folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Canlıların Var Olusu/Evrim(Evolusyon) Hakkında Bilgi



Canlıların Var Olusu/Evrim(Evolusyon) Hakkında Bilgi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Nisan/2007
    Erkek

    benim bahsettiğim oluşum kısmı.

    ilkel derken vücut olarak zaten ilkel değil bildiğimöiz insan ama bilgileri falan diyorsan o ayetlerde bahsedilen bilgiler içgüdüler de olabilir pek alaa. çünkü doğa şartlarında kalan insanların içgüdülerinin depreştiği bilinmekte..

     

    bir de geçen gün şey düşündüm ya her ay mutlaka biri çıkıp evrim hakkında konu açıyor herkes de delleniyor.en iyisi bir gün belirlensin sitedeki evrimciler ve evrim karşıtları (harun yahyacıları kastetmiyorum bilimsel bir tartışma olması lazım:D) toplaşıp artık chatte mi msnde mi bilmiyorum tartışsınlar bir sonuca ulaşılsın veya ulaşılmasın ama şu evrim konuları açılmasın artık çünkü bilip bilmeden konuşan insanları gördükçe hem harun yahyaya sövüyorum hem de cevap yazmadan duramıyorum...


    Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2003
    Erkek

    Evrim teorisine neden bu kadar saldırıyorsunuz ? Teori , adı üstünde, daha kanıtlanmamış bir fikirdir. Bilim geliştikçe , doğruluğu ya artar , ya azalır.


    Peki yaradılış kanıtlandıda dünyanın mı haberi yok ? Yok eğer kanıtlanmadıysa hala teori ise , ona niçin saldırmıyorsunuz ? Sizlerde enerjinizin , tamamını değil onda birini günümüz onca sorunu varken ben burda harun yahya denen ... tartışacam ha öyle mi? . . .

            İnsanları hiçbir zaman ortaçağ fikirlerini tartışmaya , savunmaya , yönlendirip zamanlarını çarçur etmelerine neden olmayın.

    kaçıncı baskı oldu bu yazı :)


    Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 12982 Toplam Mesaj: 53