folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Çankayada "İmam" İstemiyoruz! "Anıtkabir Yürüyüşü"

Çankayada "İmam" İstemiyoruz! "Anıtkabir Yürüyüşü"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

vehbi hocam

yanıldığın nokta şuki

Türban takmanın zıtttı kıç baş atmak değilldir

cümlelerini düzgün kurmanı tavsiye ederim sana.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    arkadaşlar resim güzel fakat şu var cumhr başkanını öğrenciler seçmiycek milletvekilleri anayasa gereği işlem yapacak indiririz demekte biraz doğru olmuyor çünkü yasa ya ters bişey olmadığı sürece bu olmaz laik olarak herşey işleniyorsa sorun yoktur yani zor indirilir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

vehbi55 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Açalım o zaman herkezin başını kıçını bunu istiyosunuz insanların özgürlüğü yokmu hiç ! insan bu iradesi olan bi varlık istediği yeri kapar istediği yeri açar. siz insanları hayvan yerine koyuyorsunuz sahibi hayvana isterse tasma takar isterse tasmasını çıkarır bu insanlara tasma takamassınız bunu bilin
    -----------------------------

kimseye kıçınızı başınızı açın demedik sadece adam gibi olun sömürü yapmyaın ve eskiden eski insanların taktığı şey din sömürüsü türban değil başörtüsüydü bunuda bilin.Ayrıca sen senin gibi kaç bin kişi daha varsa size söylenicek en büyük söz resimde gizli

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    ya hocalar yemişim tayyibini bırakın ya siz burda resmen dine laf etmişsiniz anlamadım gitti

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    dine laf etmişsiniz resmen...nerde etmişiz bana gösterirmisin?

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sonuna kadar AKP

muhbir-tbt@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek

İstanbuldayım ben çok gitmek istemiştim ama gidemedim :(

bayrak astım evimin camından.....

recep tayyibe en yakışan,ve gerçekleri en kısa şekilde anlatan söz şu : "abd'nin imamı kaça sattın vatanı..."

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Bir dipnot geçmek istedim "şeyh sait" diyorda bazılarımız. Asıl ünvanı o değildir. "kürt said" dir.

Results 1 - 10 of about 1,190,000 for kurd said

Results 1 - 10 of about 652,000 for kürt sait

Results 1 - 10 of about 185,000 for şeyh sait

;)

Cumhuriyetimiz kuruldu kurulalı , Türkiye tarihinde hiçbir Miting bu kadar büyük olmamıştı. Birçok miting e katıldım... Ancak orada olanlar , canlı yayında izlemiş olanlar anlar bu duyguyu.
    Herkes tek yürek olmuş LAİK kalacak diye haykırıyor!
    Ölü toprağını üzerinden atıyor halkım bağırıyor , uyuyan devi uyandırdı RTE. Canı gönülden teşekkür ediyoruz RTE ye.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    vehbimisin nesin bilmiyorum ama sanırım daha 11-12 yaşında falansın bazı şeyleri öğrende bilde gel..bilmeden yorum yapma.çok komik duruma düşüyosun
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vehbi55
    vehbi55's avatar
    Erkek

İslamiyet yaşanılması en mühim olan bir hayat tarzıdır içerisinde ahlaki değerler bizleri yüceltir ve eşrefi mahlukat mertebesine erişmemeize sebebiyet verir devlet işleri ise tamamen ayrı bir vukudur bunlara karışmaya gerek yoktur bize düşen vazife islami değerleri en iyi bir biçimde içinmizde yaşamaktır.Cumhur başkanı ise adı üstünde cumhuriyetin başkanıdır Bu cumhutiyete değişmez olan yasalarlar vardır. Ne kadar korksanız bile bunları değiştiremez. Ama siz ne kadar konuşursanız konuşun bu milletin kalbindeki allah sevgisini peygamber sevgisini ümmet sevgisini silemesiniz... Şu meseleyede dikkat çekmek gerekir recep tayyip erdoğan islamiyeti temsil eden bir insan değildir ben tayyip erdoğanın islami yaşantısında yanlışlarınıda gördüm.Ben islami yaşantıma kuran ve hadislere bakarak yön veririm. Tayyibe bakmam!!!

Heyyyyy Gidii Günler!!!!!!!
Toplam Hit: 9769 Toplam Mesaj: 76