Can Sıkıntısı Yada Moral Bozukluğu....
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
dert etmiyoruz icraat istiyoruz :)
Durmak yok yola devam edicem hocam burdan söz veriyom la :W -
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------sevgili bul kendine :W
ama sıcakta sevgili de çekilmiyor bazen :P =))
otostop ile tatile çık :W (ciddiyim)
walla otostopla tatile çıkma fikri güzel aslında -
avcılık yeteneğin varsa git ava çıkk memleketinde felan .. :) tekneyle açıl balık tut .. daha neyy istiosn :) soracığıma git yeni yerler keşfet dağa tırman dağcılık iyidir arkadaşlarınla kamp yapınn ormanda felan :D:D dalga geçmiorm bakk !! al sana süper fikirler .
-
Deplasman yap dicemde lig bitti :)
-
enes bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
dert etmiyoruz icraat istiyoruz :)
Durmak yok yola devam edicem hocam burdan söz veriyom la :W
Hahahaha bencede anladın sen onu sıkıntında geçer :P Yada git bi işe gir oda iyi fikir. Antalyada felan otellerde iş bulursan hem paranı alırsın hemde turistlerden istediğini :F -
Sen hava sıcak eve tıkıldım kaldım diye yakınıyosun bende hava soğuk devamlı yağıyor nerdeyse tüm gün eve tıkıldım diye yakınırım. Olur yani böyle:)
-
@geberlanxD
fikirler iyi hoşta bu genç yaşta sokma beni ormana dağa :)
@4eye
Halledecem onuda :D İş konusuna gelince öle bi fikrim var aslında zatende iş bakıyoz şuan :D Yha daha değişik bişiler lazım hocalar böle her gün yapıpda sıkılmıyacağım böle her gün yarında matrak geçer diyebileceğim bişiler... -
enes bunu yazdı:
Yha daha değişik bişiler lazım hocalar böle her gün yapıpda sıkılmıyacağım böle her gün yarında matrak geçer diyebileceğim bişiler...
-----------------------------Öyle birşey bulamazsın, anca plan yaparsın birgün şunu diğer gün bunu yapacam diye, Dünyada en zevkli şey cinsel münasebettir o da bir süre sonra sıkar...
-
ali_rock bunu yazdı:
-----------------------------enes bunu yazdı:
Yha daha değişik bişiler lazım hocalar böle her gün yapıpda sıkılmıyacağım böle her gün yarında matrak geçer diyebileceğim bişiler...
-----------------------------Öyle birşey bulamazsın, anca plan yaparsın birgün şunu diğer gün bunu yapacam diye, Dünyada en zevkli şey cinsel münasebettir o da bir süre sonra sıkar...
-----------------------------Cinsel münasebetide söldim hocam ilk posta zaten hep aynı işler sıkıar insanı diye...
Yha bir çözüm bulmak lazım işte bu gün burda güsel geçer yarın burda güsel olur Çok şey istiyorum belki ama bir plan bir düşünce bir fikir bulup sirkelenmek istiyoruz :D Kendimize gelek.... -
Ağacın En tepesine tırman sonra yat bi dalına aç radyoyu yak ciğarayı ooooo kur mezeleri rakı makı derken olay bitmiştir. yanlız ağacın tepesi manzara gören yer olsun birazda serin olsun bak keyfine
suanki hayalimi yazdım