Caresizim
-
Sanatcinin ismini bilmiyorum.. tesadüf büldüm cok hosuma gitti paylasiyim dedim..(tam dolmus parcasi : D bence cogu beyenmiyecek ama herneyse..
http://www.speedyshare.com/862630586.html
Bir hickirik tutar gülmek istesem
Cikmaz olur yollum gitmek istesem
Kaderim birakmaz dönmek istesem
Iste böylesine caresizim benYaradan misali yaniyor gönlüm
Dermansiz yarasi kaniyor gönlüm
Yaradan misali yaniyor gönlüm
Hep bosu bosuna geciyor bu ömrüm
iste böylesine caresizim ben
icimden gelmiyor gülmek eglenmek
Dünya gözlerimde yikilmis gibi
Aklima takilir biranda ölmek
Yasamak bitmeyen istirap gibiYaradan misali yaniyor gönlüm
Yaradan misali yaniyor gönlüm
Hep bosu bosuna geciyor ömrüm
iste böylesine caresizim ben -
Bu ne amk:s
-
damar olm
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Bu ne amk:s
-----------------------------yardın beni :D o nası tepki :D
-
ooy :D topic yardı beni :D
+ Bu ne amk:s
- damar olm
:D :D
icimden gelmiyor gülmek eglenmek
Dünya gözlerimde yikilmis gibi
Aklima takilir biranda ölmek
Yasamak bitmeyen istirap gibigüzelmiş :D saol..
-
Şurdan bi öğrenci diycek konuma geldim amk o msjıda o etkiyle attım,şarkıyı dinlerken hani dolmuşta gzel güzel kızlar olur şoför ayaktakiler çökermisiniz der ya o andaki çöküş anını hissettim çok acı bi durumdur:( amk:(
-
Eyw
-
biraz saçma ve alakasız olcak ama edebiat yazılısına calısıordum bi foruma bakam dedim Caresizm di e okuyorum edebi akımlara calısıodum lan dedim buda yenimi realizm i falan bitti bide bumu cıktı dedim ak ama korktm bu arada şarkı iğrenç...
-
Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
-----------------------------
damar olm
kız sen ne biçim bişiysin :D (gözüme girdin :P) -
BLuE_FiRe bunu yazdı:
biraz saçma ve alakasız olcak ama edebiat yazılısına calısıordum bi foruma bakam dedim Caresizm di e okuyorum edebi akımlara calısıodum lan dedim buda yenimi realizm i falan bitti bide bumu cıktı dedim ak ama korktm bu arada şarkı iğrenç...
-----------------------------amk sen ne anlan senin gibiler popa takilir.. :/ pop gelici gecici damar hep kalici bu sarki torunlarimiz bile oldugunda dinlenecek.. amcig herif seni pardon amcig cocuk.
Neyse ban yersem saglicakla kalin abiler.. ama damara laf söyletmem!
-
Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
-----------------------------BLuE_FiRe bunu yazdı:
-----------------------------amk sen ne anlan senin gibiler popa takilir.. :/ pop gelici gecici damar hep kalici bu sarki torunlarimiz bile oldugunda dinlenecek.. amcig herif seni pardon amcig cocuk.
Neyse ban yersem saglicakla kalin abiler.. ama damara laf söyletmem!
-----------------------------sakin olm be adam bişey dememiş ki beğenmediğini söylemiş !