folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty 4 Modern Warfare Oyunu Ve İrkcilik Uzerine Bir Yazi...

Call Of Duty 4 Modern Warfare Oyunu Ve İrkcilik Uzerine Bir Yazi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

underzero dediklerinin hepsi dogru tamam da yani mesela onlar türkleri aşağılayıcı filim oyun vs. yapabiliyorlar ancak bunu biz yapamıyoruz burnumuzdan getirirler zaten. yüzbinlerce 2.dünya savaşı oyunu var amerika yi süper güc gösteren

şimdiye kadar pusu kabus22 gibi güzel türk oyunları çikti acaba hiç düşündüler mi kurtuluş savaşı oyunu yapmayi 1kişi cumhuriyeti düşündü o da belgesel türü olmuş

gidip öle oyunlar alacağıma kurtuluş savaşında türk olacağım bir oyua 100ytl vermeye hazırım tabi 2boyutlu olmadı sürece bunu yapamazmıyız yaparız ama yapmıyorlar işte 

aramızda oyun yapmadan anlayan varsa adam gibi tüm forum destek leriz çikar bişiler yada herkez yapabildi kadar bişiler yapar 

yanliz biz bunu söylerken Devlet ülkeyi neredeyse 2ye bölmek üzere bunun sebebini anlamış deilim Atatürk başa geldiğinde vatan için ne iyiyse onu yaptı 

fabrika kurdu okullar açtı ama nedense şimdiki yönetimler herşeyi olacağına bırakıyor başa geliyor 1-2 proje sora tamam bitiyor 

aklı başında türkiye yi düşünen niye hiç bir parti yok ? hepsi iktidar siyaset yapiyor Cumhurbaşkanı değişmeseydi referandum olurdu halka sorulurdu buna bile 

gerek duymadan anayasayi değiştiriyorlar. YAZIKLAR OLSUN diyorum başka bişi demiyorum aç işsiz bir sürü insan varken canları sıkıldı yaptıkları işe bak.  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tekuna
    tekuna's avatar
    Erkek
    Kurtuluş savaşı oyunu harika bir fikir peki varmi bizde bunu yapacak beyin gücü.........

Türk Genci; Devrimlerin ve Cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir....
Toplam Hit: 12245 Toplam Mesaj: 33