Cafer Tayyar Çağlayan (Bok Yediren Komutan)
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------
biri konuyu akp ye getirmis birde örnekler vermis. digeride ergenekon dalgasindan bahsetmis..... ulen yakınlarinizdan biri öldürüldügü zaman böyle konusmazsiniz ama... dimi ?? neymis ne olursan olsun bok yedirilmez demis biri insanlik ayibi demis.. tamam insanin katiyen tasvip edebilecegi birsey degil bu olay.. ama karsindaki insan degil ki birader.. bak arkadas bir komutan bir bölge halkına bu kadar igrenc hakikaten insanlik ayibi diycegin sekilde bir yaptirimda bulundu ise.. oturup bi iki kere düsünüceksin... haybeye insan böle igrenc bi girisime tabi tutmaz.. cezalari o kadar büyükki böle bi iskenceye tabi tutmus demekki.. yok herkes ayni kefeye koyuyonuz yanlis yapiyonuz.. yok efenim psikloji bozulmus, yok efenim yıllarca unutamamislar.. aldülkadir aksu gibi kürt bir lider bile eee olsun artik okadar demisse oturun bi daha 3 defa düsünün zahmet olacak.. bu tür seyler durduk yere yapilmadi.. insanliginiz var dogru böle seyleri kaldirmak zor.. düsman gene düsmandir önemli degil.. ama düsmani güclendiren kendi insanin kendi vatandasin ise kusurabakma birader o yedirdiklerini zaten yiyenler coktan haketmisler.. haa ben bütün kürtler mi diyorum.. elbetteki hayir.. aklimiz dengemiz yerinde tabiki kimin dingil kimin insan oldugunu biliriz. kimin kimlere yataklik yaptiginida anlariz.. zalimlikte sınırı olmayana verilecek cezanın bence her türlüsü makbuldur..
:)Benim amcam şehit asker. Diğer amcam subay halen görev yapıyor. Ne satıyosun sen? Annemin dayısı kıbrıs gazisi. Yakınları ölseymiş. Son istiklal gazisi Yakup Satar benim dedem. Sen halaa konuşuyon.
Ne yani bok yedirse köylüye yakınlarım ölmeyecek mi? Aksine bok yedirince ölecek. Köydeki velet babama bok yedirdiler diye dağa gidecek, benim amcama kurşun sıkacak. Yalan mı?
Yaw duygusal olmayın be... Artık Türk olmaktan utandırmayın insanı. Akılla davranın; 40 yıldır bok yediriyoruzda bitti mi pkk?
Artık bu zihniyet sona ermeli :) Ama ermez arkadaş bence ermez...
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------MinervaL bunu yazdı:
İnsanlık ayıbı.Pkk nın başı bile olsa yapılmaz ya :S
-----------------------------Nah yapılmaz !
Öle de güzel yapılır ki pkklıya.
Tıkcaksın bir hücreye.Yemek olarak b0k vercen , içmesi içinde %50 su %40 sidik %10 çamurlu bir sıvı vercen öle beslenecekler
-----------------------------Bilmiyorum belki haklısınız tartışmıcam o yüzden.. Ama ne bileyim ben türke yakıştıramıyorum.
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Bilmiyorum belki haklısınız tartışmıcam o yüzden.. Ama ne bileyim ben türke yakıştıramıyorum.
:) Yakışmıyo ama ne yaparsın. İki adam kendine yakıştırınca olan hepimize oluyo :) -
Beyler hala boş düşünüyorsunuz ya.
O adamlar teröriste destek cıkıyor.Terörist bizim abimizi,amcamızı,dayımızı vuruyor.Bizim gencecik insanlarımızın sucu günahı olmadan böle şehit ediliyorsa.
Ben o adama yardım eden insana bokda yedirsen,jobda soksan müstehaktır diyorum.
Ordaki bazı insanlarda bu zihniyet varsa yapar abi.Zaten bütün köye yedirmemiş ya.Hak edene yedirmiştir.
Turgut Özal gibi düşüneceğime Adolf Hitler gibi düşünürüm.
