Can Sıkıntısı Yada Moral Bozukluğu....
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
Açmaya değmez ama ne sitesi açılırki yazın millet tatildeyken yürüyecek bir site :)
-----------------------------şimdiden tatil sonuna yetiştireceğimiz bi site lazım ama proje yok :) açmaya değer aslında ..
-
Tatil sonuna derken bu 3 ay süre içerisinde ne tür bir proje yapıcaz ki :D
-
enes bunu yazdı:
Tatil sonuna derken bu 3 ay süre içerisinde ne tür bir proje yapıcaz ki :D
-----------------------------yazın krolar azıo adult site açabiliriz..
-
Mahkeme kararıyla :D ban yemeyek :):):)
-
enes bunu yazdı:
Mahkeme kararıyla :D ban yemeyek :):):)
-----------------------------sorun değil önemli olan siteyi kurmak :D
-
Birbirimizi parmaklayalım :W
Valla benim de cok canım sıkılıyo :|
Değişik bi proje felan olsa onu uygulamaya gecirirdik aslında :/
-
Beyler bi projem var inş. faaliyete geçiricem bekleyin
Pc-error hocam pm den bi msn at bakem senle bi konuşak :):)) -
anladım kadarıyla tekrar seni sıkıyor oyun film vsre bunlar boş iş haftada bir yeter, 1-spor yapmayı(taekwondo önerilir birgün arayla günde bir buçuk doz(saat) stres atarsın ilk zamanlar asırı yorulur 3-4 saat uyursun ve 2-bilmediğin şeyleri ögrenmeyi dene ilgin ne yöndeyse programcılıksa otur bir dil ögren 3 ay,iş hayatında kullanılan bir takım programlar var okadar muhasebe ön muhasebe ilanı verilir ama başvuru yok niye çünki kimse oturup biriki basit programı ögrenmiyor bunlar geleceğe yatırım içindi , 3-bunlarda boş gibi geldiyse yani faydalı şeyler beni açmaz diosan karın tokluğu için mecburen çalışmak zorundayız parası şartı iyi yada kötü ilk buldun işe gir varsa hafta sonu tatilini saten iple çekersin
-
taekwondo bunu yazdı:
anladım kadarıyla tekrar seni sıkıyor oyun film vsre bunlar boş iş haftada bir yeter, 1-spor yapmayı(taekwondo önerilir birgün arayla günde bir buçuk doz(saat) stres atarsın ilk zamanlar asırı yorulur 3-4 saat uyursun ve 2-bilmediğin şeyleri ögrenmeyi dene ilgin ne yöndeyse programcılıksa otur bir dil ögren 3 ay,iş hayatında kullanılan bir takım programlar var okadar muhasebe ön muhasebe ilanı verilir ama başvuru yok niye çünki kimse oturup biriki basit programı ögrenmiyor bunlar geleceğe yatırım içindi , 3-bunlarda boş gibi geldiyse yani faydalı şeyler beni açmaz diosan karın tokluğu için mecburen çalışmak zorundayız parası şartı iyi yada kötü ilk buldun işe gir varsa hafta sonu tatilini saten iple çekersin
Yazdıklarında haklısın ;
1-)Düzenli sporum var zaten uğraştığım kovaladığım birazda zamanım geçtiği bir sporla ilgileniyorum...2-)Programcılık fena fikir deyil aslında hiç yoktan bişeyin ucundan tutup başlasam yine benim için kaar
3-)Ama şidilik karın tokluğu bide yaz harçlığı için iş bulup çalışsam daha iyi olucak heralde... -
çalışmaktansa sıkılırsın bi süre sonra ya da aklına bişi yapmak gelir yapamazsın ii dusun bence calısmak denildigi gibi kolay bişi değil