folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Çankayada "İmam" İstemiyoruz! "Anıtkabir Yürüyüşü"

Çankayada "İmam" İstemiyoruz! "Anıtkabir Yürüyüşü"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Siz ki Ataya saygı duruşunda sap gibi ayakta beklemeye gerek yok diyen kısım, siz ki istiklal marşlarında okullarda duyduğunuzda yürüyüp geçen kısım, siz ki Ataya hakaret edeni başa getiren kısım.

Siz bunlardan fazlasısınız.O yüzden kalkıpta bi ton laf atmaya hakkınız yok.

Eskişehirde dün süper bir miting oldu tek bir polis bile yoktu görmedim (sivil mutlaka vardır) .İnsanlara yol verdik yol kesmedik vs.. Yani gayette hoş bir miting oldu yarın hepinizi bekliyoruzlar vs.. İŞte dedim Eskişehir gibi demokrat bir kente yakışan budur.

İki tane Demokrat kent var İzmir ve Eskişehir(birde tekirdağı seviyorum) .İki kente hayranım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

akm sonuna kadar AKP ölemi ? neyin sonuna kadar peki ? filistin,ırak? hangisi ?

ßugün dini devlet i$iyle karı$tıranları görüyoruz. ya da cumhuriyet dı$ı yönetim sistemleri ile yönetilenlerin.

Bir ülke teknolojiye çağdaşlaşmaya kendini kapatırsa sadece k3ndi çapında takılırsa ne olur!?

Elimizde iki güsel örneK var filistin ırak.. ha iran dicaksınız iran. ama iranı da görücez yakında sanmasınki iran ben aßd yi veya bm yi  amkarım.

i$gal başladıktan iki sonra herkes teslim olur. Sanmasınki kendi yaptığı kıçı kırık iki füzeyle kendimi savunurum..

RTE gelirse Tr=Filistin,ırak,iran dan ne farkı kalıcak?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

zumsuk kardeş her müslümanlığı savunana bu gözle mi bakarsın (vehbi55'i filan kotumaya çalışmıyorum)

benim de az önce yazdığımı gördün her istiklal marşı okunan yerde dururum. bitene kadar beklerim sonuna kadar da saygı duyarım başımın üstünde yeri var.

bu vatanın nasıl savunulduğunu da biliriz biz, analarımız babalarımız buraları bizlere bırakmak için nelerini vermediler. 

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vehbi55
    vehbi55's avatar
    Erkek
    Yokmu allahını seven biri hepmi böyle oldu osmanlının torunları ecdadınızı bilin her müslüman imamdır her müslüman namaz kıldırır. Evet  her müslümana küfür eden edepsizler madem imanları sevmiyorsunuz madem dininizi sevmiyorsunuz gidin nufus müdürlüğüne DİNİ=İslam Bölümünü DİNİ=----- Şeklinde değiştiriniz Lütfen kirlermeyiniz daha fazla islamiyeti 

Heyyyyy Gidii Günler!!!!!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Yahu yazmayım diyorum dayanamıyorum artık....

vehbi55 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu millet daha sultanahmette eyupsultanda toplanmadı toplandıkları zaman bende resimlerini foruma koyarım
    Evet eyüpsultana toplanmadılar, ismağilağa cemaati gibi İstanbul Fatihe toplanıp, birbirlerini linç etti orospu cocukları... İnsan olmadıklarından... Git gez bakalım bi fatihi... İrandan farkı varmı... Bunu sebebi tamamen bu iktidarın iktidarsızlığıdır!!!

vehbi55 bunu yazdı:
    Açalım o zaman herkezin başını kıçını bunu istiyosunuz insanların özgürlüğü yokmu hiç ! insan bu iradesi olan bi varlık istediği yeri kapar istediği yeri açar. siz insanları hayvan yerine koyuyorsunuz sahibi hayvana isterse tasma takar isterse tasmasını çıkarır bu insanlara tasma takamassınız bunu bilin
    Senin gibi zevzekler yüzünden bu haldeyiz zaten... Baş örtüsü takmamanın zıttı insanların kıçını başını açması değildir. Topluma, geleceğe,teknolojiye, dünyaya ayak uydurmak hiç bir zaman kıçını başını açmak değildir... Bu davayı en son yapanlar daraağacına gitmişlerdi... Şundan 20 sene önce tartışılmıyordu türban meselesi, dünya gider mersine, biz gideriz tersine....

xtlan bunu yazdı:
    decameron sanirim mitingde ordu goreve diye pankart acilmis bazi yerlerde sen gordun mu? akp bu pankartlari tasiyanlar hakkinda suc duyurusunda bulunacakmis.
    Bir Recep Tayyip Erdoğan iki yardakcısı ve yawşağı olan İbne Melih gökceğin asıl işidir zaten, her karşı fikre dava açmak.. İsterseniz, kendileri hakkında actıkları hakaret davalarına bir bakın...

Buremba bunu yazdı:
    ya hocalar yemişim tayyibini bırakın ya siz burda resmen dine laf etmişsiniz anlamadım gitti
    Burada yazanların hiç birisi, dini kötülüyen insanlar değildir hoca.. Ben dahil çoğu müslüman, inanclı, allaha kitaba inanan insanlardır, Bizler antilaiklik karşıtı insanlarız... Bak yukarda söledim, 20 sene önce tartışılmayan konular tartışılmaya başlandı... Kimsenin baş örtüsüne laf yok, biz denizlatı periskopu gibi bağlanan siyasi obje olarak kullanılan sıkmabaş salaklığına karşıyız... O kabuklu insan bozuntularına karşıyız...

axi-cyber bunu yazdı:
    sonuna kadar AKP
    Sen salaksın zaten ne diim sana...

Vehbi öle bi konuşuoki, sanki tek müslüman tek dinine bağlı kendisi, orada yürüyen insanlar, analarını bacılarını sokakta satıyor.. Nası bi mantıksızlıktır anlaşılması güç...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 9061 Toplam Mesaj: 76