-
BİLMEDEN KONUŞMAYIN! - Bu 1 gündür burda cevap veren yok NEDEN? çünkü işlerine gelmiyor. Mantıklı düşündüğünü idda eden bunu okusun ve cevaplasın.
Siz onların orda neler çektiğini bilimiyosunuz. Düşünün bu pkk pçleri karakola yaylım ateeşi açarak orayı dağıtan mahluklar. o karakolda eğitimli donanımlı silahlı polisler var.
birde köylüleri düşünün her ailede tek bir silah var yada yok. pkklı hayvan geliyo kızının kafasına dayıyo silahı ekmek ver ilaç ver diyo.Ekmeği versen sadece biraz daha uzun yaşıyacaklar. onlara verdiğin silah değil bişey değil. ama vermessen öldürülceksiniz. nasıl olsa günün birinde memetçiğimiz öldürecek onları.
bir arkadaşımın dayısı anlatıyo o bok yedirilen köyülerin arasındaymış. askerden yardım istemişler. adam açığımız var nöbetçi bıakmayız demişler.donanım istemişler hepsi zimmetli kibrit bile bırakamayız demişler. zaten bikç günde bi geliyomuş pkk. bunun kızının kafasına dayıyo silahı adam erzağında olanları veriyor. Bunlar gidiyor birgaç gün olamdan asker geliyor. okadar travma atlatmış 3 gün önce kafasıan sialh dayanmış adama bok yediriyor. bunlar davalar srıasıdna şehre yerleşiyolar. bu adam 3 sene içinde 2 defa intihara kalkışıyor. kız psikolojik tedavi görüyor ama nafil. aile dağılmış bir biçimde. çünkü o travmayı yaşadıkdan sonra telkin bekledikleri asker gelip bunlara bok yediriyor.
şunu düşünün hiç gasp edilmediniz mi? sizide kgasp etmiş/edicek adam ancak bıçaklıdır. belki gününü gösterirsiniz. ama silahlı olsa yapıcağınız şey neyiniz varsa vermek değil mi? verdiniz sonra eve gittiniz az önce üstünüze ilah doğrultulmuş büyük bi şoktasınız. niye eşyalarını verdin diye birde babandan tokat yiyosun. annene dönüyosun baban haklı ben olsam daha fazlasını yapardım diyor. böyle bir insanın psikolojisini düşünün.
aslıdna yukarıda verdiğim örnek okadar da uzak değilmiş şimdi farkettim. pkk denen pçlerin gelir kaynakları neler bazı bilinmeyen kaynaklar, bilen bilir istanbulda yazıcıoğlunda cd satanlar, gbu gasp gırsızlık kaçakçılık yapanlar. siz o cebinizdekileri verince hepsi pkk ya gidiyor. kardeşinin sevgilinin annein yada senin kafana dayansa silah vermezmiydin cebindekileri????
oyüzden sizin gibi muhakeme etmeden bu tür konulara o iyi yapmış. ben olsa mına bile gordum diyenler insanlarla aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum.
BİR DAHA YAZDIM. Kimse cevap vermezse TEKRAR YAZARIM.
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------BİLMEDEN KONUŞMAYIN! - Bu 1 gündür burda cevap veren yok NEDEN? çünkü işlerine gelmiyor. Mantıklı düşündüğünü idda eden bunu okusun ve cevaplasın.
Siz onların orda neler çektiğini bilimiyosunuz. Düşünün bu pkk pçleri karakola yaylım ateeşi açarak orayı dağıtan mahluklar. o karakolda eğitimli donanımlı silahlı polisler var.
birde köylüleri düşünün her ailede tek bir silah var yada yok. pkklı hayvan geliyo kızının kafasına dayıyo silahı ekmek ver ilaç ver diyo.Ekmeği versen sadece biraz daha uzun yaşıyacaklar. onlara verdiğin silah değil bişey değil. ama vermessen öldürülceksiniz. nasıl olsa günün birinde memetçiğimiz öldürecek onları.
