Can Sıkıntısı Yada Moral Bozukluğu....
-
Hiç durma hemen bir iş bul çatır çatır çalış ne iş olursa olsun çalış paran olduktan sonra aklından gecen her bi boku yaparsın !3 -5 kafa dengi bir arkadaşla ormanlara gidin, orda s*kişen amcaları çalılardan takip edin , sonra o amcayı dövün kadınla oynayın :W bunu yaptık biz çok eğlenceylidi..Doğa her zaman iyidir :W
-
Bence gidip bir body salonuna yazıl derim hem sıkıntın geçer hemde kendine her alanda özgüvenin gelir .Boş işlerle uğraşıp zaman kaybetmektense kendi vücuduna yararlı ve kalıcı birşeyler yapmanı tavsiye ederim :)
-
tolker bunu yazdı:
-----------------------------Bence gidip bir body salonuna yazıl derim hem sıkıntın geçer hemde kendine her alanda özgüvenin gelir .Boş işlerle uğraşıp zaman kaybetmektense kendi vücuduna yararlı ve kalıcı birşeyler yapmanı tavsiye ederim :)
-----------------------------
Herkesin aklı fikri orman gerçi iyi hoşda bi fikir ama istanbulda öle manzaralı çıkabileceğim ağaçlar camilerde :D:D orayada kurup mezeleri içsem ne koyar :D:D imam varken
Her kafadan herkesten değişik fikirler çıkıyo iyice ilerliyoruz bakalım daha değişik neler çıkıcak...@tolker
yaptığım düzenli spor var futbol oynuyorum kulupte lisanslı inş. futbolcu olucaz ama senin dediğin spor dalıda iyi yhani -
Ben 2-3 hafta oyun oynamayın düşünüyorum, farklı farklı oyunlar.(pc oyunu:D)Sonra cafeyle ilgilenirim birazda orada takılırım.
-
Biri demişti daha önceden bende onu sana diyim montla sıç rahatlarsın.
-
Getting Up :R
-
sırf sıkıntıdan otobüsle gezdiğimi bilirim :D bu yaz çalşmayı düşünüyorum yoksa vakit geçmiyor tavsiye istiyosan çalış parayı da harca. tiyatrolara falan git yazın bol bol festival olr onları takip et. arklarınla buluş ne bilim işte
-
Hocam iş bul çalış en iyi can sıkıntısı böyle giderilir. Şahsen ben başlıyorum bir fabrikada 2 aylıgına taşaron olarak :D
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
Hiç durma hemen bir iş bul çatır çatır çalış ne iş olursa olsun çalış paran olduktan sonra aklından gecen her bi boku yaparsın !3 -5 kafa dengi bir arkadaşla ormanlara gidin, orda s*kişen amcaları çalılardan takip edin , sonra o amcayı dövün kadınla oynayın :W bunu yaptık biz çok eğlenceylidi..Doğa her zaman iyidir :W
-----------------------------sapıkmısın sen arkadaşım ?
-
@ali_rock
Aslında iyi fikir değişik değişik oyunlar alıp kassam iyi olur ama bi yandan da Oyunu ilerletemeyip sıkıntıdan kappattını düşür yada pc başında yaşlandını :):)
Edit: Diğer bütün hocalara tşk :D Hepsi işten yana ve para bulmadan yana :D Aslında iyi fikir de değil icraat yapmak lazım :)