Çankayada "İmam" İstemiyoruz! "Anıtkabir Yürüyüşü"
-
vehbi hocam
yanıldığın nokta şuki
Türban takmanın zıtttı kıç baş atmak değilldir
cümlelerini düzgün kurmanı tavsiye ederim sana.
-
arkadaşlar resim güzel fakat şu var cumhr başkanını öğrenciler seçmiycek milletvekilleri anayasa gereği işlem yapacak indiririz demekte biraz doğru olmuyor çünkü yasa ya ters bişey olmadığı sürece bu olmaz laik olarak herşey işleniyorsa sorun yoktur yani zor indirilir
-
vehbi55 bunu yazdı:
-----------------------------
Açalım o zaman herkezin başını kıçını bunu istiyosunuz insanların özgürlüğü yokmu hiç ! insan bu iradesi olan bi varlık istediği yeri kapar istediği yeri açar. siz insanları hayvan yerine koyuyorsunuz sahibi hayvana isterse tasma takar isterse tasmasını çıkarır bu insanlara tasma takamassınız bunu bilin
-----------------------------kimseye kıçınızı başınızı açın demedik sadece adam gibi olun sömürü yapmyaın ve eskiden eski insanların taktığı şey din sömürüsü türban değil başörtüsüydü bunuda bilin.Ayrıca sen senin gibi kaç bin kişi daha varsa size söylenicek en büyük söz resimde gizli
-
ya hocalar yemişim tayyibini bırakın ya siz burda resmen dine laf etmişsiniz anlamadım gitti
-
dine laf etmişsiniz resmen...nerde etmişiz bana gösterirmisin?
-
sonuna kadar AKP
-
İstanbuldayım ben çok gitmek istemiştim ama gidemedim :(
bayrak astım evimin camından.....
recep tayyibe en yakışan,ve gerçekleri en kısa şekilde anlatan söz şu : "abd'nin imamı kaça sattın vatanı..."
-
Bir dipnot geçmek istedim "şeyh sait" diyorda bazılarımız. Asıl ünvanı o değildir. "kürt said" dir.
Results 1 - 10 of about 1,190,000 for kurd said
Results 1 - 10 of about 652,000 for kürt sait
Results 1 - 10 of about 185,000 for şeyh sait
;)
Cumhuriyetimiz kuruldu kurulalı , Türkiye tarihinde hiçbir Miting bu kadar büyük olmamıştı. Birçok miting e katıldım... Ancak orada olanlar , canlı yayında izlemiş olanlar anlar bu duyguyu.
Herkes tek yürek olmuş LAİK kalacak diye haykırıyor!
Ölü toprağını üzerinden atıyor halkım bağırıyor , uyuyan devi uyandırdı RTE. Canı gönülden teşekkür ediyoruz RTE ye. -
vehbimisin nesin bilmiyorum ama sanırım daha 11-12 yaşında falansın bazı şeyleri öğrende bilde gel..bilmeden yorum yapma.çok komik duruma düşüyosun
-
İslamiyet yaşanılması en mühim olan bir hayat tarzıdır içerisinde ahlaki değerler bizleri yüceltir ve eşrefi mahlukat mertebesine erişmemeize sebebiyet verir devlet işleri ise tamamen ayrı bir vukudur bunlara karışmaya gerek yoktur bize düşen vazife islami değerleri en iyi bir biçimde içinmizde yaşamaktır.Cumhur başkanı ise adı üstünde cumhuriyetin başkanıdır Bu cumhutiyete değişmez olan yasalarlar vardır. Ne kadar korksanız bile bunları değiştiremez. Ama siz ne kadar konuşursanız konuşun bu milletin kalbindeki allah sevgisini peygamber sevgisini ümmet sevgisini silemesiniz... Şu meseleyede dikkat çekmek gerekir recep tayyip erdoğan islamiyeti temsil eden bir insan değildir ben tayyip erdoğanın islami yaşantısında yanlışlarınıda gördüm.Ben islami yaşantıma kuran ve hadislere bakarak yön veririm. Tayyibe bakmam!!!