bir arkadaşımın dayısı anlatıyo o bok yedirilen köyülerin arasındaymış. askerden yardım istemişler. adam açığımız var nöbetçi bıakmayız demişler.donanım istemişler hepsi zimmetli kibrit bile bırakamayız demişler. zaten bikç günde bi geliyomuş pkk. bunun kızının kafasına dayıyo silahı adam erzağında olanları veriyor. Bunlar gidiyor birgaç gün olamdan asker geliyor. okadar travma atlatmış 3 gün önce kafasıan sialh dayanmış adama bok yediriyor. bunlar davalar srıasıdna şehre yerleşiyolar. bu adam 3 sene içinde 2 defa intihara kalkışıyor. kız psikolojik tedavi görüyor ama nafil. aile dağılmış bir biçimde. çünkü o travmayı yaşadıkdan sonra telkin bekledikleri asker gelip bunlara bok yediriyor.
şunu düşünün hiç gasp edilmediniz mi? sizide kgasp etmiş/edicek adam ancak bıçaklıdır. belki gününü gösterirsiniz. ama silahlı olsa yapıcağınız şey neyiniz varsa vermek değil mi? verdiniz sonra eve gittiniz az önce üstünüze ilah doğrultulmuş büyük bi şoktasınız. niye eşyalarını verdin diye birde babandan tokat yiyosun. annene dönüyosun baban haklı ben olsam daha fazlasını yapardım diyor. böyle bir insanın psikolojisini düşünün.
aslıdna yukarıda verdiğim örnek okadar da uzak değilmiş şimdi farkettim. pkk denen pçlerin gelir kaynakları neler bazı bilinmeyen kaynaklar, bilen bilir istanbulda yazıcıoğlunda cd satanlar, gbu gasp gırsızlık kaçakçılık yapanlar. siz o cebinizdekileri verince hepsi pkk ya gidiyor. kardeşinin sevgilinin annein yada senin kafana dayansa silah vermezmiydin cebindekileri????
oyüzden sizin gibi muhakeme etmeden bu tür konulara o iyi yapmış. ben olsa mına bile gordum diyenler insanlarla aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum.
-----------------------------Adamlar ordan kaçıyor İstanbula geliyor.Burda da Nevrozda sokaklara dökülüp itlik yapıyorlar.
Burda da pkk şehire iniyor demicen dimi ?
İstanbula gelenlerin %80 i doğudan göc
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Beyler hala boş düşünüyorsunuz ya.
O adamlar teröriste destek cıkıyor.Terörist bizim abimizi,amcamızı,dayımızı vuruyor.Bizim gencecik insanlarımızın sucu günahı olmadan böle şehit ediliyorsa.
Ben o adama yardım eden insana bokda yedirsen,jobda soksan müstehaktır diyorum.
Ordaki bazı insanlarda bu zihniyet varsa yapar abi.Zaten bütün köye yedirmemiş ya.Hak edene yedirmiştir.
Turgut Özal gibi düşüneceğime Adolf Hitler gibi düşünürüm.
-----------------------------heil bayzin
birisi bana bıçak çekse çebimdeki herşeyi verir sonra polise giderim. + gaspçılar destekleyenlerde olmaz zaten
pkklı birisi çıkıp beni gasp etse yine vieririm ama direnirim, sonrasında hemen jandarmamıdır polis midir komando mudur her neyse onlara bildiririm saklamam.+ Pkk ya destek çıkanlarda var bu yüzden katli vacip ...
destek çıkılan bir guruba dışarıdan yardın götürülmesi taktirinde ve dolaylı olarak hala destek çıkanlar olduğu müddetçe
heil bayzin !
geçenler konular açılıyor okumuyor musunuz ?
adamın pkk lı arkadaşı var okulun duvarlarına yazıyor yaşasın kürt hakları falan filan en basit örnek.
