Çankayada "İmam" İstemiyoruz! "Anıtkabir Yürüyüşü"
-
Türkiye LAİKTİR , LAİK kalacak.
Çankayada imam istemiyoruz.
Atam izindeyiz!
“ABD’nin imamı, kaça sattın vatanı", “ampul Tayyip", “orduya uzanan eller kırılsın", “Çankaya’da molla istemiyoruz", “Meclis Başkanı Cumhuriyet düşmanı", “Tayyip’i alana Unatıkan bedava", “İmam bayıldı Türkiye ayıldı"
Daha ne diye bağıralım :) bahçelievlerdeyiz şuan Miting'e katılan arkadaşlar kimlerdi toplanıp kaynaşalım :)
Not: Yarın birçok gazeteden manşetleri koyacağım
-
İmamlarda bu memleketin evladı siz istediğiniz kadar istemeyin kanunlar izin verdiği müddetce imamda çankayaya çıkar papazda
-
aman arkadaşlar tartışma olmasın rica
-
harbi asırıya kacıyonuz, ne alaka ya, imam olmaz , papaz , haham olur yani dimi...
-
ben katıldım köşedeki dönercinin ordayım ;)
-
Saçma :S
-
ne alaka yaa dayı sıyırdın herhalde :) Tayip başa gelince Hiçbir destek veren olmayacak bazı kesimlere veto eden biri olmayacak birileri korkuyo :) bende olsam korkarım korkun benden enuenunenuenu
-
mukemmeldi. katılamadım ancak sabah 8.30dan beridir izliyorum. 1milyondan fazla katılım varmıs gercekten muhtesem. bu Cumhuriyet sahipsiz degildir cumle alem ogrenmis oldu. vehbi55 anayasaya gore imamda papazda bırak cankayayı millet vekili bile olamaz. madem biseyden cakmıyosun bos laflarla doldurma ortalıgı. ayrıca tartısma yaratıcak postlar atmayın, beyenmiyosan yazmazsın olur biter
-
(KONUYU AÇAN BEN DEĞİLİM DİKKATİNİZİ ÇEKERİM) evet aşırıya kaçmayalım bu memleketin kanunları var anayasası var meclisi var milletvekili var belli şartlar sağlandığı müddetçe türkiyede herşey olur bekliyelim görelim hemde meydanlara çıkmanın bi manası yok kim meydana çıkarsa çıksın gerçekleri değiştiremez akp yüzde 30 almış seçimlerde bu buyuk bi rakam isterlerse anayasayıda değiştirirler çankayayada çıkarlar beğenmiyorsanız sandıkta oy vermessiniz
-
ya yemişim tayyibi a.g siz direk tayyib üzerinden dine saygısızlık yapıosunuz!
-
Anlamadigim sey Çankayaya Imam girmedigi zaman Atanin izinde oldugunumu ispatliyorsun ?
Toplam Hit: 9755 Toplam Mesaj: 76