Camilerin Sesleri Bu Kadar Neden Yüksek ?
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------ben uzatılmasını doğru bulmuyorum yav...
oku 2 dakika da bitsin :W
şimdi bunu alıntı yapıp ne söversiniz ya neyse, kısa tutulsun ezanın süresi :W
-----------------------------ses güzel oluınca uzadıgında insan mest oluyor yeah!
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------kardesim yazilari hicmi okumuyorsunuz, kim diyor ezan okunmasin, ezan sussun diye ?
imam kafasina gore veriyor sesi sonuna kadar. sen rahatsiz olmuyorsun ama olan insanlardan biriyim diyor. sesini normal olcude acip okusa diyor.
+
her imam ezan i duzgun okudugunu soyleyebilecek varmi ? adam makam bilmiyor okuma bilmiyor, duz yazi okur gibi ezani basladigi gibi bitiriyor
bu tur ezan okuyan imamlar sizi rahatsiz etmiyor mu ?
guzel kuran okuma dersleri gibi guzel ezan okuma dersleri de verilsin imamlara diyorum.
konuyu ordan alip yok ezani susturamazsiniz, yok benligimizi gecmisimizi yitiriyoruz vs vs diye ahkam kesmeyin, okumadan duz mantik yorumlayip yazi yazmayin.
hazirsiniz hemen bir insani linc etmeye.
yaziyi oraya buraya cekmeye calisanlara sesleniyorum gozunuzle okuyup beyninizle yorumlayin
-----------------------------veriliyo zaten under varsa sevmediğin imam şikayet et diyanetin ordaki müftülüğüne onlar imamı belli bi süre eğitime alıyolar =)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
-----------------------------ses güzel oluınca uzadıgında insan mest oluyor yeah!
-----------------------------herkes olmuyor...
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------herkes olmuyor...
-----------------------------herkez oluyor meraklanma bakış acına bağlı bir yerdede :)
-
lan ne biliyorsun olm herkesi...
olmuyor işte :W
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------haha =) inadına uzatacam bundan sonra okuduğum zamanşlarda 6 dakika srütordu bi hicaz ezan şinmdi 8 dakikaya çıkaracam bakalım şikayet gelecekmi :|
-
"underzero" arkadaşım, hangi düşünceden yanasın ne yapmak istiyon anlamadım neyse ben fazla çekmiyecem konuyu.siz burda konuya 10000 mesaj toplasanız bile o ezanı okuyan hoca duyacakmı sorun çözülecekmi fikirleri çatıştırıp ortalık kızıştırmaktan başka bi işe yaramayacak.Laf olsun torba dolsun
-
Lastsoldier bunu yazdı:
-----------------------------"underzero" arkadaşım, hangi düşünceden yanasın ne yapmak istiyon anlamadım neyse ben fazla çekmiyecem konuyu.siz burda konuya 10000 mesaj toplasanız bile o ezanı okuyan hoca duyacakmı sorun çözülecekmi fikirleri çatıştırıp ortalık kızıştırmaktan başka bi işe yaramayacak.Laf olsun torba dolsun
-----------------------------koyunluk güzel şey diyorsun =))
-
diyanete bir dilekçe yazılıp cevap mektubunun gelmesini bekleyebilirsiniz mesela şikayetçi olanlar
hatta yeni yasaya göre biliyorsunuzdur dava açma imkanınızda var :)
-
alkol satıyor diye dayak atan adamlara hiçbirşey olmayan bu ülkede dilekçe diyorsun hea...
ilginç...
dip not: ezan okunmalı, okunmamalı demiyorum ama kısa ve güzel bir şekilde okunmalı :W
son nokta budur...
konu uzamasın diye kilitliyorum :W