Çankayada "İmam" İstemiyoruz! "Anıtkabir Yürüyüşü"
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------
Anlamadigim sey Çankayaya Imam girmedigi zaman Atanin izinde oldugunumu ispatliyorsun?-----------------------------
anlamazsın zaten. anlamıs olsan boyle sacma birsey yazmazdın. cumhuriyet tarihine bak bakim kac kere imam papaz şaman zart zurt herhangi bir din adamı cankaya ya cıkmıs kapısından girmis. ihtilalmi yapacaklar diyen arkadas, gerekirse ihtilalde yaparız soylarınıda kuruturuz. ihtilal olsa o %30 birdaha getirse getirse babayı getirir. yuce divanda muebbeti yiyince goruruz anyayı konyayı Çankaya yı
-
yüzde 30 sizi başka yere götürmesin sonra
-
DkN_JaN bunu yazdı:
-----------------------------YaRaMaZ bunu yazdı:
Anlamadigim sey Çankayaya Imam girmedigi zaman Atanin izinde oldugunumu ispatliyorsun?-----------------------------
anlamazsın zaten. anlamıs olsan boyle sacma birsey yazmazdın. cumhuriyet tarihine bak bakim kac kere imam papaz şaman zart zurt herhangi bir din adamı cankaya ya cıkmıs kapısından girmis. ihtilalmi yapacaklar diyen arkadas, gerekirse ihtilalde yaparız soylarınıda kuruturuz. ihtilal olsa o %30 birdaha getirse getirse babayı getirir. yuce divanda muebbeti yiyince goruruz anyayı konyayı Çankaya yı
Anlasam zaten anlamadigim sey diye yazmam , ihtilal mi yapiyorsun ne yaparsan yap , sandikta konusun kardesimadamlar %30 la büyük bir farkla lider oldular , önümüzdeki secimdede bugun yürüyüse katilan 1 milyon kisi olsun
benim tartismaya falan girmeye niyetim yok , sadece ortami gerenlere sozum.
-
bu ülkede rejimi tehdit eden insnalar her zaman olacaktır.İşte bu insanlara karşı biz karşı duruyoruz
Biz karşı durmazsan duracaklar var 80 de karşı durdular onları mı tercih edersiniz bizi mi ?O yol çok kötü söyliyim binlerce kişinin sadece kıyafetleri geri gelcek.10-15 yıl ülke gerilemesi olacak.
-
daha biz yürümedik biz sonradan yürüyecez( bu şekilde konuşmalarla büyük bir kesimi gerçekten aşşalıyorsunuz siz ne kadar sevmesinizde bu ülkede dinine bağlı insanlar var olacaktırda kimse kimsenin inancının önüne geçemez
-
hitbaytar bunu yazdı:
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye LAİKTİR , LAİK kalacak.
Çankayada imam istemiyoruz.
Atam izindeyiz!
Daha ne diye bağıralım :) bahçelievlerdeyiz şuan Miting'e katılan arkadaşlar kimlerdi toplanıp kaynaşalım :)
valla anlamadım ben ,milleti galeyana getiren konular yasak degilmi? , noldu simdi , kavga cıktı, cıkıncada niye yazıonuz diosunuz yaw!
-----------------------------Ben bugün Atama saygımdan , Cumhuriyete sahip çıkmamla o Mitinge katıldım ailecek , arkadaşlarımla aynı düşünce yapısına sahip YÜZBİNLERCE İNSANLA!
Kim demiş bu konu yasak diye. Noldu battımı birilerine YÜZBİNLERİN TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK ! diye bağırması ?
Şuan içinde bulunduğumuz bu durumun farkında değilsiniz sanırım hala. Donanımmış internetmiş peh , yarın birgün İran gibi olunca görürsünüz siz interneti bakalım ne oluyor o zaman
sry abi ya cok dogru soluyosun walla eft
-
bugün kemalist orduyu görseydiniz böyle konuşmazdınız artvinden analar altınlarını küpelerini satarak geldiler
edirneden gelen insanlar vs vs vs... decameron hocama katılıyorum "poh" çıkar oraya ...
100.000 kişi bekleniyordu 1 milyon insan geldi . Açılan pankartlardan bir kaç tanesi anlayana tabi :
“Yaşasın Demokratik Laik Sosyal Hukuk Devleti”, “Tehlikenin Farkındayız Buradayız”,
“Demokrasi Gericiliğe Hoşgörü Değildir”, “İnançlara Saygılıyız İrticaya Hayır” "Sayın Kelle seni alkışlayanlarda senin gibi kelle!" vs vs... -
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye LAİKTİR , LAİK kalacak.
Çankayada imam istemiyoruz.
Atam izindeyiz!
Daha ne diye bağıralım :) bahçelievlerdeyiz şuan Miting'e katılan arkadaşlar kimlerdi toplanıp kaynaşalım :)
valla anlamadım ben ,milleti galeyana getiren konular yasak degilmi? , noldu simdi , kavga cıktı, cıkıncada niye yazıonuz diosunuz yaw! -
forumda siyaset konuları yasak değil.Sırf siyasetle ilgili konular açmak yasak.
Gündem Yasaklari►Sitemizin esas amacının teknoloji ve güvenlik olduğunu unutarak, siteye sadece siyasi konular açmak için üye olan arkadaşlarımız üyelikleri iptal edilecektir ve açtıkları konular silinecektir... -
valla bu konudanda ban kokusu alıyorum...