hatta ağzına kanalizasyon borusu döşemek lazım onlara :D böylece atık sorunumuzda kalmaz otomatik öğütücü böylece kanı bozuklarda bir işe yarar en basitinden :D
not : sadece kürt olduğu için değil pkk sempatizanı herkes için. Kürt olupta bu vatana hizmet eden herkesten allah razı olsun ! Yok bölücülük yapan herkes için yaşasın ideolojik faşizm :D
-
cagatay09 bunu yazdı:
biri konuyu akp ye getirmis birde örnekler vermis. digeride ergenekon dalgasindan bahsetmis..... ulen yakınlarinizdan biri öldürüldügü zaman böyle konusmazsiniz ama... dimi ?? neymis ne olursan olsun bok yedirilmez demis biri insanlik ayibi demis.. tamam insanin katiyen tasvip edebilecegi birsey degil bu olay.. ama karsindaki insan degil ki birader.. bak arkadas bir komutan bir bölge halkına bu kadar igrenc hakikaten insanlik ayibi diycegin sekilde bir yaptirimda bulundu ise.. oturup bi iki kere düsünüceksin... haybeye insan böle igrenc bi girisime tabi tutmaz.. cezalari o kadar büyükki böle bi iskenceye tabi tutmus demekki.. yok herkes ayni kefeye koyuyonuz yanlis yapiyonuz.. yok efenim psikloji bozulmus, yok efenim yıllarca unutamamislar.. aldülkadir aksu gibi kürt bir lider bile eee olsun artik okadar demisse oturun bi daha 3 defa düsünün zahmet olacak.. bu tür seyler durduk yere yapilmadi.. insanliginiz var dogru böle seyleri kaldirmak zor.. düsman gene düsmandir önemli degil.. ama düsmani güclendiren kendi insanin kendi vatandasin ise kusurabakma birader o yedirdiklerini zaten yiyenler coktan haketmisler.. haa ben bütün kürtler mi diyorum.. elbetteki hayir.. aklimiz dengemiz yerinde tabiki kimin dingil kimin insan oldugunu biliriz. kimin kimlere yataklik yaptiginida anlariz.. zalimlikte sınırı olmayana verilecek cezanın bence her türlüsü makbuldur..
kıt anlayışlı dostum biri konuyu akp ye mi getirmiş? yoksa örnekmi vermiş?pkk da dini kullansaydı peşlerinden binlerce değil milyonlarca kişiyi sürükleyebilirlerdi diyorum ama sen anlamıyorsun.
islam düşmanı bir örgüt olduğunu ifade ediyorum.
sen neyi düşün biliyormusun? mademki o köylüler pkk lıydı...
peki o olaydan sonra pkk lılar yada o köylü pkklılar kaç askerimizin canını yakmıştır ??
sen biraz empati yap bakim kendini ve aileni o durumda düşün .
Ne hissediyorsun şimdi?
-
kıt anlayisli hocam sen yat kalk örneklerinide ver sonrada akp ye laf atmasin deyip gene getircegin yere getir.. amma partizanmissiniz be kardesim bi kerede akp lügatını kullanmadan iş yapamiyomusunuz siz.. neredeyse her sansasyonel konularda örneklerden girsen ciksanda sonunu akp ye getiriyosun. onlar dinide kullanir yada kullanmaz... bunu farkeden hangi komutan olursa olsun sartlar uygun oldugunda geregini ayni tayyar pasa gibi yapacaktir..
-
bayzin bunu yazdı:
BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------BİLMEDEN KONUŞMAYIN! - Bu 1 gündür burda cevap veren yok NEDEN? çünkü işlerine gelmiyor. Mantıklı düşündüğünü idda eden bunu okusun ve cevaplasın.
-----------------------------Adamlar ordan kaçıyor İstanbula geliyor.Burda da Nevrozda sokaklara dökülüp itlik yapıyorlar.
Burda da pkk şehire iniyor demicen dimi ?
İstanbula gelenlerin %80 i doğudan göc
-----------------------------hem gelmelerine karşınız hemde sınır çektikleri zaman türkiyenin bir parçasıdır diyorsunuz ayrım olmaz diyorsunuz giden polis asker çift maaş alıyor :D
ben köyde bokun püsürün içinde yaşıcam, bir yanda tsk bir yanda pkk korkusuyla ve o sırada siz televizyondan bana izmir ve istanbul hayatını göstericeksiniz ben kalkıp gelmicem öylemi. işte diyalektik burda patlıyor. kimse enayi değil, kar tipi terör zulüm çeksin.