaret mi ediyorum? soyle bakalim bi ornek.
-
farkındamısınız,burda kendi aramızda tartışırken bile kürdistan ın kurulması durumunda olabilecek şeyleri konuşur hale geldik,yani birileri bilinç altımıza işlemiş sanki böyle bişeyi.demokratik açılım faydalarından birimi acaba.öncedende pkk falan vardı ama kürdistan kelimeciğini hiç bu kadar fazla duymazdım.amk amerikası sözde ırak a demokrasi getirdi.geldi kuzey ırak a kürt yönetimini oturttu gitti.bizde amerikanın işini kolaylaştırmak için hava üslerimizi açtık amerikan uçaklarına,bi bakıma kendimizi parmakladık.inş bu işin sonu parmakla getirebiliriz,bu gün parmağını sokan yarın kolunu sokar
-
garga bunu yazdı:
trooper bunu yazdı:
garga bunu yazdı:
---------------------------
ya senin bu daşşağın nerden geliyor ben merak ediyorum. istediğin konuda istediğin sekilde herkese hakaret ediyorsun. Öküz ne demek :@
-----------------------------abim benim, ben kimseye direk okuz demedim. bana direk okuz diyen var, o yukarda yazdigimda direk ona gidiyor.
-----------------------------kıbrıs konularında mesela. senin yorumlarını iyi takip ederim
-
trooper bunu yazdı:
garga bunu yazdı:
trooper bunu yazdı:
garga bunu yazdı:
---------------------------
ya senin bu daşşağın nerden geliyor ben merak ediyorum. istediğin konuda istediğin sekilde herkese hakaret ediyorsun. Öküz ne demek :@
-----------------------------kıbrıs konularında mesela. senin yorumlarını iyi takip ederim
-----------------------------iyi demekki sadece benim yorumlarimi takip ediyorsun, geriye kalanlarida oku bakalim kim kime hakaret ediyor...
ben gordugumu bildigimi yaziyorum, kimsenin bana empoze ettiklerini degil.
kibrisi vermeyiz etmeyiz ahkam kestiniz, tayyip geldi zart diye sikip atti. sonra rum pici olan biz olduk...
arkadasin dedigi gibi daha 2 sene oncesine kadar pkkdan bile bahsederken kahkaha atiyorduk simdi kurdistan diye inliyor meydanlar.
bu memleketi boyle yapanlarda bence turklugu kendi tekelinde sanan okuzler. bende bunu soyluyorum gozunuz acilsin diye sonra ben kotu oluyorum, ne haliniz varsa gorun...
benim kimseyle derdim yok ama bu ulkenin buyuk sorunlari var.
bi de tutturumuslar klavye basindan, klavye delikanlisi. ulan adam gibi bulusalim konusalim o zaman neye gore hangi temellere gore neyi savunuyorsunuz bi gorelim...
dinleme yetenegi bile yok ki bazilarinda. tehditler havada ucusuyor ne konusmasi...