Can Sıkıntısı Yada Moral Bozukluğu....
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------
çalışmaktansa sıkılırsın bi süre sonra ya da aklına bişi yapmak gelir yapamazsın ii dusun bence calısmak denildigi gibi kolay bişi değil
O zaman akıl ver hocam öle göt gibi ortada bırakıp gitme :) Çalışıp parayı alsam izin günüde kafamın estiğini yapsam oraya gitsem şunu alsam bunu yesem.... -
Çalışmak okul gibi 3 günden sonra sıkar :D
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
Çalışmak okul gibi 3 günden sonra sıkar :D
O zman başka fikri olan parmak kaldırsın :| -
aga bizim arkadaşla bir oyun var oynadığımız online oyun
vallah sıkılma olmuyor :D zaten şu aletin başına her geçişimle tahribatla oyunu açışım bir oluyor :D
?
-
CihanDAR bunu yazdı:
-----------------------------aga bizim arkadaşla bir oyun var oynadığımız online oyun
vallah sıkılma olmuyor :D zaten şu aletin başına her geçişimle tahribatla oyunu açışım bir oluyor :D
?
Ona ne şüpe ama oyunda bi yere kadar be hocam :) Yhani aynı oyunu kas kas tmm da bide kasamadığın zmanki sinirin... -
vallah hocam benim kafa atınca genelde oyundaki polonlardan fransızlardan almanlardan çıkarıyom :D
100 küsür üyelik var 2 kişiyiz :D
50 sini aktifliyom itin birine çöküyom ertesi gün adam seviye 1.:D
ingilizce birşeyler yazıyor bende argo Türkçe yazıyom dalgayı görecen :D
çok tipik uğraşlar var hocam işte tahribatta anlık ileti sistemi olaydı rahat bırakmazdım hiç birinizi:D
-
CihanDAR bunu yazdı:
-----------------------------vallah hocam benim kafa atınca genelde oyundaki polonlardan fransızlardan almanlardan çıkarıyom :D
100 küsür üyelik var 2 kişiyiz :D
50 sini aktifliyom itin birine çöküyom ertesi gün adam seviye 1.:D
ingilizce birşeyler yazıyor bende argo Türkçe yazıyom dalgayı görecen :D
çok tipik uğraşlar var hocam işte tahribatta anlık ileti sistemi olaydı rahat bırakmazdım hiç birinizi:D
Bu oyun neyin nesi kimin fesi hocam sölede bizde gülek =) -
bigpointin The pimps 'i
oyun içerik bakımından biraz bizlere uymuyor ama oyunda Türk arkadaşlar var sırf bunun için 1 yıldır çabalıyok 2 kişi:D
içeriğine bak begenirsen hocam sana bir üyelik veriyim en ballısından :D
-
enes hocam hiç umutlu değilsin aq:D
nedir bukadar karamsarlık
-
warhammer online a başla..