Buyrun Milletvekili Kürdistanı İlan Ediyor
-
Savaşı falan unutun gayet medeni bir şekilde demokrasi, özgürlük, insalık hakları gibi söylemlerle vericez.
-
Kesip atma seçeneği boş iş onu kafamızdan çıkaralım. Bir zamanlar SSCBnin Türki cumhuriyetlerde uyguladığı plotikayı uygulamak daha mantıklı geliyor bana. 100 farklı lehçe yerleştireceksin kimse birbirinin dediğini anlamayacak. sen başın ağrıyınca veya parmağın kanayınca kesip atıyor musun
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------
hahaa...
tamam ben sacmalamisim, sen dogrusun. devam...
siz vermeyince onlar aliyor, sonra agliyorsunuz benim canim okuz kardeslerim...
ne peki cozumunumuz cok merak ediyorum?
gebertelim herkesi dunya turk olsunmu?
onuda yapamazsiniz ki siz. sizin turk taniminiza uymayan adamlari napicaksiniz? turkluk sizin tekelinizde nasil olsa.
valla bu memleketin tek kurtulusu yobaz bi ulke olmasi ben bundan kesin eminim artik. insallah tayyibin oy orani katlanir bu secimde.
-----------------------------şeriat diyemiyon yobaz bi ülke olması lazım diyon.yaşın benden büyük saygısızlık olarak algılama ama,senin mantığındakiler yönettiği için yeterik kadar yobazlaştık
-
yok abi seriat diyeyim direk istersen. benim icin ayni sey yobazlik seriat. orda ben ironi yapiyorum yoksa oyle bisey istedigimden degil.
ama oyle bisey olmazsa birak kurdistani, pontus rumdan tut istanbul ozerk falan bu boyle gidecek... aha su has "turk" tohumundan gelen safkanlar varya onlarada ankarayi bikaracaklar siz burda kendi basiniza oynayin diye.
onlarda artik her 10 kasimda gider anitkabire bide orda kavga cikarirlar turk olmayan giremez falan...
-
o zaman diktatörlük getirceksin hocam.idamı getireceksin.bak bakayım o zaman kimsenin sesi çıkıyormu.yobazlaşmıcaksında ne yapacaksın açılım üstüne açılım yapıp ülkeyimi böldürüceksin.evet genel bişeyi bende söylüyorum şehitlerimizin kanıyla sulandı oralar yalnız şehitlerimiz derken yalnızca Türkleri kastedmiyorum kürtleride kastediyorum.rahat rahat yaşıyorsunuz yolsa yol su ise su elektrikse elektrik işse iş herşey vardı ne olduda devlet ister oldunuz.size karışanmı vardı?neyse...
-
İt in duası kabul olsa gökten kemik yağardı. =)
O söyleyince herşey değiştimi ?
-
Sabır Sabır diyorum kendime yoksa elimde tetikte... Anasınıda alıp gidecek olanların çocukları bunlar
-
neyse milleti yine yeteri kadar sinir etmisimdir ben, konuda sapti yeterince...
benim soylemek istedigim tek bisey var, avrupada ve ozellikle amerikada bu tarz adamlar konusur konusur ama herkes bunlara gotuyle guler.............
kimse eline silah alip kafasina sikmaz ama.
bizim memleketimizde nasil oluyorda bu adamlar bu kadar destek buluyor?
bence 1 dusunun bunu.
KALBINI KIRDIGIM HERKESDEN OZUR DILERIM, ben aslinda etrafimda sevdigim herkesi onemli konularda bagirip cagirip kiran bi insanim yani aslinda bu dediklerim benim ulkemi sevdigimden ve gidisatindanda hic AMA HIC hoslanmadigimdan ama neyse anlatamiyorum kendimi duzgun, gunluk hayattada boyleyim...
mental problemz yani. kalin saglicakla.
-
he kusurabakma ben gerçek anlamda söyledin sandım
kürdistan devleti veya özerk kürdistan söylemleri kaç senedir var veya kaç senedir yoğunlaştı? bu sorunun cevabı her şeyi açıklıyo.başımızdaki belanın kaynağıda bu sorunun cevabında saklı,amk çocukları yol yaptı die bi tarafımızımı s*ktircez.dedelerimiz sıcak yatağında yatarak mı bağımsızlık kazandı bu topraklarda.hocam lafım sana değil yanlış analama.lan biz niye yumurta göte gelince aklıda başına gelen bi milletiz.illa bişeyler kaybetmemiz mi gerekiyo.önümüzdeki seçimler çok önemli.belkide kaderimizi belirlicek bi seçim bence bu kadar önemli.seçimlerden en geç 1 sene sonra her şey çıkar ortaya
-
şu an elimizden birşey gelemeyeceği için beklemek ve görmek en iyisi.