Call Of Duty 4 Modern Warfare Oyunu Ve İrkcilik Uzerine Bir Yazi...
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------gene mi yaa bu konu aynı dilde değişik versiyonlarda 3-4 kez açıldı.
Ve ben aynı Cevabı Yazıcam
DiyeLim Bizim Bayrak Ne yapcaz ?
-----------------------------Hiç bişey yapmıyıcaz şimdi yapmadığımız gibi
-
bu oyunu toplattırıp bu bayrağı oraya koyan zihniyete mahkemede 150 milyon euro ödetirsen ve ihracatını kesersen işte o zaman "azıcık" hoş bir şey yapmış olursun "bana göre" ...
-
silenceb bunu yazdı:
-----------------------------
bu oyunu toplattırıp bu bayrağı oraya koyan zihniyete mahkemede 150 milyon euro ödetirsen ve ihracatını kesersen işte o zaman "azıcık" hoş bir şey yapmış olursun "bana göre" ...
-----------------------------oyun dünya savaşı konulu bir oyun sizin şimdi duygulariniz kabardi milli yetçi oldunuz dimi aynisi almanlara yillardip yailiyor adamlar gıkını çikartmadi
siz gelin böle şeylere kızın ama iş islama gelince ülkeyi satin nasil insan olduğunuz belli sizin içinize ne gelirse ona göre konuşuyorsunuz
oyuna istedin kadar dava aç hiçbir sonuca ulaşamassın çünki ortada bayrak yok hadi var diyelim 2.dünya savaşlarinda direk alman bayragi askerleri almanya var eee
şimdi ne değişti oyun bu adi üstünde dünya savaşi oynamak istemeyen oynamasin.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------silenceb bunu yazdı:
-----------------------------oyun dünya savaşı konulu bir oyun sizin şimdi duygulariniz kabardi milli yetçi oldunuz dimi aynisi almanlara yillardip yailiyor adamlar gıkını çikartmadi
siz gelin böle şeylere kızın ama iş islama gelince ülkeyi satin nasil insan olduğunuz belli sizin içinize ne gelirse ona göre konuşuyorsunuz
oyuna istedin kadar dava aç hiçbir sonuca ulaşamassın çünki ortada bayrak yok hadi var diyelim 2.dünya savaşlarinda direk alman bayragi askerleri almanya var eee
şimdi ne değişti oyun bu adi üstünde dünya savaşi oynamak istemeyen oynamasin.
-----------------------------adamın dediği laf'a bak : "islama gelince ülkeyi satin nasil insan olduğunuz belli sizin "
yorum ve yaptırım yöneticilerin.
Hadi EyvAllah
-
ben sağdece gerçekleri sölerim ve gerçeklere inanirim kimseden korkum yok mantıklı birinin de beni banlayacağına inanmiyorum zaten ban yersek de kimin attindan anlaşılır durum.
çok şey sölene bilir anlamayana başka cvp yazacak deilim.
-
Tahribat Kuralı : Türkiye ve Sitedeki genel hassasiyet göz önünde bulundurularak, bu kural kalkana kadar site içerisinde Siyasi, Dini, Sol-Sağ İktidar-Muhalefet, Türban ve Türevleri tarzı kavga, tartışma ve konuların acılması, mesaj atılması, konuların bu başlıklara çekilmesi yasaklanmıştır. Aksi davranışlarda bulunanlar siteden uzaklaştırılacaktır.
Bizler ( Bu siteye üye olan arkadaşlar) Vatan Haini değiliz Türkiye Cumhuriyetini satmadık ?!??!?!?!?!? "zor tutuyorum ana avrat gidicem a.q."
Yönetici yok ki olsa bu duruma düşürmezdi.
Ya Sabır Cenab-ı Allah
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------ben sağdece gerçekleri sölerim ve gerçeklere inanirim kimseden korkum yok mantıklı birinin de beni banlayacağına inanmiyorum zaten ban yersek de kimin attindan anlaşılır durum.
çok şey sölene bilir anlamayana başka cvp yazacak deilim.
-----------------------------ne demek mantıklı birinin beni banlıyacagına inanmıyorum..ne yani bi admin yada mod cıkıp seni banlarsa mantıksız biri mi olmus olcak :) senin bu söylediğin ne kadar mantıklı merak ediyorum..ayrıca kimseden korkum yok fln diyosun..klavye basında bunları yazmak kolaydır koç..senin gibi cok var..
-
klavye başından bişi yaptimyok benim hayatim böle benim gibiler çoksa ne mutlu bana ben sagdece ülkemi düşünüyorum ve şuan gidişat iyi deil hepiniz biliyorsunuz.
