folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Can Sıkıntısı Yada Moral Bozukluğu....

Can Sıkıntısı Yada Moral Bozukluğu....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Hiç durma hemen bir iş bul çatır çatır çalış ne iş olursa olsun çalış paran olduktan sonra  aklından gecen her bi boku yaparsın !3 -5 kafa dengi bir arkadaşla ormanlara gidin, orda  s*kişen amcaları çalılardan takip edin , sonra o amcayı dövün kadınla  oynayın :W bunu yaptık biz çok eğlenceylidi..Doğa her zaman iyidir :W

....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolker
    tolker's avatar
    Erkek

Bence gidip bir body salonuna yazıl derim hem sıkıntın geçer hemde kendine her alanda özgüvenin gelir .Boş işlerle uğraşıp zaman kaybetmektense kendi vücuduna yararlı ve kalıcı birşeyler yapmanı tavsiye ederim :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    tolker bunu yazdı:
    -----------------------------

Bence gidip bir body salonuna yazıl derim hem sıkıntın geçer hemde kendine her alanda özgüvenin gelir .Boş işlerle uğraşıp zaman kaybetmektense kendi vücuduna yararlı ve kalıcı birşeyler yapmanı tavsiye ederim :)

Herkesin aklı fikri orman gerçi iyi hoşda bi fikir ama istanbulda öle manzaralı çıkabileceğim ağaçlar camilerde :D:D orayada kurup mezeleri içsem ne koyar :D:D imam varken

Her kafadan herkesten değişik fikirler çıkıyo iyice ilerliyoruz bakalım daha değişik neler çıkıcak...

@tolker

yaptığım düzenli spor var futbol oynuyorum kulupte lisanslı inş. futbolcu olucaz ama senin dediğin spor dalıda iyi yhani

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ali_rock
    ali_rock's avatar
    Erkek
    Ben 2-3 hafta oyun oynamayın düşünüyorum, farklı farklı oyunlar.(pc oyunu:D)Sonra cafeyle ilgilenirim birazda orada takılırım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Biri demişti daha önceden bende onu sana diyim montla sıç rahatlarsın.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Getting Up :R

!!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    sırf sıkıntıdan otobüsle gezdiğimi bilirim :D bu yaz çalşmayı düşünüyorum yoksa vakit geçmiyor tavsiye istiyosan çalış parayı da harca. tiyatrolara falan git yazın bol bol festival olr onları takip et. arklarınla buluş ne bilim işte

We can be more, we can be much more.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Hocam iş bul çalış en iyi can sıkıntısı böyle giderilir. Şahsen ben başlıyorum bir fabrikada 2 aylıgına taşaron olarak :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

media_center bunu yazdı:
    Hiç durma hemen bir iş bul çatır çatır çalış ne iş olursa olsun çalış paran olduktan sonra  aklından gecen her bi boku yaparsın !3 -5 kafa dengi bir arkadaşla ormanlara gidin, orda  s*kişen amcaları çalılardan takip edin , sonra o amcayı dövün kadınla  oynayın :W bunu yaptık biz çok eğlenceylidi..Doğa her zaman iyidir :W

sapıkmısın sen arkadaşım ? 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    @ali_rock

Aslında iyi fikir değişik değişik oyunlar alıp kassam iyi olur ama bi yandan da Oyunu ilerletemeyip sıkıntıdan kappattını düşür yada pc başında yaşlandını :):)

Edit: Diğer bütün hocalara tşk :D Hepsi işten yana ve para bulmadan yana :D Aslında iyi fikir de değil icraat yapmak lazım :)

Toplam Hit: 9041 Toplam Mesaj: 72