-
zumsuk bunu yazdı:
hp32 bunu yazdı:
hoca bilmiyorum emin değilim
ama bilinçaltı açısından bakınca konuya olabilir de diyebilirim
sonuçta her hollywood filminde bi amerikan bayrağı vardır bilinçaltımıza o bayrak izlediğimiz filmlerden yerleşmiştir
süper güç olmalarındaki etkenlerden biri budur
o yönden bakmamıştım
-----------------------------hocam her ne kadar kabul etsek yada etmesekte filmleri ile lan ramboya bak falan diyen adam çok.Yani bizde ne var diyor haklı oalrak.Biz hala saçma dizi çekelim.Kardeşim bizimde kendimizi övmemiz lazım.Gerekirse çatışmada YANLIŞLIKLA 10 bordo bereli 1 tabur askeri mahfetmeli.
Çünkü ister istemez lan adamlar çok sağlam diyenler oluyor.Bilinç altı çok farklı bir konu en basit örnek vermem gerekirse hem bilinç altına hem piskolojik savaş.Şimdi pkklılar diyor ki hepimiz eşitiz falan filan.Hapse giren pkk pisikolojisini sıfırlıyor lan ben bittim diyor.Sebahat tunceri milletvekili yapınca pkklılar otomatik olarak eşitiz deyip bizde millet vekili falan olabiliriz diyor.
Şimdi buna karşı yapılması gereken tek şey sedat pekerin dediği gibi pkklı göstericilerden bir kaçını öldürüp bir iki kişi görüntüde yakalattırılıp sonra delil yetersizliği falan denip pisikolojiyi 1-1 yapmalıyız.
Yani bu ülkeninde çok ciddi bir biçimde pisikolojik harp dairesi gibi normal yani sivillere yönelik pisikolojik birimleri kurulmalı.
-----------------------------zumzuk guzel bir noktaya deginmis. elin adami film yaparak vietnamda yenildikleri halde kahraman gibi gosterecek filmler cekiyorlar,
rusya ya birsey yapamadiklari halde onu her zaman yenebiliriz gibisinden filmler yapiyorlar yarin irak batmazindan ciktiklari halde kahramanlik filmleri yapacaklar.
yani amac tum halkin beynini uyutarak amerikayi bir numarali devlet gibi gostermek.
amerika bir numarali devlet degildir oyle olsaydi vietnamda yenilmezdi, irak ta yenilmezdi, kuba diye devlet olmazdi, iran diye devlet olmazdi.
afrikada bile kac yere asker gonderdikleri halde yenilgi yuzunden geri cektiler.
ama filmlerde hep super guc.
filmleri ile bizim filmler arasinda ne farklari var
onlar tum dunyayi uyutmak icin film yapiyorlar
bizimkilerde bizim uyumamiza devam etmemiz icin filmler diziler yapiyorlar
psikolojik harbi kazanan savasida kazanir. bunu amerikalilar cok iyi kullaniyor.
irak a bi camiye bomba atiyor ortaliga bir laf yayiyor "siiler bombaladi" diye sunniler le siiler birbirine giriyor.
bunu Turkiye de cok yasadik. "sag - sol" , "alevi - sunni", "Turk - Kurt". simdi revacta "Turbanli - Turbansiz", "Laik - Antilaik" (bu verdigim ornek konu disidir, bu yonde mesaj yazmayiniz)
-
arkadaslar yaziyorlar, abi ne yapalim Turk bayragina benziyorsa, ne yapabiliriz ki diyorlar.
bu kadar mi cabuk vazgectiniz hayattan, bu kadar mi cabuk teslim oldunuz. bu bir psikolojik savas. benim dikkatimi cekti yazdim bakin bu sekilde yapiyorlar diyorum.
belki yasinizdan dolayi algilamiyorsunuz,
belki gercekten vurdumduymazsiniz veya pembe diziler bu kadar beyninizi uyusturmustur.
ama gorun bunlari bilin birsey yapmayin ama
ne yapabiliriz ki abi diyerekten kendi umutsuzlugunuzu millete asilamayin.
okumadan arastirmadan kulaktan dolma bilgilerle yasamayin.
ne zaman bir amerikan filmi izlesem veya o menseeili bir film izlesem mutlaka ve mutlaka bir amerikan propagandasi veya en azindan bir amerikan bayragi gozukmektedir.
en son transformers i izledim, kadin aynen sunu soyluyor filmin sonunda
"yani soylendigi bir uzayli istilasi olsaydi hukumet ilk once size soylerdi. mutlaka bizi bilgilendirirlerdi. sonucta burasi amerika ozgurlukler ulkes. bu ulkede sir yoktur. olsaydi egilin saklanir derlerdi"
buyur sana propaganda.
bizim sacma dedigimiz binlerce uzayli, salgin hastalikli, bombali, nukleer silahli, dunyayi tehdit edenler uzerine ne kadar film varsa bu bela ile her seferinde sadece amerikalilar ugrasiyor, her seferinde amerikalilarin basina geliyor
ve her seferinde amerikalilar dunyayi kurtariyor.
oysa amerika su an dunyanin icine ediyor. kyoto yu bile imzalamamis, ortadoguyu kan golune cevirmis, afrikayi birbirine dusurmus vs vs vs.
amerika hollywood un gucunu kesfetti ve iyi kullandi. biz hala dizilerle salak sacma haber bultenleriyle ugrasiyoruz ve uyumaya devam ediyoruz...